Optimum Nutrition Creatine 2500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.484
Iki cay kasigi toplamda bir tatli kasigi yapiyor dostum. 5 gram.
Yoksa, ant oncesi ve sonrasi bir tatli kasigi alirsam 10 gr olkaz mi?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Iki cay kasigi toplamda bir tatli kasigi yapiyor dostum. 5 gram.
Yoksa, ant oncesi ve sonrasi bir tatli kasigi alirsam 10 gr olkaz mi?

yanlış mı alıyorum acaba demişsin ya ona cevaben 5 grmı tarif ettim. çünkü 10 g kullanan da var. ben 7-8 g alınca faydasını gördüm.

Anladim dostum. Ben de teyit etmek icin sormustum. :)
5 i hic asmadim faydasini gordum. Birkac gun 7-8 gr deneyebilirim daha fazla etki icin :) eksik olma, tesekkurler

önceki sayfalarda arkadaşlar, ürünün 2 ay kullanıldıktan sonra tam olarak etkisini hissettirmeye başladığından söz etmiş. gerçekten de durum böyle.
1-1,5 ay kullanım sonrası 2 haftalık ara verdim. döndükten sonraki 2 haftada çok ciddi bir güç artışı yaşıyorum. genel olarak ağırlık arttırmada ve antrenman dayanıklılığından gözle görülür bir değişme oldu ve antrenman sürem kısaldı (20 dakika)

Optimumun 300grlik mono creatinini onerir misiniz?protein tozuyla karisimi nasil? Bu sporu 6aydir yapiyorum erken mi boyle seylere? Optimum gold whey kullaniyorum 1haftadir..tesekkurler

Selamlar ben vg ye başlıyalı 2ay olacak acaba muscleteck nitroteck ile beraber kreatin kullanmamda bi sakınca varmı arkadaşlar.?

Antrenman öncesi 5 antrenman sonrası 5 gr kullanmak daha fazla verim sağlar mı?[DOUBLEPOST=1410448470][/DOUBLEPOST]Antrenman öncesi 5 antrenman sonrası 5 gr kullanmak daha fazla verim sağlar mı?

Yükleme ayrı bir şey off gündede kullanılır

Dymatize, Gaspari ve On Kreatin arasında sanırım en verim aldığım On Kreatin. Ya gerçekten ürün çok etkili ya da beslenmeye aşırı derecede yüklendiğimden dolayı güç artşı oldu. Şu an üründen gayet memnunum.

Verimlilik açısından;

1-)On
2-)Gaspari
3-)Dymatize

Diğer markaları kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

ben de optimum un micronized creatin i var. bu ürün hakkında burada bi başlık var fakat konu kapatılmış, bir şey yazılmıyor. sebebi nedir acaba? mecburen buraya yazıyorum.

bir de bu ürünün, yani micronized creatin in kullanımı hakkında birkaç sorum olacak. yükleme yapmalı mıyım? ne kadarlık bir kullanımdan sonra ara vermeliyom? son olarak da, 5 gramı nasıl ayarlayacağız?

O
ben de optimum un micronized creatin i var. bu ürün hakkında burada bi başlık var fakat konu kapatılmış, bir şey yazılmıyor. sebebi nedir acaba? mecburen buraya yazıyorum.

bir de bu ürünün, yani micronized creatin in kullanımı hakkında birkaç sorum olacak. yükleme yapmalı mıyım? ne kadarlık bir kullanımdan sonra ara vermeliyom? son olarak da, 5 gramı nasıl ayarlayacağız?
o ürün, bu urün dostum :)
optimum kreatine ilişkin deneyimleri buraya yazıyoruz. Varsa başka bir başlık oraya geçilebilir. Bir ay kullanımin ardindan ki hafta ara verebilirsin.
yükleme yapmana gerek yok dostum. O gerilerde kalan bi mantik.
antrenmandan yarim saat once bir cay kasigi ve antrenmandan sonra da bir cay kasigi olmak uzere uzum suyu veya karisik meyve suyu ile alabilirisn.

Back
Yukarı