Optimum Nutrition Creatine 2500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.484
25 gundur creatin kullaniyorum bugun yag oranimi olcturdum %3 fazla cikti kilom ayni 1 kilo yag fazla gozukuyo cre.yuzunden olabilir mi olcumdem 45 dk once whey+yulaf karisimi icmistim?

ürünü 15 gündür kullanıyorum. hacim ve ölçü bazında katkısı oldu. bu vücudun su tutmasından sebep olsa gerek. şuan kendimi çok daha iyi hissediyorum.
öte yandan, antrenmanlarda etkisini hissettiriyor. benchte 7.5; barbell curl de 5 kilo ağırlık arttırdım.

25 gundur creatin kullaniyorum bugun yag oranimi olcturdum %3 fazla cikti kilom ayni 1 kilo yag fazla gozukuyo cre.yuzunden olabilir mi olcumdem 45 dk once whey+yulaf karisimi icmistim?
Kütle yağ indeksi ölçümü için aç karnına gidilir diye biliyorum sonuç yanlış olabilir. M

Beyler elimde optimum gold whey ve optimum kreatin var. Bunları nasıl kullanabilirim. Amacım kilo almak kas kütlesi kazanmak

Wheyi sabah kalkar kalkmaz bir olcek,
Kreatini antr yarim saat once bir cay kasigi uzum suyu ile,
Antr sonrasi kreatin bir cay kasigi ve bir olcek wheyi ayni shaeker icerisinde uzum suyu ile karistirip alabilirsin dostum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Wheyi sabah kalkar kalkmaz bir olcek,
Kreatini antr yarim saat once bir cay kasigi uzum suyu ile,
Antr sonrasi kreatin bir cay kasigi ve bir olcek wheyi ayni shaeker icerisinde uzum suyu ile karistirip alabilirsin dostum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Off gunlerde almalı mıyım ve ant oncesi kac ml suyla icmeliyim?

ant sonrası protein tozu ile kreatini aynı shaekerda, aynı anda karıştırıp içebilirsin. üzüm suyu ile karıştır ama. off günlerde gerek yok

karışık meyve suyuyla da olur diyorlar. ben üzüm suyundan hariç başka bir karışımla kullanmıyorum. içlerineki asidin kreatine zarar vermemesi gerek. migros, tansaşlarda bulabilrisin. bulursan 3-4 kutu al

wheyi alabilirsin suyla, ama kreatini bilmiyorum. kimse suyla kullanmıyor. suda pek karışmıyor, dibe çöküyor. al işte üzüm suyuyla ya :) sipariş ver olmadı netten :)

wheyi alabilirsin suyla, ama kreatini bilmiyorum. kimse suyla kullanmıyor. suda pek karışmıyor, dibe çöküyor. al işte üzüm suyuyla ya :) sipariş ver olmadı netten :)
ya sipariş et et nereye kadar bi yerden sonra bıktıracaktır. supplementler.com da Antrenmanlardan 30dk önce 5gramı su ile karıştırıp tüketebilirsiniz diyor da whey le beraber nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ben kreatin alcamda 17 yaşındayım vücudunu yorar dediler sizce dogru mu diyorlar bide vücudu sisiriyormus su tuttuğundan bırakınca vucutta sislik iniyor mu acaba

definasyon döneminde creatine kullanılır mı kullanılırsa nasıl etkısı olur 15 20 gün oldu bende kullanıyodum bıraktım dün salonda göğüs biceps günüydü daha önce rahat kaldırdığim ağirlıklarda cok zorlandım creatını bırakmamın etkisi varmıdır

Off günlerde sabah kalkınca 1 ölçek wheyle alcam uygun mudur

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kreatin gecici olarak performans artisi saglar , idmandan once alinmali. Sonra da almak istiyorum diyorsan gunluk dozu ikiye bolerek alabilirsin once ve sonra olarak. Ama off gunlerde almanin bi getirisi olmaz.

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı