Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bb.com'da yaklaşık olarak 145 dolara geliyor 10lbslik optimum.Oradan neden almıyorsun ki?

Çok büyük takılır diye bu ürünü sparis etmeye cesaret edemedim dün 10lbs Double Rich Chocalate aldım bundan once hep Bsn syntha-6 nın çikolata aromalısını kullanıyorudum açıkcası Optimumun tadı bana biraz garip geldi Bsnden sonra beğenmedim..

slm ben yeni üye oldum bu ürünü almanyadan bi arkadaşıma getirtiyorum 100 euroya getiriyor ayrıca bazı sorularım olacak ama hangi bölümde soracağımı bilemedim siteyide tam dolaşamadım ..

140 dolar urunun kendısı 60 dolar ucak kargosu 200 dolar eder birde gumrukten gerı donmesı falanda war trdekı fıyatlarla karsılastıralım 240 ytl ye netten gelıo desek
burda 240 ytl ye %18 kdv koyun + birde sehrinize gelecek kargo masrafı falan 300 ytl ye gelıyo zaten bu fiyata gg den alısverıs yaparsınız orda cüneyt turna hocamız satıyor arnoldjr nıckı :)))) ben sıparıs ettım gayette memnunum :)

slm ben yeni üye oldum bu ürünü almanyadan bi arkadaşıma getirtiyorum 100 euroya getiriyor ayrıca bazı sorularım olacak ama hangi bölümde soracağımı bilemedim siteyide tam dolaşamadım ..

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yurtd-ndan-supplement-sipari-leri-t1162.html

140 dolar urunun kendısı 60 dolar ucak kargosu 200 dolar eder birde gumrukten gerı donmesı falanda war trdekı fıyatlarla karsılastıralım 240 ytl ye netten gelıo desek
burda 240 ytl ye %18 kdv koyun + birde sehrinize gelecek kargo masrafı falan 300 ytl ye gelıyo zaten bu fiyata gg den alısverıs yaparsınız orda cüneyt turna hocamız satıyor arnoldjr nıckı :)))) ben sıparıs ettım gayette memnunum :)

140$ olayı nedir?
10lbs amerika satış fiyatı 79.99$..
http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html

arkadaşlar şimdi daha yeni bodybuilding.com dan baktım 10 lbs olanı kargoyla beraber 85 dolara geliyor. neden ordan almıyoruz??? acaba gümrüğe felan takılırmı :((( bide kimbilir kaç günde gelir :(

sorry bro ben ortalama bır fıyat soledım :)))) kargoyla beraber turkıyeye 80 deel 140 dolara gelır :)))) iyi bakmanı tavsıye ederım :) + her prosıyonda 1 kasık yanı 28 gram almanız tavsıyemdır abartısız kullanın bızım salondan 4 kasık bırden atanda war :D 100 gram cok cok fazla :))) ama kasık tam dolu olacak

sorry bro ben ortalama bır fıyat soledım :)))) kargoyla beraber turkıyeye 80 deel 140 dolara gelır :)))) iyi bakmanı tavsıye ederım :) + her prosıyonda 1 kasık yanı 28 gram almanız tavsıyemdır abartısız kullanın bızım salondan 4 kasık bırden atanda war :D 100 gram cok cok fazla :))) ama kasık tam dolu olacak

yukarda ürünün kendisi 140$ , artı kargo 60$ dolar demişsin..bir bak istersen..

abi benim dedigimin ikisi catısıo cunku bırısı nettekı ortalama fıyatı bırısı bb.com fiyatı bb de indirimde olan bir urun bu :) normal fıyatına bakarsak ordada 140 dolar :))) ayrıyetten arkadas ucak kargosunu saymadan 80 $ demıs ? 60 $ da burda ucak kargosu bıner 140 $ olur yanlısım warsa duzelt abi :)

slm ben almanyadan 100 euroya getirtiyorum yazmıştım ama arkadaşa 100 ytl verdim meğer 50 euromuş fakat kendisi getirecek ordan kargo falan değil 5 lbs 50 euro uygun gibi geldi bana .. burda aynısını 180 civarında buldum sadece gitti gid. comda 150 ytl onada güvenemedim .

ahh ahmet hoca gormesin bunlari ..
spor a hile karistiriolar ..
bence balik veya bazi kirmizi etlerde bu ilaclardan cok daha fazlasi war hatta sabahlari da sut,bal,yumurta sarisi,muz karisimi da cabasi ... ondan sonra da siki bi antreman ilaca ne gerek inanmiosan sampiyon ahmet beye soralim !

ilk kez protein tozu kullanacagım ve yurt dışından sipariş etmeyi düşünüyorum. bir kac siteye baktım(netrition.com bulknetrition.com amazon.com,bodybuilding.com ve fitmart.de) ve aşağı yukarı fiyatlar aynı. ama hangisi daha güvenilir bilmiyorum.daha once sorun yaşayanlar var mı aramızda,bilgi verebilirler mi. ayrıca 5lb lik gümrüğe takılmaz değil mi. şimdiden teşekkürler

tr de 178ytl fiyat biçiyorlar.dısardan getirsek kargo dahil en fazla 100ytl olur herhalde(asla tr den almam). bu yüzdan dışarıdan getirtmek zorundayım ama gümrükte sorun çıkar mı diye düşünüyorum

150 lira fena değil fakat şu sıralar araştırılırsa 120 ytl'ye kadar bulma imkanınız var.diğer markalar tercih edilecek olursa bu fiyat dahada aşağı inebilir.

evet bıraz daha pazarlık yapsaydım 140 lıraya alabilırdim tanınmış bir siteden aldım daha öncede 3 ek besinde yaklaşık 90 lira indirim yapmışlardı toplamda..benim bi sorum olacak bu protein tozunun bir ölçegi kaç gram üzerinde yazmıyorda sadece 70cc yazıyorr..

Back
Yukarı