Optimum Opti-men

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erd123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 70,9%
  • Orta Karar

Votes: 20 19,4%
  • Başarısız

Votes: 10 9,7%

• Total voters
    103
Ürün yok hiçbir sitede giriş çıkışları sıkıntılımı acaba bir çok sitede yok istanbulda olmadığımız içinde dükkanlarada bakamıyoruz :)

ben 1 haftadır kullanıyorum çok memnun kaldım. sabahları kalktığımda bazen bacaklarım ağrırdı, tamamen geçti.
idrarı hafif sarı-yeşil bir renge döndürdü, o da zaten normalmiş bb forumlarından öğrendiğim kadarıyla.

günde 3 almıyorum ben, sabah 1 spor öncesi 1 alıyorum.

ben 1 haftadır kullanıyorum çok memnun kaldım. sabahları kalktığımda bazen bacaklarım ağrırdı, tamamen geçti.
idrarı hafif sarı-yeşil bir renge döndürdü, o da zaten normalmiş bb forumlarından öğrendiğim kadarıyla.

günde 3 almıyorum ben, sabah 1 spor öncesi 1 alıyorum.
Hocam nerden aldin ozelden pm atarmsiin bende alayim diyorum ama bir cok yerde bulamadim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vita-min multiple sport kullanan ve etkisini gören varmı?

Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Multivitamin ürünlerinden pre-workout ürünleri gibi hissedilir bir sonuç beklemek yanlış bence. Opti-Men bulabilsem içeriği daha iyi olduğu için kullanmaya devam ederdim fakat bulunmuyor malesef ithalat sorunundan dolayı. Animal Pak'ın da içeriği çok yüksek olduğu için Olimp'in ürünü işimi görüyor.

Bugün Bakırköy'de uğradığım bir sev-gör eczanesinde 90 tabletlik olanını gördüm ve fiyatını sordum. Adam 80 lira deyince kalsın dedim sonra 180 tabletlik gelecek mi gelirse ne kadar olur diye de sordum gelirse 120 lira civarında olur dedi. Piyasa olmayınca epey geçiriyorlar bu ürünün fiyatını ama tabi ki isteyen oradan alabilir sadece bir kutu var elinde eczanenin zaten onuda arkadaşı getirmiş.

Bugün Bakırköy'de uğradığım bir sev-gör eczanesinde 90 tabletlik olanını gördüm ve fiyatını sordum. Adam 80 lira deyince kalsın dedim sonra 180 tabletlik gelecek mi gelirse ne kadar olur diye de sordum gelirse 120 lira civarında olur dedi. Piyasa olmayınca epey geçiriyorlar bu ürünün fiyatını ama tabi ki isteyen oradan alabilir sadece bir kutu var elinde eczanenin zaten onuda arkadaşı getirmiş.
ben almanyadan gelen bir arkadaşa getirttim. 33 euro verdim 180lik tablete, yaklaşık 95 tl

Pro dan aldım bakalım yarın kullanacagım, bu ürünün yerine olimp vitamin i de kullanabilirsiniz bundan önce onu kullandım ve gayet memnun kaldım

90 tablet 65 tl den girmiş birçok siteye.30 günlük 65 tl. Bence Animal Pak alıp bir hafta 5 bir hafta 6 pak alıp 2 ayda bitirmek daha mantıklı geliyor.

Ben opti men alacağım ve günlük 2 tablet olarak 1.5ay kullanmayı düsünüyorum 3 tablet kullanacak kadar da profesyonel tarzda kaç kişi antreman yapıyor ki burada,aynısı animal pak için de geçerli

bence spor yapılmayan günler 1 tane bile yeter, değerler hep %200-%400 arası
üstüne günlük yediğimiz besinlerden gelen mineral ve vitaminler de cabası.
spor günleri 2 diğer günler 1 olarak 2 ay gider 90 tablet.

Back
Yukarı