Birkac sitede varda ne kadar guvenilir tartisilir o yuzden bekleyelim bakalim olmssa animal-pak alicaz artikOpti-Men'in ithalatında uzun süredir bir problem var büyük ihtimalle. Aylardır stoklarda yok ürün.
Hocam nerden aldin ozelden pm atarmsiin bende alayim diyorum ama bir cok yerde bulamadimben 1 haftadır kullanıyorum çok memnun kaldım. sabahları kalktığımda bazen bacaklarım ağrırdı, tamamen geçti.
idrarı hafif sarı-yeşil bir renge döndürdü, o da zaten normalmiş bb forumlarından öğrendiğim kadarıyla.
günde 3 almıyorum ben, sabah 1 spor öncesi 1 alıyorum.
vita-min multiple sport kullanan ve etkisini gören varmı?
ben almanyadan gelen bir arkadaşa getirttim. 33 euro verdim 180lik tablete, yaklaşık 95 tlBugün Bakırköy'de uğradığım bir sev-gör eczanesinde 90 tabletlik olanını gördüm ve fiyatını sordum. Adam 80 lira deyince kalsın dedim sonra 180 tabletlik gelecek mi gelirse ne kadar olur diye de sordum gelirse 120 lira civarında olur dedi. Piyasa olmayınca epey geçiriyorlar bu ürünün fiyatını ama tabi ki isteyen oradan alabilir sadece bir kutu var elinde eczanenin zaten onuda arkadaşı getirmiş.
Haklısınız o açıdan da bakmak lazım.Ben opti men alacağım ve günlük 2 tablet olarak 1.5ay kullanmayı düsünüyorum 3 tablet kullanacak kadar da profesyonel tarzda kaç kişi antreman yapıyor ki burada,aynısı animal pak için de geçerli