Optimum Nutrition Amino Energy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 19 65,5%
  • Orta karar

Votes: 8 27,6%
  • Başarısız

Votes: 2 6,9%

• Total voters
    29
B

brhmcr

Guest
optimum_nutrition_amino_energy.jpg

opty-amino-energy-info.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün itibariyla kullanmaya basladim, fruit punch tadi guzel di karismasida cok kolay oldu. Antremandan önce aldim antreman esnasinda ii hissettirdigi bi gercek bastigim kilolarda degisim olmasa da daha enerjiktim. Antreman sonrasida iyi hissettim hala yorgunluk baslamadi birde dikkatimi ceken kaslarimin daha yeni antreman yapmisim gbi dolgun ve sert olmasi. Ben begendim acikcasi ;)

bende bu aralar bcaa içeren bir pre workout arıyorum kullanan arkadaslar yorum yaparsa sevınırız.

Ürünün yarısına geldim idman öncesi creatine ile kombine ediyorum ürün gayet güzel dayanıklılığı artırdığı aşikar içeriğinde bulunan arginin no üretimini gerçekten arttırıyor . Damarlar gayet iyi genişliyor . Tavsiye ederim .

Bir yorumda benden gelsin kullanmaya başladıgımdan beni dayanıklılıgımda bir artış oldu güzel bir idman çıkartıyorum yorgunluk idman sonrası bile hemen başlamıyor. güzel bir Pre-Workout ürünü Diyebilirim ben memnunum

İçerik olarakta gerçekten tatmin edici pişman olunmayacak bir ürün

2 aydır kullanıyorum nox üretimine etkisi çok iyi.Son 15 gündür yeni kutu alamadığım için ölçeği yarıya düşürmeme rağmen damarları genişletme etkisi azalmadı.Fiyat performans olarak en etkili preworkout diyebilirim.Creatinle kombine edilirse etkisi çok daha iyi oluyor.

Optimum amino energy optimum creatine optimum gold whey kullanıyorum.Amino 6000 xpro ekleyeceğim bunlara bu ay.Çok memnunum post ve pre de ihtiyaçlarımı çok iyi karşılıyorlar

bu ürünün en güzel özelliği doğal enerji verici olması yani içinde creatine olmamasından dolayı spor öncesi nerjiyi doğal üründen alıyosun.

Tadıda güzel. Ben creatinele birlikte antrenman öncesi kullandım. İlk nox ürünümdü bu üründen sonra bsn xplode kullandım. Xplode'dan amino energye nazaran daha iyi etki aldım diyebilirim. Ama amino energyde kullanılmaya değer.

Son düzenleme:
bu ürünü pre workout olarak kullanmak gereksin (kendi kanımca) daha çok idman esnasında yada bitmeden hemen önce kullanılsa daha güzel olur şuan kullanmaktayım spor öncesi 1mr alıyorum idman esnasında amino energy bitincede 1 ölçek whey ağır idmanlar yapmama rağmen öyle aşırı yorgunluk çöküntü olmuyor bence amino energy spor esnasında kullanılmalı.

Arkadaşlar konuyu biraz daha canlandırsak ürünü almayı düşünüyorum ama daha 2 sayfa bile olmamış kullanan diğer arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa mutlu olurum.

İlk pre-workout ürünü denemem. Şu anda 4. haftamdayım.

ilk hafta birer doz kullandım; etki olarak konsantrasyonunuzu artıyor, setlerinizi bitiriyorsunuz ancak öyle güç artışı falan vermiyor.

ikinci ve üçüncü hafta ise 2şer doz kullandım ; konsantrasyon had safhada oluyor, set içerisindeki dayanıklılığnız en üst seviyede, güç artışı olmasada kaldırabileceğiniz kilonun maksimumunu bağıra çağıra kaldırıyor ve set sonunda diğer setin gelmesini bekliyorsunuz.

Şimdi 4. haftamdayım ve üç doz kullanayım bakim neler olacak dedim ama bence israftan başka bişi değil, iki doz en iyisi. Üç ve iki doz arasında öyle çok büyük bir fark yok iki yerinde bence.

Bence olmayan bir kas kütlesinden güç artışı beklentisine girmeyin arkadaşlar. Neticede bu ürün aslında kaldırabileceğiniz maksimum ağırlıklara girmenizde mental olarak yardımcı oluyor, vücut enerjinizin devamlılığını sağlıyor.

Damarlanmayı sormuş bazı arkadaşlar; bende pazu bölgesinde kılcal olan damarlar antreman esnasında daha belirgin hale geliyor, tabi 4. hafta sonrasında kalıcı hale geldi diyebilirim, ilk haftalarda sadece antremanlarda belli oluyordu ama.

Sonuç olarak bu ürünü iki kelime ile özetlemek gerekir; DAYANIKLILIK ve SÜREKLİLİK.

Merhaba
İki haftadır kullanıyorum. Antreman oncewi iki şcup. Cok ciddi Birgul enerji veriyor. Creatini antreman sonarsi protein tozuyla kullaniyorum. AMA bu urunu tavsiye ederim. Tadi cok guzel rengi de pembe :))

Merhaba,

Ben cok memnun kaldım bu urunden. Yorgunluk hissi az oluyor. Sabah salona gidebilirsem 2 scup anteramn oncesi aksam antemanında baslamadan 2 scup suyla içiyorum. cok da severek içiyorum. tavise ederim. :)

fena değil.

bir haftadır yarımşar ölçek antr.önce alıyorum.güzel bir ürün.rahat karışıyor.fazla alırsanız çarpıntı yapabilir.azar azar ve uzun süreli daha mantıklı.arginin -lizin oranı dengeli gözüküyor,çünkü ürünü kestikten sonra ağızda aft ve uçuğa sebep vermiyor.daha önce multipower aol kullandım.kesince dudağımda uçuk oluşuyordu.sanırım glisemik endeksi düşük tahıllarla beslenmediğiminde etkisi olabilir.etkisini antremanda ve sonrasındada hissettiriyor.tabi herkeste aynı etkiler olmayabilir.

kullandığım ilk pre-workout ürün. enerji ve toparlanma güzel. tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1425374530][/DOUBLEPOST]

Back
Yukarı