Komşunun Tavuğu Komşuya Kaz gözükürmüş...
The Barabarian CoNaN dedi:Komşunun Tavuğu Komşuya Kaz gözükürmüş...
DaFFy dedi:The Barabarian CoNaN dedi:Komşunun Tavuğu Komşuya Kaz gözükürmüş...
doğru diyorsun bir de buna değerini bilmemek denir neyse oğlun da destekliyorsa 7-8 seneye kalmaz beraber çalışırsınız artık![]()
The Barabarian CoNaN dedi:Selam arkaşlar bende beslenme programı sunuyorum sizlere Yaşım 38 olduğu için birde vucudum yağlanmaya müsait olduğu için böyle besleniyorum
saat 7 de kalkıyorum 7.30 da 100 gr prinç haşlanmış 7 yumurta 150 gr beyaz peynir 1 salatalık 1 domates neskafe
saat 9.30 a anrenman anrenmanda kışın 3 litre su yazın 4.5 lirte antrenman hemen sonrası
12,00 de 75 gr prinç 8 yumurta beyazı ve sebze neskafe domates salatalık.
14,00 da 1 parça 200gr Tavuk göğsü ve prinç 75 gr ufak kap salata neskafe , bol su
16,00 da 1 parça 200gr Tavuk göğsü ve prinç 75 gr ufak kap salata neskafe , bol su
18,30 da 1 parça 200gr Tavuk göğsü , bol su
21,00 1 parça 200gr yada 160 gr 2 kutu ton balığı yağsız. Yemeklere tuz koymuyorum çünkü sabah yediğim peynirden aşşağı yukaru 5 10 gr tuz alıyorum cabın tatlı çektiğinde Muz yada hurma kayısı yiyorum
24,00 uyuyorum en az 7 saat uyuyacak kadar....
Bu yaptıklarımı kimseye Tavsiye etmiyorum bu benim vucudumun yağ dengesini korumam için uyguladığım bir şey sadece sizinle paylaşmak istedin saygılar.
teşekkürler pump önerilerini dikkate alacağım.Yalnız tavuk etini şimdilik tercih ederim.Ton balığından içim kalktı.Adını duyuncabile içim bi kötü oluyor.Ton balığına o yüsden biraz ara verdim.SAbah carb.için cornlakes almaya karar verdim tavsiyene uyarak.öğlenle sabah arasında da bişeyler uydurcam.Akşamla öğlen arasında yemek yiyorum zaten.Gece yatmadan 1saat öncede bol meyve yiyorum.çoğunlukla süt içerek yatıyorum.biden the Barabarian conan azmine helal olsun diyorum.Çocuğunda kısa süre içinde başlar heralde.Bence şimdiden başlasın onun zamanındayken okadar istekliydim ki anlatamam.Ailem izin vermiyordu boyun uzamas cart-curt şimdi başladım ve adeta bu spora aşığım.Çok sinirli bir yapım vardı spora başlayana kadar.Antremanlarda bütün negatif enerjimi atıyorum üstümden.Tek sorunum beslenme ona da bi kılıf uydurcam artık...Pump Forever dedi:Adrenalinshot: 180'e 67 kilo gercekten zor, ben de ogrencilik hayatımda arkadasın yanında yasamisligi olanbiri olarak, neler cektigini anliyorum.. sabah 2-3 tane pogaca ye, oglen hasber kader ne bulursan vb... olmaz yani... ama yine de sana bi kac tane en ucuzundan teklifte bulunacam
Oncelikle, bu onerilerin hepsi mevcut listene ek olacaktır
1- sabah karb olarak mutlaka daha ii beslenmen lazım.. Cornlakes al.. en buyugunden 1 kiloluklar war yanlımıorsam, cok saglam bi kasenin icine koy .. Normal sütü koy ustune afiyetle ye.. Bir de gece yatmadan once, aynısını ye we yat.. zaten süt uykunu getirirr...
2 - sabah ile ogle arasında, kepek ekmekli bi tost, bi sandwich bulabilirsin super olur... aynı sekilde ogle ile aksam arasında da... vucudu eksik protein ve carb ile basbasa bırakmassın.. sekerli olmayan her seyi yee... ton balılı sandwich (yarım kepek ekmegi arasına), mukemmel olur .. mesela bi kutu tonun yarısını saat 10 gibi ye, yarsınıda 15:00 gibi.. bi tam ekmek kepek ekmegini ikiye bol, 10 'da yarısının icine tonun yarısını koy, 15:00 te de geri kalanın
Farkı goreceksin....
