Optimum Nutrition BCAA 5000 Powder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 83 53,5%
  • Orta karar

Votes: 58 37,4%
  • Başarısız

Votes: 14 9,0%

• Total voters
    155

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Optimum Nutrition BCAA 5000 Powder (336 gr)

Ürün analizi1 servis = 1 çay kaşığı (5.6g)L-Leucine2500 mgL-Isoleucine1250 mgL-Valine1250 mgDiger içerikler: Maltodekstrin, Lesitin
Kullanim Sekli: 1 çay kasigi Instantized BCAA 5000 POWDER’ i 250-300 ml su veya dilediginiz meyve suyu ile karistirip içebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullandım ve başta söylemek gerekirse çok iğrenç bir tadı var.Katmış olduğu gelişim içinde bişey söyleyemem.

ben bu ürünü dün aldım xpro glutamın weıder pure creatın whey combıne edıcem bakıcam dırek bısey dıyemem ama iyi kotu yorum yaparım en azından..

ben kullandım arkadaşlar gelişimime büyük katkısı olduğunu düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim ancak tadı gerçekten kötü:D

arkadaşlar ben BCAA'nın çok önemli bir etken madde olduğunu düşünüyorum.
Şu an Universal 3001 amino asit, Ultimate Nutrition Whey Protein kullanıyorum artı BCAA toz eklemek istiyorum saçmalıyor muyum yosa Kreatin çok doğru bir seçim olur der misiniz?

ben optimum un kapsül olanından kullandım ve faydasını gördüm. porsiyon gramajı olarak düşük kalıyor kapsül olanı ve daha çok yutmak zorunda kalıyorsun. toz olanı daha uygun hem etkisini göstermesi hemde maddi açıdan.
bildiğim kadarıyla bcaa yı kg başına 0,17g tüketilmeli. buna görede günde 15g bcaa almam gerekir ve bir kutusu en fazla 23 gün idare edeceğinden pahalı bir supplement.

Çoğu protein tozunda zaten bcaa glutamin uygun dozajda var artık.Jacoburak çok haklı creatin doğru bi tercih olur.Ekstra antremanların varsa(ileri düzey)Nitrik oksit kullanabilirsin

bu ürün hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz etkisini görebilcekmiyim yakomozdan sipariş verdim yarın elimde olucak kullanım hakkındada bilgi verirseniz sevinirim..

etkisi güzel antrenman sonrası günlerde ağrılar ciddi seviyelerde azalıyor. ben 10 gram kullanıyorum günde herhangi bir zararını görmedim. ancak tadı ciddi sıkıntı hangi meyve suyuna karıştırdıysam olmadı. bir dahakine hap şeklinde olanlardan kullanacağım. ürün güzel ama tadı ciddi problem.

Ürün şuan stoklarda yok sanırım ancak bir eczanede buldum bu ürünü. Bayramdan sonra kullanmayı düşünüyorum. Daha önce kullananlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.

Mrb arkadaslar.

Suan antrenmandan sonra proteın tozu kullanıyorum. antrenman esnasında agırlık artıramıyorum bır turlu. bu konuda ne tavsıye edersınız. bir arkadasım BCAA kullanmamı onerdı. ancak spor salonundakı hocam NOX kullanmamı tavsıye ettı. kafam karıştı. sızler ne onerırsınız ?

yeşil kutulu olanından biraz kullandım, ya ugrassan bu kadar igrenc tadi olan bi toz yapamazsin.
kucukken yanlislikla at kestanesi yiyenler var mı bilmiyorum, onun tozu resmen :D

yeşil kutulu olanından biraz kullandım, ya ugrassan bu kadar igrenc tadi olan bi toz yapamazsin.
kucukken yanlislikla at kestanesi yiyenler var mı bilmiyorum, onun tozu resmen :D
Bu ürün aromasız ve tadı yoktur diye düşünüyorum. Daha önce aromasız ürün kullandım direkt tozu ağzıma atıp üzerine su içiyordum bu şekilde bir şey anlamıyordum.

Back
Yukarı