Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum etkisini ilk aldığımdan beri hissettim. Performansta %67 lik bir artış oldu. Yorgunluğu %87 ye kadar azalttı. Ya kimi kandırıyoruz, vitaminden ne bekliyoruz. Enerji mi veriyor hayır. Ne etkisini göreceğiz ki. Kreatin monohidrat deseniz anlarım, hadi omega 3 deseniz zihinsel rahatlatıyor anlarım, bcaa deseniz hamlığı alıyor vs ona da hak veririm de. Kullandın ne bekliyorsun vitaminden. Bir de tavsiye etmiyor. Karaciğerde gezinmiş de görmüş sanki adam biyotinin vücudunda gezdiğini gezmediğini hissediyor pes. Zaten birçoğu idrarla atılıyor. Kalmıyor ki vücutta.
Ginseng gibi içerikler bulunduran multivitaminlerde direnç bi hareketlilik olabilir beyin sapında serotonin düşürür bişey yapar antidepresan gibi bi etkisi olur da anlarım. Opti men diyoruz. Multivitamin diyoruz yapmayın beyler protein tozunun üstünde b6 ile kullan diyor aminoda öyle diyor karbonhidratta b1 ile kullan diyor. Seni salonda coştursun diye değildir heralde. Protein sentezine katkıda bulunsun, toparlanmaya yardım etsin falan filan. Zaten dinlenme süresini kısaltmak isteyen adam anabolik steroid kullanır.
Ürüne gelince kokuyor, ne hardline ın glucosamine chondiritin kadar büyük değil boğazda (benim) takılmıyor. Hatta zannedersem pharmatondan da küçük supradynin ezilmişi gibi.
Başka bir tecrübeme gelince kutuyu açarken düşürdüm 1 taneyi benim jackrussell kaptı hemen alamadım ağzından. Köpek hala yaşıyor. Bazen elini böyle havaya kaldırıp gel gel gibi bir şeyler yapıyor zannedersem b12 ve pridoksinin vücudunda gezinmediğini hissettiğinden pek bi etkisini göremedi o da. Tavsiye etmiyor.