Ornek Beslenme Programi

The Barabarian CoNaN dedi:
Komşunun Tavuğu Komşuya Kaz gözükürmüş...

doğru diyorsun bir de buna değerini bilmemek denir neyse oğlun da destekliyorsa 7-8 seneye kalmaz beraber çalışırsınız artık :)

Barbarian:

hayırlısı olmus boswer.. Kendi kaybetmis.. sende zaten bi 10 yas genclestigine gore, tutabilene askolsun.. var mı ozgurluk gibisi yahuu :)
Ewli arkadaslar kızmayınnnnnnnnnn

saygılar

DaFFy dedi:

doğru diyorsun bir de buna değerini bilmemek denir neyse oğlun da destekliyorsa 7-8 seneye kalmaz beraber çalışırsınız artık :)

Çok meraklı bir çocuk şimdiden beslenme nasıl yapılır nasıl ciddi anrenman yapılır biliyor.
Baba arasıra okula kısa kollu tişortle gelsen diyor :) bu bile bana yetiyor allah herkese bu duyguyu yaşatsın ben evde soyunduğumda benim çevremde dolaşarak ''Benim kaslı babacığım aslan babam'' diye gurur duyuyor Bu duygu beni dahada gaza getiriyor... :p :p :p

Re: 15 YUMURTA BEYAZI 1 KİLO TAVUK GÖĞSÜ SEBZE VE NESKAFE vs

Selam arkaşlar bende beslenme programı sunuyorum sizlere Yaşım 38 olduğu için birde vucudum yağlanmaya müsait olduğu için böyle besleniyorum
saat 7 de kalkıyorum 7.30 da 100 gr prinç haşlanmış 7 yumurta 150 gr beyaz peynir 1 salatalık 1 domates neskafe
saat 9.30 a anrenman anrenmanda kışın 3 litre su yazın 4.5 lirte antrenman hemen sonrası
12,00 de 75 gr prinç 8 yumurta beyazı ve sebze neskafe domates salatalık.
14,00 da 1 parça 200gr Tavuk göğsü ve prinç 75 gr ufak kap salata neskafe , bol su
16,00 da 1 parça 200gr Tavuk göğsü ve prinç 75 gr ufak kap salata neskafe , bol su
18,30 da 1 parça 200gr Tavuk göğsü , bol su
21,00 1 parça 200gr yada 160 gr 2 kutu ton balığı yağsız. Yemeklere tuz koymuyorum çünkü sabah yediğim peynirden aşşağı yukaru 5 10 gr tuz alıyorum cabın tatlı çektiğinde Muz yada hurma kayısı yiyorum
24,00 uyuyorum en az 7 saat uyuyacak kadar....

Bu yaptıklarımı kimseye Tavsiye etmiyorum bu benim vucudumun yağ dengesini korumam için uyguladığım bir şey sadece sizinle paylaşmak istedin saygılar.

öncelikle kurduğunuz düzen ve azminizden dolayı sizi takdir ediyorum
ilk sorum neden o kadar çok suyu bir defada içiyorsunuz?? bilmem biliyormusunuz ama fazla içilen su bazı gerekli minerallerinde vücutta tutulamamasına neden olur.(ör potasyum) bn biraz daha güne yaymanızı tavsiye edeceğim su tüketiminizi.
ikinci olarak hem ilk iki öğününüz arasında zaman farkı çok. hem de antremandan hemen sonra protein almanız daha yararlı olacaktır (max 2 saat içinde, hemen alınması daha makbul).
hesapladığım kadarıyla, günlük 325 gr pirinç alıyorsunuz, karb olarak. bu da eğer 'büyüyecekse' 60 kiloluk birinin minimum alması gereken miktar (hızlı metabolizmalılar daha çok almalı). büyüyecekseniz estetiğinizden biraz ödün vermeniz gerekecek. bu arada canınız genelde yeterli karb almadığınızda tatlı çeker ;)
son olarak paylaşıma zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Pump Forever dedi:
Adrenalinshot: 180'e 67 kilo gercekten zor, ben de ogrencilik hayatımda arkadasın yanında yasamisligi olanbiri olarak, neler cektigini anliyorum.. sabah 2-3 tane pogaca ye, oglen hasber kader ne bulursan vb... olmaz yani... ama yine de sana bi kac tane en ucuzundan teklifte bulunacam

Oncelikle, bu onerilerin hepsi mevcut listene ek olacaktır
1- sabah karb olarak mutlaka daha ii beslenmen lazım.. Cornlakes al.. en buyugunden 1 kiloluklar war yanlımıorsam, cok saglam bi kasenin icine koy .. Normal sütü koy ustune afiyetle ye.. Bir de gece yatmadan once, aynısını ye we yat.. zaten süt uykunu getirirr...
2 - sabah ile ogle arasında, kepek ekmekli bi tost, bi sandwich bulabilirsin super olur... aynı sekilde ogle ile aksam arasında da... vucudu eksik protein ve carb ile basbasa bırakmassın.. sekerli olmayan her seyi yee... ton balılı sandwich (yarım kepek ekmegi arasına), mukemmel olur .. mesela bi kutu tonun yarısını saat 10 gibi ye, yarsınıda 15:00 gibi.. bi tam ekmek kepek ekmegini ikiye bol, 10 'da yarısının icine tonun yarısını koy, 15:00 te de geri kalanın

Farkı goreceksin....
teşekkürler pump önerilerini dikkate alacağım.Yalnız tavuk etini şimdilik tercih ederim.Ton balığından içim kalktı.Adını duyuncabile içim bi kötü oluyor.Ton balığına o yüsden biraz ara verdim.SAbah carb.için cornlakes almaya karar verdim tavsiyene uyarak.öğlenle sabah arasında da bişeyler uydurcam.Akşamla öğlen arasında yemek yiyorum zaten.Gece yatmadan 1saat öncede bol meyve yiyorum.çoğunlukla süt içerek yatıyorum.biden the Barabarian conan azmine helal olsun diyorum.Çocuğunda kısa süre içinde başlar heralde.Bence şimdiden başlasın onun zamanındayken okadar istekliydim ki anlatamam.Ailem izin vermiyordu boyun uzamas cart-curt şimdi başladım ve adeta bu spora aşığım.Çok sinirli bir yapım vardı spora başlayana kadar.Antremanlarda bütün negatif enerjimi atıyorum üstümden.Tek sorunum beslenme ona da bi kılıf uydurcam artık...

adrenalinshot dedi:
Pump Forever dedi:
Adrenalinshot: 180'e 67 kilo gercekten zor, ben de ogrencilik hayatımda arkadasın yanında yasamisligi olanbiri olarak, neler cektigini anliyorum.. sabah 2-3 tane pogaca ye, oglen hasber kader ne bulursan vb... olmaz yani... ama yine de sana bi kac tane en ucuzundan teklifte bulunacam

Oncelikle, bu onerilerin hepsi mevcut listene ek olacaktır
1- sabah karb olarak mutlaka daha ii beslenmen lazım.. Cornlakes al.. en buyugunden 1 kiloluklar war yanlımıorsam, cok saglam bi kasenin icine koy .. Normal sütü koy ustune afiyetle ye.. Bir de gece yatmadan once, aynısını ye we yat.. zaten süt uykunu getirirr...
2 - sabah ile ogle arasında, kepek ekmekli bi tost, bi sandwich bulabilirsin super olur... aynı sekilde ogle ile aksam arasında da... vucudu eksik protein ve carb ile basbasa bırakmassın.. sekerli olmayan her seyi yee... ton balılı sandwich (yarım kepek ekmegi arasına), mukemmel olur .. mesela bi kutu tonun yarısını saat 10 gibi ye, yarsınıda 15:00 gibi.. bi tam ekmek kepek ekmegini ikiye bol, 10 'da yarısının icine tonun yarısını koy, 15:00 te de geri kalanın

Farkı goreceksin....
teşekkürler pump önerilerini dikkate alacağım.Yalnız tavuk etini şimdilik tercih ederim.Ton balığından içim kalktı.Adını duyuncabile içim bi kötü oluyor.Ton balığına o yüsden biraz ara verdim.SAbah carb.için cornlakes almaya karar verdim tavsiyene uyarak.öğlenle sabah arasında da bişeyler uydurcam.Akşamla öğlen arasında yemek yiyorum zaten.Gece yatmadan 1saat öncede bol meyve yiyorum.çoğunlukla süt içerek yatıyorum.biden the Barabarian conan azmine helal olsun diyorum.Çocuğunda kısa süre içinde başlar heralde.Bence şimdiden başlasın onun zamanındayken okadar istekliydim ki anlatamam.Ailem izin vermiyordu boyun uzamas cart-curt şimdi başladım ve adeta bu spora aşığım.Çok sinirli bir yapım vardı spora başlayana kadar.Antremanlarda bütün negatif enerjimi atıyorum üstümden.Tek sorunum beslenme ona da bi kılıf uydurcam artık...

aderenalin merhaba
Dedigin gibi istekli ve azimliysen, elindene ne ucan ne de kacan kurtulur.. Cok rahat istedigini alırsın ben sahsen eminim...

Saygılar

senin Vucut resimlerin varmı?

Beni soruyorsan, cok yakında ekleyecem resimlerimi Conan.. Yorumlarını da bekliyor olacam.. Bu forumda yazan tüm arkadasların fırsat buldukca resimlerini eklemeleri taraftarıyım.. gercekten güzel bir özgüven...

Pump Forever dedi:

Beni soruyorsan, cok yakında ekleyecem resimlerimi Conan.. Yorumlarını da bekliyor olacam.. Bu forumda yazan tüm arkadasların fırsat buldukca resimlerini eklemeleri taraftarıyım.. gercekten güzel bir özgüven...

evet Pump Forever sana sormuştum
.. Burada bence birbirimize resimler yolu ile motive ve destek verirsen bence çok daha güzel şeyler yaparız hep beraber..

Pump Forever dedi:

evet Pump Forever sana sormuştum
.. Burada bence birbirimize resimler yolu ile motive ve destek verirsen bence çok daha güzel şeyler yaparız hep beraber..

Kesinlikle kardeş :)

DaFFy dedi:

inşallah kardeşim hayalımde oğlumla birllikte Çalışmak var 170 kilo benç press sin altına girdiğimde 3 tekrarda olsa yardımlaşacak kendi kanım birisi olması başka olur.
İnşallah o günleri sizlerde evlatlarınızla yaşarsınız. :) :)

Barbarian inşallah...
Ben hic sürekli kendi sewiyemde bir partner bulamadım.. Bazı antremanlar denk gelip calıstıkları moldu., gercekten cok buyu bir performans artısı saglıyor... Aslında boyle bir konu acsak ii olacak...

Saygılar

Valla Çok iyi olur kardeşim .. Birde nasıl yardım edilmesi gerekiyor bunu buradan öğretebiliriz böyle bir konu Başlığı Ben açayım hemen .
Bu gün anrenmanda bir arkadaş vardı 4 senedir çalışıyormuş Damble benc press basıcak birisinden yardım istedi sondan ikinci setinde 35 kiloluk dambıllarla çalışıyordu yardım eden kişi aşşağıya indirdiği sırada yardımı bırakıp ağırlığın boşa düşmesine ve kolyuk altına aşırı yüklenmekten dolayı hafif bir sakatlık yaptı son setini yapma bırak dememe rağmen yapmak istedi bende ona yardım ettişm bu sefer 40 kiloluk dambıllarla girdi sehpaya uzandı ben arkasında diz üstü çökmüş sadece dirseklerindeki bağlantı yerlerini avucumla kavrayıp aşşğı hızlı inişleri önledim yukarı kaldırıken sadec son 2 tekrarında kilitlenme noktasında dokundum. Adam diyorki senin gibi profesyonel birisi bu güne kadar yanımda olsa ne ağırlıklar basarım diyor. Yani partnerlik teklifinde bulundu ama ben duymazlıktan geldim Nedenmi benim hızımı keser. Ben ciddi antrenman yaparım bu gün canım istemi,yor bu gün şunu yapmayalık bu gün keyfim yok gibi kelimelere tahammülüm yok o yüzden partnersiz çalışıyorum .. Aslında benimle aynı kafadan bir parnerimin olması benim eb çok istediğim bir şey ama Maleysef bir partnerle 3 yıl çalıştım düzenli çoğu zaman ben itiyordum antrenmana hadi Kardeşim aslanım kim tutar bizi biz Barbar savaşcılarız Parçalarız barları daha sıkı hadi ... diye diye süper anrenman yapıyorduk ben diyet yaptığımda lahmacun yiyor yok bu gün keyfim yerinde değil , dün akşam sabah karşı 4 te yattım uykusuzum keyfim yok Vs.. Bu yüzden onu terk ettim şimdi tek çalışıyorum en azından benim hızımı kesen birisi yok bu da benim için daha iyi oluyor..
Yani uzun lafın kısası herkesle Partner olunmuyor..
Ban yardım eden kişinin 130 kilo benc presin altında iken televizyona bakarak tek elle yardım etmsindense hiç yardım etmesin daha iyi olur.. Diye düşünüyorum..
Bilmiyorum sizin fikriniz ne?

gördüğünüz gibi konumuz ''beslenme programı'' bu kadar off-topic yazı yeter ;)

Kendimizce oluşturduğumuz programı burada söylesek bunun hakkında yorum getirebilir misiniz? İyi, kötü, eksik olmuş, şu şu da alınmalı gibisinden. Yardımcı olabilirseniz sevineceğim.

