Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Kutunun içinde kendi kepçesi vardır mutlaka. 24gr'lıktı yanılmıyorsam. Tozun alt taraflarında olabilir. Belki o yüzden görmemişsindir.

Bir dipnot: Bu ürünleri mutlaka bir shaker yardımı ile hazırlamak gerekli. Kaşıkla ne kadar iyi karıştırırsanız karıştırın, shaker ile hazırladığınız karışımın yerini tutmuyor. Tadı bile farklı oluyor.

Son düzenleme:
millet ben hardline bıpro kullanıyorum ve türkıyede distbiritörü olan bı ürün.üstelık bıpro da yüzde 96 proteın var dünyanın en iyisi desek yerı ben de şu an yarısmaya katılcak vücudu onun sayesınde yaptım bursada katılcam herkese basarılar

millet ben hardline bıpro kullanıyorum ve türkıyede distbiritörü olan bı ürün.üstelık bıpro da yüzde 96 proteın var dünyanın en iyisi desek yerı ben de şu an yarısmaya katılcak vücudu onun sayesınde yaptım bursada katılcam herkese basarılar

konu optimum whey, lütfen offtopic yapmayalım..

İlk kullandığım protein tozu bipro idi. Önce 1.5 kiloluk sonra da 3.5 kiloluk bitirdim. Ardından optimum 100% whey gold standat'a geçiş yaptım. İkisi arasında hissettiğim farklar şu şekilde:

Tat: Kullandığım bipro çilekli idi. Optimum ise strawberry-banana. Optimum'un tat olarak çok daha önde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Çözünme: Bu konuda ikisi arasında pek bir fark göremedim.

Köpürme: Bipro daha fazla köpürüyor. Kullandıktan sonra shaker'ı temizlemek daha dertli oluyor bu yüzden.

merhaba arkadaş öncelikle foruma yeni üye oldum ve forumu okumaktaydım bu konuya rastladım herkesin bi sorunu var yurt dışından ürün getirmekle şimdi benim burda tanıdığım bir arkadaşım yurt dışından sürekli parfüm getirtiyor vede kargoyla şuyla buyla çok uğraşmış destek alacak karşıdaki ingilizce konuşuyor arkadaşım ingilizce bilmediğinden çok problem yaşadı geçen yanına gittiğimde artık yurt dışından bir ürün getirdiğinde sorun yaşamadığını belirtti ve sorduğumda şunları söyledi

http://www.myusabox.com/ bu şekilde bir site varmış buraya amerikadan alacağınız ürünün site link bilgisini mail vb şekilde belirtiyormuşsunuz (ama site düşük bir komisyon alıyor) sonra ürünün fiyatını bu siteye ödeyip ürünü 2 veya 4 gün içinde express ile yolluyorlar fedex . ups birkaç firma daha vardı bu şekilde getirtiyor bi problem gecikme olduğunda direk bu firma ile görüşüyorsunuz isterseniz bu firma ile bir görüşün belki getirmek istediğiniz ürünleri bu şekilde rahat getirebilirsiniz iyi günler

merhaba arkadaş öncelikle foruma yeni üye oldum ve forumu okumaktaydım bu konuya rastladım herkesin bi sorunu var yurt dışından ürün getirmekle şimdi benim burda tanıdığım bir arkadaşım yurt dışından sürekli parfüm getirtiyor vede kargoyla şuyla buyla çok uğraşmış destek alacak karşıdaki ingilizce konuşuyor arkadaşım ingilizce bilmediğinden çok problem yaşadı geçen yanına gittiğimde artık yurt dışından bir ürün getirdiğinde sorun yaşamadığını belirtti ve sorduğumda şunları söyledi

http://www.myusabox.com/ bu şekilde bir site varmış buraya amerikadan alacağınız ürünün site link bilgisini mail vb şekilde belirtiyormuşsunuz (ama site düşük bir komisyon alıyor) sonra ürünün fiyatını bu siteye ödeyip ürünü 2 veya 4 gün içinde express ile yolluyorlar fedex . ups birkaç firma daha vardı bu şekilde getirtiyor bi problem gecikme olduğunda direk bu firma ile görüşüyorsunuz isterseniz bu firma ile bir görüşün belki getirmek istediğiniz ürünleri bu şekilde rahat getirebilirsiniz iyi günler

tşkler ama senin konun burası https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yurtd-ndan-supplement-sipari-leri-t1162p117.html

Kutunun içinde kendi kepçesi vardır mutlaka. 24gr'lıktı yanılmıyorsam. Tozun alt taraflarında olabilir. Belki o yüzden görmemişsindir.

Bir dipnot: Bu ürünleri mutlaka bir shaker yardımı ile hazırlamak gerekli. Kaşıkla ne kadar iyi karıştırırsanız karıştırın, shaker ile hazırladığınız karışımın yerini tutmuyor. Tadı bile farklı oluyor.

kaşığını buldum sonunda, uzun bir çubukla karıştırdım kavanozun dibinden çıktı :) teşekkürler!

çok başarılı bi ürün ancak doların yükselmesiyle beraber çok yüksek fiyata satıyolar..fiyatı biraz düşük olsa yani en azından dolar yükselmeden önceki gibi olsa çok iyi olur.

Merhaba,

Yeni başlayanlar için ağırlık çalıştıktan hemen sonra ne kadar oranda içmek gerekir protein shake i?
Ben 60 gr tozu su ile karıştırarak içiyorum? Doğrumu yapıyorum?
60 gr yeterlimi?

Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar. Sonunda orjinal ABD'den whey gold standard elime geçti. Toplam ödediğim para 42 dolar ücreti 5 dolar da kargosu. Aldığım ürün 2.345 küsür kg yani 5.15 lbs. Arkadaşım ABD'den aldı o yüzden oldukça ucuza geldi. Ayrıca bunun yanında twinlab l-carnitine de aldım. 2 gündür kullanıyorum her ikisini. İnanılmaz derecede idrara çıkıyorum. Bunun protein tozundan olduğunu düşünüyorum. Tadı oldukça güzel. Shaker da orjinal :) hiç sızdırmıyor.

kilom şu an 98 ama ben günde sadece 2 ölçek kullanıyorum. bir antremandan önce bir de antremandan sonra. şimdilik iyi gidiyor bakalım.

Merhaba arkadaşlar. Sonunda orjinal ABD'den whey gold standard elime geçti. Toplam ödediğim para 42 dolar ücreti 5 dolar da kargosu. Aldığım ürün 2.345 küsür kg yani 5.15 lbs. Arkadaşım ABD'den aldı o yüzden oldukça ucuza geldi. Ayrıca bunun yanında twinlab l-carnitine de aldım. 2 gündür kullanıyorum her ikisini. İnanılmaz derecede idrara çıkıyorum. Bunun protein tozundan olduğunu düşünüyorum. Tadı oldukça güzel. Shaker da orjinal :) hiç sızdırmıyor.

kilom şu an 98 ama ben günde sadece 2 ölçek kullanıyorum. bir antremandan önce bir de antremandan sonra. şimdilik iyi gidiyor bakalım.

dhardhar idrarın bence protein tozuyla pek bi alakası yok, ama diyorsan ki çok gaz yapıyor ona katılıyorum... aynı ürünü ben de kullanıyorum çünkü... idrar artışın sıvı alımınla ilgili olabilir...
saygılar sunarım... iyi çalışmalar!

dhardhar idrarın bence protein tozuyla pek bi alakası yok, ama diyorsan ki çok gaz yapıyor ona katılıyorum... aynı ürünü ben de kullanıyorum çünkü... idrar artışın sıvı alımınla ilgili olabilir...
saygılar sunarım... iyi çalışmalar!

Haklısın gaz yapıyor :) normalde sıvı almam pek hatta neredeyse hiç su içmiyorum. Aslında normalde günde en az 3 litre su içmek lazım ben ise 1 litre zor. bugün 3. gün daha bir fark hissedemedim :D

niheyet bugün ürünü aldım! kocaman bi kutuda geldi. forumda ilk sayfadaki açıklamada 4 kaşık kullanın diyor, kendi paketinin üzerinde 2 tepeleme kaşık ve 450 ml. su, süt veya meyve suyu ile karıştırınız yazıyor. kullanan arkadaşlar ne ölçüde kullandıklarını yazarslar memnun olurum. teşekkürler!

Ürünün üzerinde 1 ölçeklik kullanım önerilir.

Fakat bunun tam dozunu sadece sen bilebilirsin.

Ben antrenman sonrası 1.5 ölçek kullandığımda anca kesiyordu beni.

Antrenman şiddetine ve kütlene bağlı bir durum. Çalıştırılan kas grubuna göre de değişiyor.

Deneyerek bulacaksın.

Ama 1 ölçek altı antrenman sonrasında fayda etmez diye düşünüyorum.

Sabahları sıkı kahvaltı ediyorsan yarım ölçek bile işini görecektir.

Önemli olan marşa basabilmek. Sabahları iyi yiyorsan protein tozu yediklerin kana karışana kadar görevini yerine getirecektir.

ben antrenmandan önce 2 ölçek, antrenmandan sonra 2 ölçek alıyorum :) sanırım biraz abartıyorum... bir ölçek kaç gr. tekabül ediyor acaba?

ben antrenmandan önce 2 ölçek, antrenmandan sonra 2 ölçek alıyorum :) sanırım biraz abartıyorum... bir ölçek kaç gr. tekabül ediyor acaba?

1ölçekte bildiğim kadarı ile 20gr protein var..sen 2 saat içinde 80 gr protein alıyorsun ki buna gerek yok..

1ölçekte bildiğim kadarı ile 20gr protein var..sen 2 saat içinde 80 gr protein alıyorsun ki buna gerek yok..

hocam bilmeden oldu... kutusunun üzerinde 2 kaşık deyince bende kendi kaşığıdır herhalde diye daldırdım içtim... artık tek ölçek atıyorum, dinlenme günlerinde sütle karıştırıp içiyorum, antrenman günlerinde suyla karıştırıyorum, ama suyla karıştırınca midemi bulandırıyor... ne yapalım sabır sporu işte! buna da sabrediyoruz...
saygılar sunarım!

Antrenmandan 30dk öncesi ve hemen sonrası için; 1 Kaşık Tozla ne kadar süt veya su ile karıştırıp içiyoruz? antrenman olmayan günler nasıl kullanmalıyız acaba?

Antrenmandan 30dk öncesi ve hemen sonrası için; 1 Kaşık Tozla ne kadar süt veya su ile karıştırıp içiyoruz? antrenman olmayan günler nasıl kullanmalıyız acaba?

ben kendi adıma şöyle açıklayayım ; zaten shaker hediyeli olarak geliyor, onun da üzerinde ölçek var, bir ölçek toz atıyorum, üzerine yaklaşık 400 ml- 450 ml, su veya süt karıştırıyorum... aslına bakarsan suyun sütün miktarı o kadar önemli değil bence, içilebilecek akışkanlıkta olduktan sonra sorun yok, önemli olan protein...

antrenman olmayan günler de de ben sabah - akşam üstü olacak şekilde kullanıyorum...
Saygılar sunarım...

Back
Yukarı