snow dedi:Güreş Hocasına Gtttim ve dediki Sende dedi bişeylik var bu boyda bu omuz 145 omuz cok fazla dedi arakaşlar inanmakta haklısnı zbende iananmıyodum ölçtürmeden önce
sarc4stic dedi:^^Snow, Karasan'ın dediği gibi avatarlar en fazla 160*160 olabilir ve bu omuz muhabbetini bitirmek için bir fotoğraf koy, yoksa burada boş boş laf söyleyeceksiniz birbirinize.
arkadaslar nasıl olcuyorsunuz omzunuzu ya 18 yasındayım 1.81 boy genetik olarakta ozurlu degilim omuz genisligim normaldir hatta genis bile sayılabilir ama olcuyorum olcuyorum 100 cm cıkıyor yeni basladım body e.burada yazılanları okuyup ozurlu gibi hissettim kendimi bi an ya.benim benden daha dar omuzlu arkadasım olcuyor 115 cıkıyor ben olcuyorum 100 cıkıyor. bir fikri olan varmı ?
Bende aynen katılıyorum her olcu herkeste farklı duruyor mesela atletik bi yapın varsa daha kucuk olcun bile olsa daha iyi durabilir.Bana cogu kisi genis omuzların var fln diyor simdi olcuyorum 115 cm omuz var sogukken.Boyum 1.76 115 omuz genis diyolar ama atletik bi yapım var ondandır heralde.Sen bu dayanıklılık bölümündeki çoğu ölçüye bakma,mutlaka birşeyler katılıyorBenim aman aman bi omuz ölçüm yoktur mesela en fazla 130 u gördüm şu anda da 127-128 dir en fazla ama 140 omzum var diyen çoğu adamdan daha geniş ve güzel duruyor omuzlarım.Her ölçü her adamda aynı durmaz,bi çok faktör vardır bunları etkileyen,yani ölçülere falan fazla takma,spora devam bench_O