Optimum Nutrition BCAA 5000 Powder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 83 53,5%
  • Orta karar

Votes: 58 37,4%
  • Başarısız

Votes: 14 9,0%

• Total voters
    155
Antreman esnasinda kullaniyorum bu urunu. Fakat tadı ciddi sıkıntı olusturuyor. Etkisini ise biliyorsunuz, sonucta bcaa.
Bu urunu antreman esnasinda alirken, yaklasik 10gr alıyorum ve tadindan dolayi protein tozuyla karistirmayi dusunuyorum. Meyve suyuyla karistirmaktansa bir kucuk kasik protein tozu eklesem dogru bir karar olur mu?

Neden
ben optimum un kapsül olanından kullandım ve faydasını gördüm. porsiyon gramajı olarak düşük kalıyor kapsül olanı ve daha çok yutmak zorunda kalıyorsun. toz olanı daha uygun hem etkisini göstermesi hemde maddi açıdan.
bildiğim kadarıyla bcaa yı kg başına 0,17g tüketilmeli. buna görede günde 15g bcaa almam gerekir ve bir kutusu en fazla 23 gün idare edeceğinden pahalı bir supplement.
Neden 15 gr alması gereksin? 5 gr alsa 5 gr wheyden gelse 5 gr doğal beslenme?

Tadi asiri kötü hangi meywesuyu ile karistirdiysam onlarin tadini bile iğrenç yapio tadi yüzünden alinmaz.o derece kötü.

Bu bir amino asit çeşidi ben kompleks amino asitlerden bahsettim hangisi hacim aşısından daha iyi olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir arap atasözü derki "boğazdan geçen herşeyin bir faydası vardır" hangi amino asitin ne işe yaradığını bilirseniz ihtiyacınız olan ve elzem olanları alırsınız zaten günlük beslenmenizde her türlü amino iast havuzunuza doluyodur. bcaa sporcular için öne çıkan bir 3 lü demek ki yeterli olur (beslenmen normalse).

not: arap değilim.

Ben bu ürünü bisiklet kullanırken alıyorum, bisiklet anteramnında bence çok ciddi dayanıklılık veriyor.
Dayanıklılık sporu yapanlara tavsiye ederim.

Kendi deneyimlerinden yola çıkarak kesinlikle Aminoasit tavsiye ederim. Optimum BCA powder 5000 toz olanını kullandım. Sonuç olarak Aminoasit kadar bir gelişim olmadı. Ayrıca tadı rezalet ... U

Definasyon dönemindeyim bu sebeple protein agırlık besleniyorum, karbonhidrat az tükettigimden dolayı kas kaybı olurmu yani hacim kazanmamda sorun olurmu? Bırde forumda okudugm kadarıyla definasyon donemınde bcaa kullanmak gereklıdır dıyor. Sızce bu urune baslamalıyım bırde anlamadıgım nokta 1 olcek whey proteinimde zaten 5.5gr bcaa var tamam bu dırek kana karısmıyo olabılır fakat gunde 2 olcek aldıgımıda goz onune alırsak ekstradan gunde 10 gr bcaa kullanmamın yararı olurmu sonucta 10-20gr arasında gunluk bcaa alınmalı ben zaten tozdan 11 gr alıyorum ekstradan 10 gr bu urunden alıp antreman esnasında tuketmelımıyım? Cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler
Veya bcaa yerine kompleks amino mu onerirsiniz?
Not: 170cm 69 kiloyum gobektekı yaglanmamı minimuma indirmek istedgimden definasyondayım yag oranım %10. 6 7-8 sene once bı 8 aylık fıtness gecmısım var onun harıcı son 6 aydır vucut gelıstırme ile ugrasıyorum

aspirinin bile vicuda etkileri var bunun doğalı et yumurta yemeka ama pratikliği için etkileri önemsenecek dercede değil. alışkanlık haline gelmemeli 3-4 aydabir ay dinlendirmek güzel olur.

Arkadaşlar merhaba , benimde ürün bugün elime geçti , şu anda whey protein tozu,gaspari aminomax 8000 ve ON bcaa 5000 varbu üçünü nasıl kullanırsam max. fayda sağlar ?
Şuan kullanmayı düşündüğüm ant. önce 5 tablet amino , ant. sonra 1 ölçek whey+ 1 ölçek bcaa

Arkadaşlar sizlere üzücü bir haberim var. Amerika'da aldım buraya 1 haftalığına geldim ve merak ettim dayanamadım türkiyeye dönmeden tadına bakıyım dedim. Türkiye'de içtiğimiz bcaa ile alakası yok aşırı tadsız ve tadı kötü bir şey. Zar zor bir yudum içtim. İnsan düşünüyor burada mı bir sıkıntı var yoksa Türkiye'de mi diye. Ama gerçekci düşününce bizim içtiklerimizde sıkıntı olduğu kanısına vardım. Aldığım ürün aromasız. Bakalım etkisinide şubat ayında yazarım iki kutu kullanmadan etki yazmak doğru olmaz

merhaba,

optimum bcaa 5000 aldım kocaman kutunun içinde %20 doluluk oranla geldi kapalı kutu üründe böyle bir şey olabilir mi? başka sıkıntı yaşayan var mı?

resmi küçültemedim kusura bakmayınız

Hayır seninkinde bir sıkıntı var amerikadan getirmiştim ben optimum tepeleme doluydu bunu nereden aldın acaba?[DOUBLEPOST=1462015194][/DOUBLEPOST]Bu arada tadı ile ilgili serzenişte bulunmuştum. Spor sonrası 1 bardak sıkma portakal suyuna karıştırarak içebilirsiniz :) ama bunu akşam 7 den sonra yapılan çalışmalar için tavsiye etmiyorum

Hayır seninkinde bir sıkıntı var amerikadan getirmiştim ben optimum tepeleme doluydu bunu nereden aldın acaba?[DOUBLEPOST=1462015194][/DOUBLEPOST]Bu arada tadı ile ilgili serzenişte bulunmuştum. Spor sonrası 1 bardak sıkma portakal suyuna karıştırarak içebilirsiniz :) ama bunu akşam 7 den sonra yapılan çalışmalar için tavsiye etmiyorum
vitamin'den aldım ürün onlara ait değilmiş, ithalatçısı glanbia besinmiş menşei ingiltere sanırım üretimde yaşana sıkıntı olabilir dediler fikrin nedir?

Back
Yukarı