adrenalinshot dedi:teşekkürler pump önerilerini dikkate alacağım.Yalnız tavuk etini şimdilik tercih ederim.Ton balığından içim kalktı.Adını duyuncabile içim bi kötü oluyor.Ton balığına o yüsden biraz ara verdim.SAbah carb.için cornlakes almaya karar verdim tavsiyene uyarak.öğlenle sabah arasında da bişeyler uydurcam.Akşamla öğlen arasında yemek yiyorum zaten.Gece yatmadan 1saat öncede bol meyve yiyorum.çoğunlukla süt içerek yatıyorum.biden the Barabarian conan azmine helal olsun diyorum.Çocuğunda kısa süre içinde başlar heralde.Bence şimdiden başlasın onun zamanındayken okadar istekliydim ki anlatamam.Ailem izin vermiyordu boyun uzamas cart-curt şimdi başladım ve adeta bu spora aşığım.Çok sinirli bir yapım vardı spora başlayana kadar.Antremanlarda bütün negatif enerjimi atıyorum üstümden.Tek sorunum beslenme ona da bi kılıf uydurcam artık...Pump Forever dedi:Adrenalinshot: 180'e 67 kilo gercekten zor, ben de ogrencilik hayatımda arkadasın yanında yasamisligi olanbiri olarak, neler cektigini anliyorum.. sabah 2-3 tane pogaca ye, oglen hasber kader ne bulursan vb... olmaz yani... ama yine de sana bi kac tane en ucuzundan teklifte bulunacam
Oncelikle, bu onerilerin hepsi mevcut listene ek olacaktır
1- sabah karb olarak mutlaka daha ii beslenmen lazım.. Cornlakes al.. en buyugunden 1 kiloluklar war yanlımıorsam, cok saglam bi kasenin icine koy .. Normal sütü koy ustune afiyetle ye.. Bir de gece yatmadan once, aynısını ye we yat.. zaten süt uykunu getirirr...
2 - sabah ile ogle arasında, kepek ekmekli bi tost, bi sandwich bulabilirsin super olur... aynı sekilde ogle ile aksam arasında da... vucudu eksik protein ve carb ile basbasa bırakmassın.. sekerli olmayan her seyi yee... ton balılı sandwich (yarım kepek ekmegi arasına), mukemmel olur .. mesela bi kutu tonun yarısını saat 10 gibi ye, yarsınıda 15:00 gibi.. bi tam ekmek kepek ekmegini ikiye bol, 10 'da yarısının icine tonun yarısını koy, 15:00 te de geri kalanın
Farkı goreceksin....
The Barabarian CoNaN dedi:senin Vucut resimlerin varmı?
Pump Forever dedi:The Barabarian CoNaN dedi:senin Vucut resimlerin varmı?
Beni soruyorsan, cok yakında ekleyecem resimlerimi Conan.. Yorumlarını da bekliyor olacam.. Bu forumda yazan tüm arkadasların fırsat buldukca resimlerini eklemeleri taraftarıyım.. gercekten güzel bir özgüven...
The Barabarian CoNaN dedi:Pump Forever dedi:The Barabarian CoNaN dedi:senin Vucut resimlerin varmı?
Beni soruyorsan, cok yakında ekleyecem resimlerimi Conan.. Yorumlarını da bekliyor olacam.. Bu forumda yazan tüm arkadasların fırsat buldukca resimlerini eklemeleri taraftarıyım.. gercekten güzel bir özgüven...
evet Pump Forever sana sormuştum
.. Burada bence birbirimize resimler yolu ile motive ve destek verirsen bence çok daha güzel şeyler yaparız hep beraber..
DaFFy dedi:The Barabarian CoNaN dedi:Komşunun Tavuğu Komşuya Kaz gözükürmüş...
doğru diyorsun bir de buna değerini bilmemek denir neyse oğlun da destekliyorsa 7-8 seneye kalmaz beraber çalışırsınız artık![]()
Kendimizce oluşturduğumuz programı burada söylesek bunun hakkında yorum getirebilir misiniz? İyi, kötü, eksik olmuş, şu şu da alınmalı gibisinden. Yardımcı olabilirseniz sevineceğim.
Teşekkürler.
burdaki bilgilerde akşam yatarken lor demişsin, whey dememişsin.8:30 Kalkış:
- 1 Ölçek whey (su ile)
9:00:
- 1 bardak süt
- yulaf ezmesi veya şekersiz sade cornflakes
- 2 si tam olmak üzere 6 tane haşlanmış yumurta
- domates, peynir..
11:00 Ara:
- 2 adet muz veya elma
- lor peyniri (1 ufak tabak)
12:30:
- Tavuk göğsü 150GR
- 1 porsiyon pirinç pilavı
14:00:
- Makarna
- 1 porsiyon pirinç pilavı
- (Duruma göre 2-3 haşlanmış patates)
16:30:
- ANTRENMAN
- Hemen sonrası meyve suyu..
18:00:
- 1 Ölçek whey (su ile)
- Tavuk göğsü
- 1 porsiyon Pilav
21:00:
- Ton balığı (Salataya karıştırarak)
23:00 Yatış:
- Lor peyniri (1 ufak tabak)
programım bu şekilde. yeni başladım, yaklaşık bir haftadır uyguluyorum. whey'i sabah veya akşam yatarken almak konusunda hala kafam karışık, hangisi daha faydalı?