Peki Ya Omuz Ölçünüz Ne Kadar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XooRSLuG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Omuz ölçünüz kaç cm ?

• 90-100

Votes: 25 4,0%
  • 100-110

Votes: 93 14,9%
  • 110-120

Votes: 205 32,7%
  • 120-130

Votes: 214 34,2%
  • 130-140

Votes: 70 11,2%
  • 140-150

Votes: 11 1,8%
  • 150-160

Votes: 8 1,3%

• Total voters
    626
Ewt omuz ölçünüz ne kadar ve nerden ölçüosunuz? Kimileri bir ba$tan bir ba$a kimileri çevresini ölçüo dogru ve standart olanı ne?
Benim sıcakken 123 cm bir bastan bir basada 51 cm 180 boyunda bi insan en genis ne kadar yapabilir omuzunu?Bide bu insanın 1 kulaçı kendi boyuna e$ittir ya yakla$ık olarak omuz genisledikçe kulaçta uzuyo mu? boy nie uzamio o zaman :lol: [/list]

Omuz genişler, omuz başlarındaki kas gelişiminden ötürü ama omuz kemiği genişlemez, bu yüzden kolların açıklığının ölçüsüde genişlemez.
1.80 boyunda birisinin omuz çevresi genleride yatkınsa, 160 cm. olabilir, ama üst limiti bilemiyorum açıkcası.
Arnold'ın 172 cm. olduğunu duymuştum.

sizce 17 yaşında bir insanın omuzları nekadar daha genişleyebilir mesala benim 113 cm omuz egzersizleri yapıyorum kasın yanında kemikde gelişirmi gelişirse yaklaşık kaç cm olur boyum 178cm

1,78 boy
omuz 133 cm

17 yaşındayım 8 aydır yapıyorum başladığımda 116 dıydı şimdi 128 ama hedefim 150 işalah o da olucak :D

boyum 1.89
omuz ölçüm 133
12 yaşından beri basketbol oynuorm etkisi çok fazla çatım baya iri zaten ..

Boy 1.83 omuz ise 132. Gayet geniş omuzlu buluyorlar, daha ötesini 140 ı geçtiğimi düşünemiyorum...

karabulut3362 dedi:
e o boyda birinin çatısıda o kadar olur zaten bence çatın çok iri sayılamz yani dahada iri olanlar var daha kısa olupta

tabi çatı dan kastım iskelet sistemi
omuz başlarım çok kalın değil
benden daha kısa olupta daha iri olan bir adamın benden daha geniş kemiklere sahip olması imkansız gibi birşey(yüzücü , su topcu vs hariç)
ayrıca benden çok uzun olupta daha ince omuzlular var yapı meselesi bu
ama omuzumun çatısının iyi olduğunu türkiye şampiyonlar şampiyonu antrenörüm sölüo bunuda ergenlikten başlayan spora bağlıyor.

Boy 170 Yaş 17 Omuz 156 Yanliş ölçmediysem ama güreş yapiyorum Normal insanlardan epey geniş İnşallah ramazandan sonrada Body yapmaya başlicam

PeHLiVaN dedi:
Boy 170 Yaş 17 Omuz 156 Yanliş ölçmediysem ama güreş yapiyorum Normal insanlardan epey geniş İnşallah ramazandan sonrada Body yapmaya başlicam

Ya sen, ayaklarından omuzlarına kadar olan yüksekliği ölçtün heralde, bunu yaptıysan ve buraya bunu yazıyorsan sana birşey demiyorum.
Sen çayırlarda güreşmeye devam et...

PeHLiVaN dedi:

emin ol ki yanlış

Back
Yukarı