Asıl senin için rahat mı ? Bu soru daha doğru olur.
çok rahat hiç bir sıkıntım yok.herkese müslüman gözüyle değil insan gözüyle bakmak lazım.ben fizyolojik ve biyolojik bir soru yönelttim o yönde cevaplar bekiyorum.saygılar
Bugün 12. gün hiç kütle kaybım olmadı yağ yaktım hatta 2 kg. vermişim şuan, tüm ölçülerim aynı belim inceldi ..
dini nedenlerimde dolayı tutmuyorum.benim bu kadar oruç tutan sizlere sorum :
-ben bir öğünümden 3 saat geçtikten sonra 1. dk sında diğer öğünümü yemezsem kıllanmaya başlarım. sizin içiniz rahat mı? yani bir eksiklik hissediyormusunuz?kütlenizde kayıp oluyor mu?. saygılar...
dini nedenlerimde dolayı tutmuyorum.benim bu kadar oruç tutan sizlere sorum :
-ben bir öğünümden 3 saat geçtikten sonra 1. dk sında diğer öğünümü yemezsem kıllanmaya başlarım. sizin içiniz rahat mı? yani bir eksiklik hissediyormusunuz?kütlenizde kayıp oluyor mu?. saygılar...
Tutarsanda kendine tutmassanda kendine. Senin dediğin şey hepimizde oluyor bende yemek yemeyeyim psikolojik olarak çöküyorum . Kayıp şuan 5 kg verdim , üstelikte kilo vermeme rağmen bel bölgesinde yağlanma oldu. İsyan ediyormuyum hayır,bunlar oruç tutmaya engel değil. Ramazan bitiminde sağlam beslenme,sağlam çalışma,sağlam kür tamamdır.
benım durumum dahada kotu oruç tutmak istemiyorum ama ailem dindar olduğu için salon uyeligimi dondurup oruç tutmam konusunda zorluyolar benı.malasef ara vermek zorunda kaldım
Deli gibi beslenmek varken aç gezmek heleki vücut geliştirme yaparken . Boğa gibi çalışıp aslan gibi yerim bu çağda gereksiz şeyler bunlar.