Protein Kullanımı?

ricardo

Üye
Body'de 4. ayımı doldurmak üzereyim ama günlük protein alımını karşılayamıyorum bu yüzdende olsa gerek pek bi gelişim gösteremedim protein tozu almayı düşünüyorum Bir Kere Protein Tozu Kullansam Sürekli Kullanmam Gerekirmi Yani Bir Kere Alsam O Bitince Yine Almam Gerekirmi(1 Kereden Sonra Kullanmadığım İçin Vücutta Çökme Falan Olurmu=?)

Evet bende bu soruya cevap arıyorum kesin ve dogru bi cevap 1 kere kullandıgım taktirde devamı gelmesi gerekirmi.

Veya 1 kere kullanımın yararı olurmu ve kac aydan sonra kullanmak makuldur ?

Öyle fazla bir çökme olmaz birazcık fark eder.Ama tozu bıraktıktan sonra yine protein alımına dikkat etmezsen o aldıgın kilolar geri gider.

Protein Tozu'nun Kilo Aldırıcı Etkisi var mı? Ben Sadece Günlük Protein İhtiyacımı Alamadığımdan(Nerdeyse Yarısını Bile)İstiyorum Malum Ergenlik Çağı Protein Alamadığımız Gibi Olanı da Harcıyoruz...Yoksa Kilo Falan Yerinde Hatta Fazlam Bile Var :D

Elbette bir miktar gidecektir. Beslenmeyi bırakmak sporu bırakmak gibidir. İlla alacaksan bitirdikten sonra beslenmene de dikkat etmelisin.

Protein Tozu'nun Kilo Aldırıcı Etkisi var mı? Ben Sadece Günlük Protein İhtiyacımı Alamadığımdan(Nerdeyse Yarısını Bile)İstiyorum Malum Ergenlik Çağı Protein Alamadığımız Gibi Olanı da Harcıyoruz...Yoksa Kilo Falan Yerinde Hatta Fazlam Bile Var :D

Elbetteki VG yapan birisinde Protein tozu gibi ürünler kullanmak daha iyi kilo alımına neden oluyor :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:20 ----------

Bu kilo aşkını anlayamadım birisi açıklasa keşke :) Neden kilo almalıyız benim kilom 71 tabi kilom yağ oranım çok az .

Daha iyi gelişebilmek için kilo almamız lazım ama bizim bahsettiğimiz kilo meselesi kas olarak.

Back
Yukarı