Teşekkürler.

Kendimizce oluşturduğumuz programı burada söylesek bunun hakkında yorum getirebilir misiniz? İyi, kötü, eksik olmuş, şu şu da alınmalı gibisinden. Yardımcı olabilirseniz sevineceğim.

Teşekkürler.

Kesinlikle! Ayrı bir başlık açmaktansa burda paylaşıp yorum almanız daha iyi.

8:30 Kalkış:
- 1 Ölçek whey (su ile)

9:00:
- 1 bardak süt
- yulaf ezmesi veya şekersiz sade cornflakes
- 2 si tam olmak üzere 6 tane haşlanmış yumurta
- domates, peynir..

11:00 Ara:
- 2 adet muz veya elma
- lor peyniri (1 ufak tabak)

12:30:
- Tavuk göğsü 150GR
- 1 porsiyon pirinç pilavı

14:00:
- Makarna
- (Duruma göre 2-3 haşlanmış patates)

16:30:
- ANTRENMAN
- Hemen sonrası meyve suyu..

18:00:
- 1 Ölçek whey (su ile)
- Tavuk göğsü
- 1 porsiyon Pilav

21:00:
- Ton balığı (Salataya karıştırarak)

23:00 Yatış:
- Lor peyniri (1 ufak tabak)

programım bu şekilde. yeni başladım, yaklaşık bir haftadır uyguluyorum. whey'i sabah veya akşam yatarken almak konusunda hala kafam karışık, hangisi daha faydalı?

8:30 Kalkış:
- 1 Ölçek whey (su ile)

9:00:
- 1 bardak süt
- yulaf ezmesi veya şekersiz sade cornflakes
- 2 si tam olmak üzere 6 tane haşlanmış yumurta
- domates, peynir..

11:00 Ara:
- 2 adet muz veya elma
- lor peyniri (1 ufak tabak)

12:30:
- Tavuk göğsü 150GR

14:00:
- Makarna
- (Duruma göre 2-3 haşlanmış patates)

16:30:
- ANTRENMAN
- Hemen sonrası meyve suyu..

18:00:
- 1 Ölçek whey (su ile)
- Tavuk göğsü
- 1 porsiyon Pilav

21:00:
- Ton balığı (Salataya karıştırarak)

23:00 Yatış:
- Lor peyniri (1 ufak tabak)

programım bu şekilde. yeni başladım, yaklaşık bir haftadır uyguluyorum. whey'i sabah veya akşam yatarken almak konusunda hala kafam karışık, hangisi daha faydalı?
burdaki bilgilerde akşam yatarken lor demişsin, whey dememişsin.
sabah kalktığında ve spordan hemen sonra içmende fayda var bana göre.
yatarken yediğin lor ztn çok geçerlidir.

06:00-1 olcek whey proteın
06:30-1 vıtamın komplex-1 mıneral komplex
07:00-6 yumurta beyazı-1 sarısı-50gr lor-1 bardak taze sıklmıs meyva suyu-1 kasık bal- 1 kasık recel-2 dılım tost ekmegı
09:00-100 gr ton balıgı-1 kucuk patates
11:00-100gr lor peynırı
13:00-150 gr tavuk-salata-1 e vıtamını
15:00-150 gr kırmızı et-1 patates
17:00-300 ml uzum suyu-5 gr creatın-1 olcek whey-soya proteın
19:00antrenman
20.15-1 olcek whey proteın-8 gr amıno asıt-200 ml uzum suyu
21.30-150gr tavuk-100gr pırınc lapası-salata-1 b vıtamını
23:00-1 olcek kaseın proteını

bu arada kılom 95
bu sene defınasyona gırmemeye karar verdım aksılık olmassa gelecek yaza kadar boyle devam edıcem eksıgım varsa soylersenız sevınırım

Back
Yukarı