Oruç tutacakmısınız ?

Oruç tutacakmısınız ?

• Hayır, spora verdiğim ağırlığa tam gaz devam edeceğim.

Votes: 88 32,1%
  • Ramazanda spora ara vereceğim.

Votes: 41 15,0%
  • Hem oruç tutup, hemde spor yapacağım.

Votes: 145 52,9%

• Total voters
    274
  • Poll closed .
Ramazanın tamamına yakın oruç tuttum. Öncesi kilom 60.8 idi şimdi 68 olmuşum:( 7 kiloya yakın almışım. Moralim gerçekten de çok bozulmuştu sporu diyeti hepten bıraktım. Analiz yaptırınca yağdan değil sudan oldugunu gordum biraz rahatladım. Yağ 17.5 kg idi hala aynı yani yağ sabit kalmış su miktarı artmış. Vucudumda odeme bağlı kilo artışı mı oldu bilmiyorum. Ramazandan once gunluk 3-4 lt su içerken suyu çok az içmeye başladım. 1 beden artmış durumdayım. İşin ilginç tarafı ise yağ sabitken kilo arttığı için yağ oranımın %28 den 25'e düşmüş olması.Ramazan bana yaramadı ama oruç tutmak güzeldi.

Ramazan yaklaşıyor havalar sıcak gidiyor ama oruç tutucam.

Insallah,allah tek tutabilicek sagligi versin,
Bu konuda biraz daha sansli sayiyorum kendimi,buralarda havalar serin en azindan.
Allah o sicaklarda oruc tutucak bütün din kardeslerimize sabirlar versin.

Onu söylemeye gerek var mı bekçi, iftarda kalori hesabı mı olur, zaten bütün iftarlar full cheat, o zaman bunu da slogana dahil edelim.
full fasting (bu da ing olsun bari) + full body + full cheating :)
y4etygu4.jpg

Gesendet von meinem LT26i mit Tapatalk

ramazanda annem yemekleri dizcek napıcam hiç bilmiyorum oruc olmadıgında bile zar zor ayara getiriyorum annem kahvaltılarda kızartmalar ypaıyor oruç iftar sahur napcam bilmiyorum hergün cheating yapcaz galiba bu arada bekci abi sana birşey sormak istiyorum ben günde 250 karb- 150 protein-&60 yağ-2000 kalori felan alıyorum diyelim sabah yediğim hamur yada hazır gıda gelişime engel olurmu yoksa sadece yağmı yapar yani spordan sonra mecburen yedigim 200 kalorilik bi dondurma sıkıntı yaparmı gerekli protein karb almama rağmen

Allah'a şükür sabırsızlıkla beklediğim Ramazan ayına kavuştuk. Tabiki oruçumu tutacağım. Ne mutlu sizeki ahiret için dünya nimetlerinden vazgeçiyorsunuz. Allah bu yaz sıcağında oruç tutan kardeşlerimden razı olsun. Onların işlerini kolaylaştırsın sabır ihsan etsin. Evlerini bereketlendirsin , sağlık sıhhat ve afiyet nasib etsin.

Antony ; Sadece beslenme odaklı bir program uygulamıyorum. Beslenme , idman ve dinlenme odaklı bir program uyguluyorum. Çok detaylı bir konu , aslında "Ramazana Özel Beslenme ve Antrenman Günlüğü " şeklinde bir günlük açıp bu bir aylık programı günlük olarak paylaşmak daha faydalı olabilir. Lakin bu şekilde detaylı günlük tutacak kadar çok vaktim olmuyor malesef.

beachboy
ben ramazan için kendi bilgim ve araştırmalarım doğrultusunda bir antreman günlüğü oluşturdum
vaktim yok demişsin vaktin olduğunda benim günlüğümü inceleyip hem bana hemde ramazanda hem oruç tutup sporunu aksatmayanlara yardımcı olabilirsen çok sevinirim
imzamdan günlüğe herkes ulaşabilir..

Back
Yukarı