• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Pitbull_Mahmut'tan Resimler ... Boy 183 . Kilo 83 : 15 ay

teşekür ederim arkadaşlar ...
üst göğüsü zamana borçluyum :) benim tek sorunum göğüslerdi .. zamanla öyle bir doldular ki :) onca telaş boşaymış dedim kendi kendime.

sabır sabır sabırr ..

ilk başladığında uyguladığın beslenme programını yazabilirsen çok iyi olur.Bir de merak ettiğim günlük kaç gram protein aldın ortalama ve ekmek tükettin mi.

tebrikler guzel vücut..sana en cok yarayan gögüs programini buraya yazarmisin....saygilarr

standart hareketleri giriyorum :) ...

vazgeçilmezlerim ...

bench press.
dumbell fly
incline bench press
dumbell pullover

...................................... en çok işime yarıyan göğüs hareketleri bunlar .. gerisine pek ihtiyaç dumuyorum . zamanında denedim ufak tefek hareketleri :)

ilk başladığında uyguladığın beslenme programını yazabilirsen çok iyi olur.Bir de merak ettiğim günlük kaç gram protein aldın ortalama ve ekmek tükettin mi.

özel bir beslenme programım hiç olmadı. evde ne piştiyse ve ben ne extra olarak tükettiysem onlardı :) ... bu aralar markna pilav patates - ton balığı . tavuğa abanıyorum :))) ...

takviye supplement olarak amino asit ve protein tozu :)

çok saglam vücut olmus azmine hayran kaldım .. başarılar..

teşekürler ;=)

bench_Obench_Obench_O

01.10.2012 ... Kg 98 ..
son halim.
20121001230108.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:42 ----------

vucudunuz gerçekten güzel. hedeflediginiz noktaya ulaştınız mı? kendinizde eksik olarak gördügünüz yerler var mı hocam?

teşekür ederim ... hedeflediğim noktam yok. sağlığım elverdiği sürece en iyisini yapabilmek . eksik gördüğüm noktalar ...

arka kol
mide
kalflar ...

Pitbul, karına ağırlık verirseniz çok daha iyi olcaktır. Başarılar...

vucut hacım olarak iyi duruyor ama biraz parcalaman gerek arka kol bel ve alt gögus pozuna göre yorum atıyorum sorunlar var kollar ve omuzlar güzel druyor

Back
Yukarı