Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Kilo almak için ek besin arıyorsanız wieght gainer başlıklarını inceleyebilirsiniz.
Tabi şunu unutmayın.
Sadece ek besin kullanarak kütle kazanamazsınız.
Ek besinler iyi bir beslenme programının defolarını kapayan tamamlayıcılardır.
Sadece bu ürünlere bel bağlayarak beslenmeyi ihmal etmek, para israfından öteye geçmez.

Ben bu ürünü aldım fakat diğer sporcu besin ürünlerindeki gibi kapak altındaki "sealed for your protection" yazan kağıt yoktu; ürünü kullananlar kendilerininkinde olup olmadığını söylerse sevinirim.

Ben bu ürünü aldım fakat diğer sporcu besin ürünlerindeki gibi kapak altındaki "sealed for your protection" yazan kağıt yoktu; ürünü kullananlar kendilerininkinde olup olmadığını söylerse sevinirim.

güvenlik kagıdı mutlaka olmalı yoksa iade et bence paranla riske girmeye gerek yok.

kolay gelsin...

Bu ürünü kullandım ama hiç su ile kullanmadım. Çikolatalının mesela su ile deniyen varmı? tadı nasıl oluyo? benim sanırım süt e alerjim varda onun için sordum şimdiden teşekkürler.

su ile tabiki süt kadar lezzetli olmuyor ama fenada değil

Arkadaşlar gerek bu whey gerekse diğer wheyler özellikle antrenman sonrasında kullanılırken mecbur kalınmadıkça sütle karıştırılmamalı. Aksi takdirde süt ile birlikte wheyinde sindirim süresi uzuyor ve wheyin kullanım maksatlarından biri olan "kısa sürede yüksek protein ihtiyacını karşılamak" olayı bitiyor.

Tadına tuzuna aldırmayın antrenman sonrası wheyinizi suyla karıştırıp için. Sütle karıştırıp paranızı ziyan etmeyin.

caddede sadıkoğlu işmerkezinde bı yer soylenmıstı 140 a bır arkadasımız almıstı tekrar yazabılırmı adresını

gaddar kemal dostuma aynen katılıyorum su ile içmek süt ile içmekten daha iyi sütün sindirimi daha zor suylaysa hemen kana karısıyor artı eger kombınenız fazlaysa yani bikac ürün kullanıyosanız süt ile lavoba ihtiyacınız artıyor su ile oyle bişey sozkonusu bile degil ben 10 lbsini 250 ytlye alıyorum daha karlı oluyor

Arkadaşlar bu bahsettiğiniz ürün amerikan malı ve dolayısıyla bu ülkeden ithal edildiğinde gümrük vergisine tabi olduğu için türkiye içi fiyatı yüksek seviyelerde oluyor. Bu ürünün, 5lb (2.3 kg) si amerikada 35 dolar. Türkiyede ise 150 ytl civarı. Bu ürün ne kadar iyi olursa olsun kesinlikle bu fiyata karşılık düşen fayda düzeyini vermeyecektir. Sizin yerinizde olsam Almanya'dan ithal edilen ürünleri kullanırım; bu ürünlerin almanya ve Türkiye fiyatları açısından fazla bir fark bulunmamakta, çünkü bu ürünler gümrük vergisinden muaf, sadece tarım payı denen çok küçük bir vergi alınıyor. İyi çalışmalar.
selam, bu alman markalarından bildiklerini sıralayabilirmisin ltf. yüksek paralara söğüşlenmekten bıktım artık. şimdiden tşk.

tek kelimeyle mükemmel bir ürün 2.5 kiloluklarından aldım 1.5 ay kesin yetiyor gunluk 3 olcek ile 1.5+1.5 seklinde bitmesini bekliyorum yine alıcam.bilmiyorum bana super bir ürün geldi tabi hardline dan optimum a gecince birden farkı anlamamak mümkün değil. çağ ötesi bir ürün,:D etkisini göreceksiniz buna eminim.

Ölçekleri nekadar bölersen okadar faydası çok olur, 2 ölçek kullanmayınız...20-25gr kafidir...

Arkadaşlar gerek bu whey gerekse diğer wheyler özellikle antrenman sonrasında kullanılırken mecbur kalınmadıkça sütle karıştırılmamalı. Aksi takdirde süt ile birlikte wheyinde sindirim süresi uzuyor ve wheyin kullanım maksatlarından biri olan "kısa sürede yüksek protein ihtiyacını karşılamak" olayı bitiyor.

Tadına tuzuna aldırmayın antrenman sonrası wheyinizi suyla karıştırıp için. Sütle karıştırıp paranızı ziyan etmeyin.

Kesinlikle...Zaten optimumnt. sitesindeki videoda bile suyla karıştırıp tüketiyorlar...

Sitede bu kadar cok bahsi gecen urunun vardir bir hikmeti deyip pazar gunu siparis ettim. Bugun de iki kutu gecti elime. Bir banana cream aldim, bir de mocha cappuccino. Ikisini de denedim tabi dayanamip. Tek kelimeyle muhtesem. Bunca zaman kendime ettigim iskenceye inanamadim. Icimi o kadar kolay ki. Protein orani olarak ya da kutle kazanmaya yardimci olarak iyi bir urun mu, henuz bir sey diyemem, ama tad olarak acik ara bugune kadar kullandigim en iyi urun. Bodyforumtr ailesine huzurlarinizda bir kez daha tesekkur ediyorum.

Son düzenleme:
Sitede bu kadar cok bahsi gecen urunun vardir bir hikmeti deyip pazar gunu siparis ettim. Bugun de iki kutu gecti elime. Bir banana cream aldim, bir de mocha cappuccino. Ikisini de denedim tabi dayanamip. Tek kelimeyle muhtesem. Bunca zaman kendime ettigim iskenceye inanamadim. Icimi o kadar kolay ki. Protein orani olarak ya da kutle kazanmaya yardimci olarak iyi bir urun mu, henuz bir sey diyemem, ama tad olarak acik ara bugune kadar kullandigim en iyi urun. Bodyforumtr ailesine huzurlarinizda bir kez daha tesekkur ediyorum.

dostum ciddi olamassın bu zamana kadar nasıl kullanmadın duh
bi ara başka markalara yöneldim ama dediğin gibi işkence gıbı olmaya baslamıstı heleki an son şu tandem olayı duh
gerçekten aldığı ödülü hak eden bir ürün thums:

Back
Yukarı