sağolasın abi , keyifli oluyor böyle sert çalışmak.video çok çılgın olmuş kardeş. ağırlığı duvardan duvara vuracan zaannettim bir ara
kazasız belasız sporlar.
Amonyaktan hep amonyaktansağolasın abi , keyifli oluyor böyle sert çalışmak.![]()
mantıklı. deadlift'te harekete başlamaya karar verme anı zulüm oluyor. şarkıda ne zaman başlayacağınız belli olduğu için bünyeyi hazırlamış olursunuz.max denemelerinde benim formülüm; en beğendiğiniz bir şarkının hareketli kısmı çalarken max denemek
isteyen deneyebilir kesinlikle en etkili formüllerden biridir
bu akşam senin için hep olumlu idi salonda tek başına idin amonyak vardı daha ne olsunsağolasın abi , keyifli oluyor böyle sert çalışmak.![]()
amonyak can sonrası heyecan olmuşAmonyaktan hep amonyaktan
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen valla , antrenör hoca çok kafa adam , ekipmanlar binlerce lira ediyor güven duyup bıraktı salonu bana. haftaya gitmeden konuşayım izin verirse tek çalışıcam bundan sonra.bu akşam senin için hep olumlu idi salonda tek başına idin amonyak vardı daha ne olsunizlerken benim bile deneyesim geldi.sen hocayı ayarla kardeş süper oluyor izlerken ben bile gaza geldim burada.
amonyak can sonrası heyecan olmuş![]()
kesin ayarla senin motivasyonda tavan oluraynen valla , antrenör hoca çok kafa adam , ekipmanlar binlerce lira ediyor güven duyup bıraktı salonu bana. haftaya gitmeden konuşayım izin verirse tek çalışıcam bundan sonra.![]()