Optimum Nutrition-Pre-Load Creatine Complex 909g

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• basarili

Votes: 50 54,9%
  • orta karar

Votes: 33 36,3%
  • basarisiz

Votes: 8 8,8%

• Total voters
    91
antremandan ne kadar önce birde :)
peki sürekli 45gr mı alıcaz sanırım 1.5 ölçek oluyo herhangi bir yan etkisini gördünüz mü acaba

antrenmandan yarım saat önce alabilirsin, evet bir servisi 45 gr. oluyor.

ben bu üründen kullanmadım ancak bende "vassive-ce" kullandım (benzer nitelikte ürünler)

ayrıca hiçbir yan etki görmedim... sana tavsiyem whey ile birlikte kombine edeceksen eğer imkanın da varsa amino da almanı öneririm... 3'ü birlikte çok etkili bir kombinasyon olmuş olur...

arkadaşlar universal amino3001 ve optimum whey kullanıyorum.birde hardline creapure kullanıyordum bitti sayılır.ben pek bi faydasını görmedim kreatinin,bu ürüne daha üstün diyebilirmisiniz kreatin monohidratlara göre yoksa etki olarak aynımıdır ?

arkadaşlar universal amino3001 ve optimum whey kullanıyorum.birde hardline creapure kullanıyordum bitti sayılır.ben pek bi faydasını görmedim kreatinin,bu ürüne daha üstün diyebilirmisiniz kreatin monohidratlara göre yoksa etki olarak aynımıdır ?

bu ürünü bilmiyorum ancak "vassive-ce" kullanmayı düşünürsen etkili bir ürün olduğunu belirtmek isterim...

Bundan önce GNC creatine kullanmıştım hiçbir faydasını görememiştim. Ama bu ürün çok farklı. Gerçekten antreman sırasında bir enerji patlaması oluyor. Hatta antremanı bitirip eve döndüğümde eskisi kadar yorgun olmuyorum.

Bu ürün içerdiği karbınhidrat, BCAA ve diğer eklerle comlex bir ürün ce gerçekten çok faydalı. Şu ana kadar bünyemde işe yaradığını hissettiğim tek supplement. Herkese şiddetle öneriyorum

viperking' in dediklerine katılıyorum. Benim icinde su ana kadar Whey proteinden sonra en yararlı supplement Pre-Load Creatine Complex. Performansımı ve kas gelişimimi gayet guzel etkiledi. Tabi herkesin bunyesi farklı ama ben yinede benim gibi orta duzey sporcular için tavsiye ediyorum. Deneyin

Ayrıca, hocalarıma bir sorum olacak.Bir arkadasım yurtdısından Gaspari Super Pump 250 getirdi. Ilk defa kullanacagım. Acaba antreman öncesi pre load complex ile kombinasyonunda herhangi bir sakınca var mıdır?

komplex bir ürün olmasından kaynaklanıyor...

bir porsiyonu 45 gr. ancak sadece 6000 mg'ı creatin monohydrad

içeriğini incelersen içerisinde glutamin, BCAA, arginin vs. vs. vs... var.

evet bahsettiğin gibi kısa sürede bitecek :(

normal creatinler 5 gr kullanılıyor acaba bunuda öyle kullansak fayda görebilir miyiz

diğer kreatinler saf kreatin oldugu için 5 er gramlık dozajlarda kullanılıyor.bu üründe ise 35 gram 1 servis olarak belirtilmiş ve 35 gramlık bir servizde zaten 5 gram kreatin var.diğer kalan kısım karbonhidrat vs.. 5 gram kullanırsan hiç bişiy olmaz :)

Üzerinde bir serviste aldığınız kalori miktarı yazıyor. Beslenme programını buna göre ayarlarsanız definasyonda da kullanılabilir.

bugün ilk kez kullandım ve tadı rezalet :) kolay karışıyor ama o 400ml karışımı içerken bayağı bi düşünüyosunuz

Önceleri tadına alışmak zor ama ben şimdi çok rahat içiyorum, bir de hatırladığm kdarıyla 400 değil 300ml sıvı katman gerek

arkadaslar selamlar, ben bugun aldim bu urunu, ilk defa bi madde kullanicam, antremanimi ben evde yapiyorum, doktora sormadim, burda okuduklarima gore aldim urunu, sizde bi yan etkisi olurmu??

Hatta suan midemde 30dk sonra antremanimi yapicam :D

ilgilenin arkadaslara simdiden tesekkurler...
Saygilar..

arkadaslar selamlar, ben bugun aldim bu urunu, ilk defa bi madde kullanicam, antremanimi ben evde yapiyorum, doktora sormadim, burda okuduklarima gore aldim urunu, sizde bi yan etkisi olurmu??

Hatta suan midemde 30dk sonra antremanimi yapicam :D

ilgilenin arkadaslara simdiden tesekkurler...
Saygilar..

sonuç nasıl olduweightlifter

ilk antremanimda kullandim diye biraz zorladim kendimi, sanki cok az hissettirdi, onuda ilk kullandigim icin oldu surekli yaparsam ise yaricak Insallah, 2. antremanimdan sonra yine yazicam..

Bide bunu sadece antremandan 30 dk sonra 300ml bir olcek kullandim, antreman sonrasi kullanmadim, sizce kullanmalimiyim?

Saygilar...

Bu ürün antreman öncesi için zaten, her ne kadar kutuda antremandan sonra da alın diyorsa da bu kutuyu erken bitirmek için taktik. Sonuçta içeriği creatine complexi ve enerji verici, antreman sonunda çok fazla enerjiye ihtiyacın olacağını sanmam :)

ürünü aldığım sitede atraman öncesi yazıyor.

gelen ürünün üzerinde de antreman sonrası yazıyor.
ne iş çözemedim hala.:S

bir de benim soracağm en önemli şey bu ürünü sürekli kullanmak doğru mu.yoksa 2 haftada vbir ara vermeli mi.kullanım ayarı nasıl olmalıdır.?

Kutuda antremandan önce ve sonra alın diyor, çabuk bitsin taktiği :) Ama içerik ve etkileri incelendiğinde antreman sonrası almak çok da faydalı değil. 30-45dk önce al yeter. Zaten 906gr olduğu için 1 aya yakın sürede bitiyor. O nedenle 2 hafta alıp ara vermene gerek yok. Bir kutuyu bitirdiğinde vücudu dinlendirmek istersen ara verebilirsin.

Back
Yukarı