Optimum Opti-men

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erd123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 70,9%
  • Orta Karar

Votes: 20 19,4%
  • Başarısız

Votes: 10 9,7%

• Total voters
    103
Ben bu ürün ile Hardline'nın ki arasında kaldım fiyatta tabi buna etki olarak

Bu ürün 180 tablet 90tl
Hardline 120 tablet 35 tl

fikir verebilir misiniz bu kadar fark a bu ürün alınır mı alınırsa neden bu fark verilir ...

Şimdiden teşekkürler...

Ben bu ürün ile Hardline'nın ki arasında kaldım fiyatta tabi buna etki olarak

Bu ürün 180 tablet 90tl
Hardline 120 tablet 35 tl

fikir verebilir misiniz bu kadar fark a bu ürün alınır mı alınırsa neden bu fark verilir ...

Şimdiden teşekkürler...

Harline nın içinde olmayan bi kaç şey OPTI-MEN de mevcut mesela meyve ekstreleri... Ürün 2 ay gidiyor , hatta önerilenden az kullasanda işe yarıyor yani 3 ay çok rahat gidecek bi ürün bence aylık 30 tl gayet iyi. OPTI-MEN bence çok kaliteli bi ürün tavsiye ederim.

An itibari ile kullanmaya başladığım ürün.

Solgar Vm-2000 ve Solgar Vm-75 kullanan birisi olarak söylemek isterim ki 3 ayrı tablet ile güne yayabilmek bile yeter.

Optimen

optimum serius mass la birlikte kullanmamın bi sakıncası var mı hani onda da da vitamin var artı bir de bu bişey olur mu sizce ?

En iyi sonucu almak için kullanım önerisi olan var mı ? sabah Kahvaltı öncesi öğle yemek öncesi ve antrenmandan önce 1 adet kullanım sizce nasıl günlük ?

Çalışma saatlerim değişken olduğu için (meslek açısından çalışma saatlerim) tahmin edersiniz ki beslenmeye eskisi kadar çok dikkat edemiyorum ve vitamin açığımın oluştuğunu düşünmeye başladım.. Bu ekslikliği gidermek açısından Opti Men e başlamak istiyorum.. Ama yağ yakım sürecindeyim.. Protein, amino, yağ yakıcılara kadar supplementlerimin hepsini düzgün almaya çalışıyorum.. Opti Men e de başlarsam yağ yakım sürecini olumsuz yönde etkileyebilir mi? Kilo aldırır mı?

Çalışma saatlerim değişken olduğu için (meslek açısından çalışma saatlerim) tahmin edersiniz ki beslenmeye eskisi kadar çok dikkat edemiyorum ve vitamin açığımın oluştuğunu düşünmeye başladım.. Bu ekslikliği gidermek açısından Opti Men e başlamak istiyorum.. Ama yağ yakım sürecindeyim.. Protein, amino, yağ yakıcılara kadar supplementlerimin hepsini düzgün almaya çalışıyorum.. Opti Men e de başlarsam yağ yakım sürecini olumsuz yönde etkileyebilir mi? Kilo aldırır mı?

forumda daha çok gezinmeli ve proteinler aminoasitler karbonhidratlar yağlar nedir, micro besinler,makro besinler nedir ? gibi soruları sormanız ve öğrenmelisiniz.

Yinede sorunuza cevap vermem gerekirse hayır vitaminler enerji vermez ve yağ yakımında negatif etkisi olmaz aksine olumlu etkileri olur.

Ürünü tüm sitelerde aradım ama satışını yapan bir yer bulamadım. Her yerde stok tükenmiştir yazıyor. Su anda satılan bir yer varmı beyler ? Yardımcı olursanız çok makbule geçer vallahi :)

İnsana seçenek bırakmıyorlar vallahi. yahu ana Distributorde yokki diğerlerinde olsun rezillik diz boyu :mad: Çare hardline :confused:

Arkadaşlar herkese merhaba, bugün distribütörle konuştum ürünün fazla rağbet görmesinden dolayı tahminlerinden daha erken bittiğini söylediler ayrıca malesef yaklaşık birbuçuk ay civarı bir sürede ürün ellerine geçecekmiş gümrük işlemleri vs. gibi durumlardan dolayı yani daha bir süre bekleyeceğiz... Gerçi aklıma başka bir senaryo da gelmedi değil ama neyse, kimseyi zan altında bırakmayayım...

Arkadaşlar herkese merhaba, bugün distribütörle konuştum ürünün fazla rağbet görmesinden dolayı tahminlerinden daha erken bittiğini söylediler ayrıca malesef yaklaşık birbuçuk ay civarı bir sürede ürün ellerine geçecekmiş gümrük işlemleri vs. gibi durumlardan dolayı yani daha bir süre bekleyeceğiz... Gerçi aklıma başka bir senaryo da gelmedi değil ama neyse, kimseyi zan altında bırakmayayım...
Dogrudur bende mail attim, 1-1.5 ay icerisinde stoklarina giriceklerini soyledi.

Tam almayı düşünüyorudum, tüh :(

Ürün hakkındaki neredeyse tüm yorumlar çok olumlu, herkes memnun kalmış. Fakat 85 TL'den ülkemizde satılması biraz fazla geliyor bana, ama 200 tablet olması da önemli tabi.

Back
Yukarı