Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
slm herkese,

burda yazılanları okuyunca yurt dısışından 42.99 dolara 5 lb sipariş verdim. Air maille shipping ücretide 39.01 dolar yani toplam 82 dolar tuttu...
yazılanlardan postaneye takıldıgını filan okudum siparişlerin ama insallah benimki gelir... bir bilginiz varmı bu şekilde sipariş edeniniz oldu mu? ankaraya elime kazasız ulaşırsa sizleri bilgilendiririm tekrar, cunku bu haliyle bile turkiyeye gore daha ucuz sanırım fiyatı...
umarım bir hata yapmamısımdır,

herkse iyi gunler...

ben bu üründen aldım internetten. eski kutusundakinden geldi. son kullanma tarihinde problem yok ama herkes ölçekle koyuyorz fln diyor. benim aldığımın içinden ölçek fln çıkmadı. acaba bi sorun varmıdır üründe ? bide nasıl ayarlıcam miktarını ?
teşekkürler...

Diplere iyice bakın. En güzeli bir bıçakla kontrol etmek. Eski kutusunda gelme sorununa yapabilecek birşey yok insanlar doğal olarak önce eskileri eritip sonra yenileri göndermeyi düşünüyor. Tarihi geçmemişse her hangi bir sorun olmaz.

evet ölçek altlarda kalmış, teşekkürler...
peki ben ne kadar kullanmalıym günlük? 1,80 boy 63 kilo 1,5 yıldır düzenli yapıyorm bu sporu. doğal beslenerek 12 kilo aldm 1,5 yılda. şuan programımda çok sıkı yaklaşık 90 dakika sürüyo çalışmalarım. günaşırı gidiyorum spora. yaş 18

Antrenmandan sonra ve her sabah uyanır uyanmaz 1 ölçek kullanmanı öneririrm. Bunun dışında beslenmenin eksik kaldığını düşündüğün zaman alabilirsin.

Antrenmandan sonra ve her sabah uyanır uyanmaz 1 ölçek kullanmanı öneririrm. Bunun dışında beslenmenin eksik kaldığını düşündüğün zaman alabilirsin.

en iyi kullanım şekli thums:

2 hafta önce Amerika'dan gelen arkadaşıma 5lbs'lik getirttim. Biraz küfür yedim ama olsun. TR'de 180 YTL'lik vergili kazık ürüne 35 dolara sahip oldum. İmkanınız varsa bu şekilde getirtin.
Ben banana cream istedim. %50 yağlı süt ile içiyorum. Karıştırdıktan sonra çok güzel bir kaymak tabakası da oluyor, kaşıkla sonunda onları yemek de keyifli. İnşallah bitene kadar içim muz tadından kıyılmaz. Aslında arkadaşların dediği gibi arasıra aromasını değiştirmek gerek. Ama ürün burda ucuz değil ki her aromadan 1'er kiloluk alalım. Sıvıya kolay karışması gerçekten güzel, topaklık oluşmuyor. İçindeki glutamine değeri çok iyi. Ben günde 3 tablet Nitro Boost (AAKG) de alıyorum. Bakalım, 2-3 aya faydalarını göreceğim inşallah.
Kısaca, ürün kendini ispat etmiş. Ama imkanınız varsa Amerika'dan birine sipariş edin. Ben burda verilen paraya üzülüyorum.

arkadaslar bi sorum olacakti
elime bi arkadasdan protein tozu geçti ve markasınında optimumun ki oldugunu söledi vanilyalı
simdi kullanıyorumda dısındaki etiket olmadıgından korkmaya basladım
vanilyalının ozelliklerini solermisiniz
icinde bole kucuk siyah seyler fln var degil mi? beyaz mı sarı mı diim ole bi rengi var bide koydugum dolap full vanilya kokuyor :D

amblaj sorunu

Selam arkadaşlar.Bugün 5 lb lik aldım.Fakat beni rahatsız eden birşey oldu ,normalde üst kapak üzerine geçirilmiş olan siyah naylon kaplama ürünün üzerindeki naylon kaplama ile birleşik değildi.yani boyun kısmı bıçakla kesilmiş gibi ayrıydı.Daha öncekinde hiç dikkat etmemiştim.Bu durum normalmi? ürünün kokusu falan daha önce kullandığımla aynı.Ürün yurtdışından ithal edilirken böylemi geliyor.Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler.

2 hafta önce Amerika'dan gelen arkadaşıma 5lbs'lik getirttim. Biraz küfür yedim ama olsun. TR'de 180 YTL'lik vergili kazık ürüne 35 dolara sahip oldum. İmkanınız varsa bu şekilde getirtin.
Ben banana cream istedim. %50 yağlı süt ile içiyorum. Karıştırdıktan sonra çok güzel bir kaymak tabakası da oluyor, kaşıkla sonunda onları yemek de keyifli. İnşallah bitene kadar içim muz tadından kıyılmaz. Aslında arkadaşların dediği gibi arasıra aromasını değiştirmek gerek. Ama ürün burda ucuz değil ki her aromadan 1'er kiloluk alalım. Sıvıya kolay karışması gerçekten güzel, topaklık oluşmuyor. İçindeki glutamine değeri çok iyi. Ben günde 3 tablet Nitro Boost (AAKG) de alıyorum. Bakalım, 2-3 aya faydalarını göreceğim inşallah.
Kısaca, ürün kendini ispat etmiş. Ama imkanınız varsa Amerika'dan birine sipariş edin. Ben burda verilen paraya üzülüyorum.

%50 yağlı süt demişsin, sanırım standart pastorize sütlerde bu oran yok. nereden buluyorsun bu sütü (eğer oranda bir yanlışlık yoksa, epey yüksek geldi de gözüme :) )

3 hafta kadar once amerikadan sipariş ettiğim urun bugun elime sorunsuz ulaştı, şukurler olsun...

belki yeri değil ama 180 boyunda ve 88 kiloyum haftada 3 gun 60 dak. kadar çalışıyorum. nasıl kullanmalıyım? eger yeri burası degilse bulamadım, nereye sormam gerektiğini soyler misiniz? tesekurler..

''23 gramını protein,2-3 gramını karbonhidrat,1,5 gramını kilo almayı sağlayıcı maddeler ile minimum laktoz ihtiva etmektedir.''

ee kilo almak istemiyorsak :S

ISOBOLIC herşeye yeter bunun içinde olan maddeler protein çeşitleri isobolictede var:)

biliyorum isobolic aldin ;) ama optimum whey proteindir adından da anlaşılacağı gibi yani çok daha hızlı sindirilir..
isobolic karşık proteinler ihtiva ederler ve wheye göre daha yavaş sindirilecektir..
antremandan hemen sonra whey en ideal proteindir..

bu ürün internette çok araştırdım türkiyede satan çok site var ama fiyatlar çok da uygun değil havale ücreti de eklendimi baya artıyor
ankara'da olup da bu ürünü nereden alabileceğimi söyleyebileceklere şimdiden teşekkür ederim bir de eczane fiyetları ne kadar bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

şu sıralar fiyatlar makul gibi.5lbs geçenlerde 130ytl diyordu yanılmıyorsam.yine fiyat muadili olarak unıversal twf whey proteın var.

Çok sikildim 80 dolarlık bir ürüne 270-300 ytl ödemekten birileri buna çözüm bulduysa uygun satan bir yer vs.. lütfen benimle paylaşsın..

Back
Yukarı