Cok sacma bi soru, ve yanlis yerdesinKarnitinlerin boy uzamasına olumsuz etkisi olur mu?
Kütle yağ indeksi ölçümü için aç karnına gidilir diye biliyorum sonuç yanlış olabilir. M25 gundur creatin kullaniyorum bugun yag oranimi olcturdum %3 fazla cikti kilom ayni 1 kilo yag fazla gozukuyo cre.yuzunden olabilir mi olcumdem 45 dk once whey+yulaf karisimi icmistim?
Off gunlerde almalı mıyım ve ant oncesi kac ml suyla icmeliyim?Wheyi sabah kalkar kalkmaz bir olcek,
Kreatini antr yarim saat once bir cay kasigi uzum suyu ile,
Antr sonrasi kreatin bir cay kasigi ve bir olcek wheyi ayni shaeker icerisinde uzum suyu ile karistirip alabilirsin dostum.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Uzum suyu bulamiyorum cogu zaman su ile olmaz mıant sonrası protein tozu ile kreatini aynı shaekerda, aynı anda karıştırıp içebilirsin. üzüm suyu ile karıştır ama. off günlerde gerek yok
Ikisini ayri ayri alsam su ile olmaz mi?karışık meyve suyuyla da olur diyorlar. ben üzüm suyundan hariç başka bir karışımla kullanmıyorum. içlerineki asidin kreatine zarar vermemesi gerek. migros, tansaşlarda bulabilrisin. bulursan 3-4 kutu al
ya sipariş et et nereye kadar bi yerden sonra bıktıracaktır. supplementler.com da Antrenmanlardan 30dk önce 5gramı su ile karıştırıp tüketebilirsiniz diyor da whey le beraber nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?wheyi alabilirsin suyla, ama kreatini bilmiyorum. kimse suyla kullanmıyor. suda pek karışmıyor, dibe çöküyor. al işte üzüm suyuyla yasipariş ver olmadı netten
![]()
Sadece antrenman sonrası ve off gunlerde 1 olcek almayi dusunuyorum olur mu. Antrenman oncesi pek gerek duymuyorumOff gunlerde icmeye gerek yok sonucta pre workout bir urun.
GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi