Optimum Nutrition-Pre-Load Creatine Complex 909g

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• basarili

Votes: 50 54,9%
  • orta karar

Votes: 33 36,3%
  • basarisiz

Votes: 8 8,8%

• Total voters
    91

saydam

Özel Üye
attachment.php

1 porsiyonda
6000 mg Creatine Monohydrate

1000 mg Glutamine

1000 mg BCAA

500 mg L-Arginine & L-Glycine

200 mg Carbogen

A.T.P öncüleri Inosine ve Coenzyme Q-10

Dengeli bir mineral elektrolit kombinasyonu

Mükemmel tat ve suda kolay çözünürlük

Optimum Nutrition’s Pre Load Creatine Complex bugüne kadar üretilmiş en etkili creatine matrix ürünlerinden biridir. Pre Load Creatine Complex , saf haldeki Creatine Monohydrate ile yüksek glisemik endeks karbonhidrat birleşimidir. Endeks Karbonhidratlar, Taurine , Inosine ve Coenzyme Q10 ile Creatine’in kaslara depolanması hızlandırılır. ATP üretimi artırılır ve oksijen kullanım kapasitesi yükselir. Pre Load Creatine Complex yapay aromalar, tatlandırıcı ve renklendirici içermez.

Pre Load Creatine Complex antreman öncesi ve esnasında düzenli bir şekilde kullandığınızda performansınız belirgin bir şekilde artacak ve dayanıklılığınız güçlenecektir.

Kullanım Şekli:
45 gr ürünü 300 ml su ile karıştırıp antrenman sonrası için kullanınız. Günde 1-2 porsiyon.

Eklentiler

• creatin.jpg
    creatin.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 2.613
Son düzenleyen: Moderatör:
kullandım. gerçekten creatin olarak kaliteli. multipower kullanmıştım ondan önce, bişey anlamamıştım. ama bu kiloları ve dayanıklılığı arttırdı. içerdiği karbohidratta antremanda fayda veriyor.
en önemli dezavantajı bana göre tadı. içemiyorum ve alışamadım. evde yarım kutu duruyor.her wheyi aldığımda görüyorum ama içemiyorum.

saydam teşekkurler ;)

ewet arkadaslar ben bu urunu alalı ıkı hafta oldu ve bence mukemmelın otesınde

dayanıklılıgı performansı mukemmel derecede etkılıyor ama baska kullanan arkadaslar varsa sormakısterım acaba bendemı etkısını bu kadar hıssettırdı
dıycem ole bı sey olamaz nedenı ılk kullanımda hıssettırdı

15 dk kalık kosu bantı ılk dk dan ıtıbaren terlemeye basladım arkasından tufeksız hareketler :) ve ısınma yı bıtırdım ama ıcımde oyle bır calısma ıstegı duyuyorumkı anlatamam antremana basladım gogus onkol arka kol bacak mıde ınanın normalm surecte hıssettıgım yorulmayı yuzde olarak hesaplarsak sadece %20 yoruldugumu7 hıssettım ve hatta komık gelecek ama bıde omuz antremanı yapıyım dedım ıcımden :):)

bende bu sekılde etkı ettı ve su an bıle aynı arkadaslar

kullanan varsa dıger arkadaslarımızında goruslerını tecrubelerını duyamak ısterım

teşekkurler

kullanan bılen varmı arkadaslar ??

ben ıkı ay once kullanmıstım werdıgı enerjı hıssedıyorsunuz ozellıklede ılk kullanımlarda bayaa hıssettırıyor

su an saf kreatınım var bıtmesını beklıyorum bıter bıtmez yıne bu urunden alıcam

tabı ıkı hafta ara verıp

sonuç verdiğinin bilinmesi sevindirici fakat creatine , monohydrate şeklinde olunca artık pek çekici gelmiyor..

tabi tek basına degıl

bırde su Krea-Alkalyn turkıyede varmı buladım gercı ınternet uzerınden arstırma yaptım ama

1000 mg Glutamine

1000 mg BCAA

200 mg Carbogen

tabi tek basına degıl

bırde su Krea-Alkalyn turkıyede varmı buladım gercı ınternet uzerınden arstırma yaptım ama

1000 mg Glutamine

1000 mg BCAA

200 mg Carbogen

evet arkadaşlar Krea-Alkalyn şu an Türkiye de yok fakat müjdemi veriyim 1-2 aya kadar supplementler.com tarafından Türkiye ye getirilecek thums: almak isteyenlere duyurulur...

umarım tek marka altında gelmez
çeşit acısından

saydam teşekkurler ;)

ewet arkadaslar ben bu urunu alalı ıkı hafta oldu ve bence mukemmelın otesınde

dayanıklılıgı performansı mukemmel derecede etkılıyor ama baska kullanan arkadaslar varsa sormakısterım acaba bendemı etkısını bu kadar hıssettırdı
dıycem ole bı sey olamaz nedenı ılk kullanımda hıssettırdı

15 dk kalık kosu bantı ılk dk dan ıtıbaren terlemeye basladım arkasından tufeksız hareketler :) ve ısınma yı bıtırdım ama ıcımde oyle bır calısma ıstegı duyuyorumkı anlatamam antremana basladım gogus onkol arka kol bacak mıde ınanın normalm surecte hıssettıgım yorulmayı yuzde olarak hesaplarsak sadece %20 yoruldugumu7 hıssettım ve hatta komık gelecek ama bıde omuz antremanı yapıyım dedım ıcımden :):)

bende bu sekılde etkı ettı ve su an bıle aynı arkadaslar

kullanan varsa dıger arkadaslarımızında goruslerını tecrubelerını duyamak ısterım

teşekkurler

ozzers dostum durumu çok net anlatmışsın. okuyunca çok heveslendim. ben de aldım ve pazartesi kullanmaya başlayacağım ama sana bi sorum olacak. Bunu antremandan önce kullandın değil mi? Ürünle ilgili açıklamalarda hem antremanda yüksek enerji ve dayanıklılık veriri diyor hem de antremandan sonra kullanın diyor. Pek aklıma yatmadı antremandan sonra kullanmak. Antremandan önce kullanmak gerektiğini düşünüyorum. Sen ne diyorsun?

ozzers dostum durumu çok net anlatmışsın. okuyunca çok heveslendim. ben de aldım ve pazartesi kullanmaya başlayacağım ama sana bi sorum olacak. Bunu antremandan önce kullandın değil mi? Ürünle ilgili açıklamalarda hem antremanda yüksek enerji ve dayanıklılık veriri diyor hem de antremandan sonra kullanın diyor. Pek aklıma yatmadı antremandan sonra kullanmak. Antremandan önce kullanmak gerektiğini düşünüyorum. Sen ne diyorsun?

bu tarz suplementlerde ilk etkiler her zaman en iyisidir
tabi antremandan önce .Ürünün bana göre asıl kullanımı antremandan sonra olmalıdır

sana tavsiyem 1 ölçek önce bir ölçek sonra al
antremandan 30 dk önce aç karnına al digerini antreman bitimine yakın al

bana spr hocası antreman sırasında 45 gr ı uzum suyu ıle yudum yudum iç dedı ve 1 kutuyu bu şekilde kullandım:(

bir de antreman yapmadıgım gunlerde kullanmadım hiç...öylekı 3 4 gun antreman yapmadıgım gunler oldu..

bu durumda ben hatamı yaptım?

Antremandan önce ve sonrasında kullanmaya basladım. 2 Hafta oldu. Performansı gercekten arttırıyor, antreman bitiyor siz hala devam etmek istiyorsunuz. Simdilik tavsiye ederim. Uzun dönem sonuclarını da yazacagım.

bende bu hafta alıp denicem 3 senedir ilk defa protein kullanıcam artık hiç birşey kullanmadan gelebilceğim son noktaya kadar geldim artık vücut bu noktadan sonra 1 gr ilerleyiş göstermiyor olduğum yerde sayıklıyorum bakalım ne gibi faydaları olucak bide arkadaşlar sanmayınki ilaçsız vücut yapılmıyor hemen böyle ilaçlara vs. şeylere yüklenmeyin ilk önce bünyenizin kas yapabilme kabiliyetini ölçün daha sonra ihtiyac görüyorsanız iyice araştırıp güvenilir yerlerden tehmin edin beslenmenize dikkat edin ve çalışırken inanarak çalışın çalıştığınız hareketleri hissedin hepinize iyi çalışmalar diliyorum

Son düzenleme:
antrenmandan önce mi kullanılacak sonra mı?

"antrenman öncesi ve sırasında..." diye yazıyor, kullanım şeklince "antrenmandan sonra alınız diyor..."

antrenman öncesinde kullanmak için ürün almak istiyorum, ne yapabilirim?

elimde vassive-ce var...

antrenman öncesi pre-load, antrenman sonrası vassive-ce alsam nasıl olur?

Back
Yukarı