Pink Zeppelin
Üye
bench ön omuzları kullanıyor baya , arka omuza ekstradan çalışma koymazsan postür açısından problem olur kamburlaşırsın , omuzlar öne doğru düşer. sakatlık riski de çok yükselir.
Arka omuz hareketleri hangisi oluyor acababench ön omuzları kullanıyor baya , arka omuza ekstradan çalışma koymazsan postür açısından problem olur kamburlaşırsın , omuzlar öne doğru düşer. sakatlık riski de çok yükselir.
ben cable facepull ( bazen band ile ) ve rear delt raise yapıyorum dumbell ile. arka omuz makinesi varsa o da kullanılabilir. vücut ağırlığıyla prone cobra egzersizi de yapılabilir o da faydalı oluyor ben sabah uyanınca yapıyorum hep.Arka omuz hareketleri hangisi oluyor acaba
4 haftalık programın sonunda 4-5 gün dinlerim hemen her seferinde. bacak ve bel için gerekli oluyor çünkü her antrenmanda sürekli onları kullanıyoruz bench de dahil. bu yüzden biraz rahatlamaya ihtiyacı oluyor bünyenin. dönüşte de toparlandığımdan dolayı kuvvet artıyor. powerlifting yarışmaları öncesinde de en az 3-4 gün dinlenirler yarışmacılar.Ayda kaç kez deload durumlarına giriyorusunuz. 1 hafta idmana gitmemek bir fayda sağlıyor mu size? Güçte düşüş yaratıyor mu?
Peki bu deload süreçlerinde idmana gidipte sadece kardiyo yapsak nasıl tepki verir vücut?4 haftalık programın sonunda 4-5 gün dinlerim hemen her seferinde. bacak ve bel için gerekli oluyor çünkü her antrenmanda sürekli onları kullanıyoruz bench de dahil. bu yüzden biraz rahatlamaya ihtiyacı oluyor bünyenin. dönüşte de toparlandığımdan dolayı kuvvet artıyor. powerlifting yarışmaları öncesinde de en az 3-4 gün dinlenirler yarışmacılar.
keyifli oluyor gerçekten. vücut geliştirme açısından da ağır kiloları ve hafif kiloları kombine edince çok iyi sonuç alınıyor.Beni de Powerlifter yapacaksınız.
Şaka bir yana Bulk'a girdiğim son 3 ay içerisinde antremanlarımın sonuna 3-4 set Powerlifting antremanları ekliyorum, gerek gelişim gerekse güç açısından çok fayda gördüm.
Yaptigim en buyuk aptallik 6 aydir sadece ilk ay yarim yamalak deadlift yapip bidaha hic yapmamak
Hocam gereksiz bir soru sormak istiyorum
Kollar kaç santim?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bicep biraz daha büyük olabilirdi belki. ama tricep çok büyük ihtimalle aynı olurdu.[DOUBLEPOST=1464617153][/DOUBLEPOST]İyimiş.vücut geliştirme yapsaydın da yaklaşık aynı olurdu sanırm
form çalışması yap hafif kiloyla , kademeli olarak da ağırlığı artır. 60 kilodan hafif deadlift yapacaksan plakaların altına bi şey koymayı unutma , küçük plakalar mesafeyi uzatır formu bozar o yüzden.Benchte suan bar 25+25 barla birlikte 70 e ulaştım. Kilom 76 boy 1.76 , squatta dizlerim agriyor son haftalarda zaten agir hic girmedim bugune kadar. Deadliftte hafifle mi baslasam agir mi girsem zeppelin hocam ?
bicep çalışmasını dilediğin gibi yap , 3 ana hareketi de pek etkilemiyor. kalori alımını da ayarlarsan gelişim olur muhakkak evet.Ben yaklaşık her idman sonuna 2 3 set biceps ekliyorum acaba bb kadar verim alır mıyım