Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar bu ürünün natural vanilyalı olanından netrition.com'dan 5.11 lbs olanını kargo dahil 151 liraya aldım sizce fiyatı nasıl? Birde içine baktım ölçeği göremedim nasıl bulucam içinden?:)

Birde şunu sorayım kaç mililitre sıvıyla tüketmek gerek?

Bende bu doğal aromalandırılmışların tadını merak ediyorum. Denedikten sonra fikrini paylaşırsan sevinirim.

selamlar

Optimumu yeni kullanmaya başlayacam da içinde 1 kaşık çıktı
Kaşığıı ağzına kadar doldurup 250ml suya katıp karıştırıyoruz?
Peki içerken direk kafaya mı dikmek gerekiyor yoksa yavaş yavaş mı içmeli?

Ben yeni aldım bugün hatta.günde kaç kez kaç ölcek kullanmalıyım.forda aradım bulamadım yardımcı olurmusunuz.
boyum 1.80
kilom :82

toplamda 3.bucuk yadır bb yapıorum.

gördüğüm kadarıyla bu ürünün genelde etkisinden değil tadından bahsedilmiş, diğer bir çok markadan sonra bu ürünü kullanmayı düşünüyorum ancak ids' in whey proteininde değerleri aklımı çelmekte. Bu ürünü yeterli süredir kullanan arkadaşların ve hocalarımın gördükleri etkileri ve ürün hakkında "süper ürün" dışında yapabilecekleri yorumlar nelerdir. yurt dışından konuştuğum 1 arkadaşım optimum artık sadece isim sattığı için etkisi eski ürünlerine nazaran düştü gibi bir yorumda bulundu. nedir bu ürünün olayı, kendinizden örnekler vererek yardımcı olursanız sevinirim.

optimum son yarisma da yine birinciligi kaptirmadi.

Nitrit Oksit neden vanilyalısına rezalet dedin anlamadım bence hem hafif hemde aroması olmadığı için çok rahat içiliyor.Ben almak isteyenlere tavsiye edebilirim.Yani adı üstünde vanilya zaten tad falan okadar yok.

Zevk meselesi tabiki bende otür aromaları sevmiyorum pek birsüre sonra sıkmaya başlıyor çünkü böyle hafif bi tadı oldugu için içmesi daha güzel oluyor.Benim gibi düşünenler vanilya aromasını tercih edebilir.

gerçektende vanilyalısı,bir süre sonra çok kötü gelmeye başlıyor.Ağzıda itici bir tat bırakıyor.özellikle suyla hazırladığınzda..

arkadaslar konun basından beri okudum ve cozemediiim bişey var trde ben bakdım gittigioda ve dier sitelerde 5lb olanı 190 ytl den aşşaı deil nası oluyorda herkes daha aşşğı fiyat soyluor cok merak ettim yakın bir surede almayı dusunuorum. bir acıklama getirirseniz sevinirim

Optimum yetkili bayileri ürünleri genelde çok az fiyat farkıyla satarlar. Ürünler çok ucuzsa sahte ihtimali var, son olarakta hesaplı olanlar yurtdışından kaçak gelen ürünlerdir.
Optimum 5 lbs şu an 195 - 220 arası (yetkili bayilerin sattığı)

body de 3. ay doldu dün akşam bu üründen sipariş verdim! Optimum Whey 100% Whey Gold Standart 2352 gr. aylık 19.50 tl. taksitle kredi kartına 12 taksit olacak şekilde internetten satın aldım. toplam 229 tl civarında oluyor sanırım. bakalım inşallah beklentilerimi karşılar...

niheyet bugün ürünü aldım! kocaman bi kutuda geldi. forumda ilk sayfadaki açıklamada 4 kaşık kullanın diyor, kendi paketinin üzerinde 2 tepeleme kaşık ve 450 ml. su, süt veya meyve suyu ile karıştırınız yazıyor. kullanan arkadaşlar ne ölçüde kullandıklarını yazarslar memnun olurum. teşekkürler!

Son düzenleme:
Back
Yukarı