son 2 antrenman berbattı bu yüzden paylaşmadım , daha önceden de bildiğim bir şeyi tekrar tecrübe etmiş oldum. eğer antrenman öncesi tıka basa karbonhidrat yüklemezseniz ve kahve içmezseniz performansınız düşüyor. aynı şekilde uykusuz bir şekilde de antrenman yapamıyorsunuz. bu iki faktörün önemi ortada bu yüzden bundan sonra antrenman öncesi daha fazla yiyemeyene kadar , sumo güreşçileri gibi karbonhidrata abanacağım. gün içinde ve antrenman sonrasında da kilomu korumak için olması gereken değer kadar kalori alacağım.
- bugün deadlift + back squat ( yeni ekledim , haftada 2 back squat 2 front squat 2 bench press yapacağım ve bunlardan birer tanesi tamamen varyasyon üzerine kurulu olacak ) + leg curl yaptım. genel olarak upper - lower şeklinde çalıştığımı söyleyebilirim ( cumartesi günleri hariç front squat ve barbell row var ) , günün antrenmanını iki compound üzerine kurmayı tercih ediyorum bu şekilde daha iyi verim aldığımı düşünüyorum , vücut geliştirme tarzı çalışmadığımdan bu bana en uygun olanı.
- deadlift'te hassasiyeti artırmaya devam ediyorum. bu haftaki plan 225 kg ile 2 set tekli ( heavy single - pre exhaust ) , 190 kg ile 3 set 6 tekrar ( sonuna kadar zorlamadan - 1 tekrarı içimde bırakarak ) + 140 kg tek set paused deadlift'ti ( double overhand ile ).
- halter salonu yine kapalıydı bu yüzden bu hafta da fitnessçı tayfanın dandik salonunda çalışmak zorunda kaldım. ağırlıkları yavaş bırakmam gerektiğini söylediler ( salonun adında crossfit yazması ironik

) artı olarak kemeri kullanmam yasaklandı.

crossfit dersi verdiklerini söylüyorlar , crossfit'te bulunan koparma ve silkme gibi hareketleri tabi ki yapmayacaklar zira onlara göre crossfit zıplayıp hoplamaktan ibaret bir şey.

tipik bir şark kurnazlığı...
- 225 kg hissiyat olarak hiç fena değildi yalnız form nedense pek iç açıcı görünmüyor. arkadaşımın kemeri bol geldiğinden olsa gerek hafif bir bel bükülmesi var gibi belki de kötü açıdan dolayı öyle görünüyordur zira herhangi bir sıkıntı yaşamadım , tabi çalışma ağırlığı pek zorlamadığından da olabilir. çin'den small beden kemer sipariş ettim. geldiğinde problem ortadan kalkar diye düşünüyorum.
- daha sonra 190 kg ile 3 set 6 tekrar yaptım 1 tekrarı içimde bıraktım yine pek zorlandığımı söyleyemem geçen haftaki deadlift günüm yalan olduğu için bu antrenmanda çitayı çok yükseltmek istemedim zaten salon sahipleri ikide bir uyardığından dolayı üstümde baskı vardı. haftaya halterci kankalarımın yanında sağlam bir antrenman yaparım.
- 1 set pause deadlift'in ardından ( videoya çekmedim ama ne olduğunu merak edenler için aşağıya epic bir örneğini bırakacağım

) varyasyon back squat'ıma geçtim , 130 kg ile en aşağı inerek ve dar duruşla 3'er set 9 tekrar yaptım. back squat'ı ikiye çıkarmam şart gibi bir şeydi bu yüzden eklemem iyi oldu diye düşünüyorum.
pete'in deadlift'i 12. dakika 20. saniyede başlıyor.