Protein Tozu Önerileri

Ucuz ve yeterli içeriğe sahip üstteki...Diğerlerine hiç bakma bile...Üsttekini de güvenilir yerlerden al piyasada sahteleri olduğu söyleniyor.

Ucuz ve yeterli içeriğe sahip üstteki...Diğerlerine hiç bakma bile...Üsttekini de güvenilir yerlerden al piyasada sahteleri olduğu söyleniyor.
Bugün Optimum aldım dostum. Uzun araştırmalaım sonucu. Daha sonra Nitro kullanabilirim. Başlangıç olarak böyle seçtim. Bunun yanında BCAA alsam mı acaba?

Bugün Optimum aldım dostum. Uzun araştırmalaım sonucu. Daha sonra Nitro kullanabilirim. Başlangıç olarak böyle seçtim. Bunun yanında BCAA alsam mı acaba?
Şuan bcaa gerekli degil protein tozundaki yeterli gelir.Çok ağir çalisip ertesi gune yorgunluk devam ettigi vucudun toparlanmasini sağlayamadigi daha ileriki asamalarda gerekebilir. Bunu sen anlarsin zaten...[DOUBLEPOST=1488452360][/DOUBLEPOST]Ben önce weider almistim son 20 kullanimlik kalana kadar kullandim. Baktim traş digerlerinden hic bir farki yok ustelik tat bana gore berbat fiyat ucuk. Onu birakip dymatize iso 100 aldim. Etkiside iyi tadi da guzel...Ama yine de bu kadar yuksek rakamlar verilmesi mantiksiz. Bu noktada dogal gidalarla beslenmek daha mantikli olacaktir

Son düzenleme:
Şuan bcaa gerekli degil protein tozundaki yeterli gelir.Çok ağir çalisip ertesi gune yorgunluk devam ettigi vucudun toparlanmasini sağlayamadigi daha ileriki asamalarda gerekebilir. Bunu sen anlarsin zaten...[DOUBLEPOST=1488452360][/DOUBLEPOST]Ben önce weider almistim son 20 kullanimlik kalana kadar kullandim. Baktim traş digerlerinden hic bir farki yok ustelik tat bana gore berbat fiyat ucuk. Onu birakip dymatize iso 100 aldim. Etkiside iyi tadi da guzel...Ama yine de bu kadar yuksek rakamlar verilmesi mantiksiz. Bu noktada dogal gidalarla beslenmek daha mantikli olacaktir
Anladım dostum cevapların için teşekkür ederim. Bakalım bugün geldi kargo ilk defa kullanacağım. Yine yazarım buraya detaylıca.

çilek aromalı aldım şu ana kadar içtiğim en güzel çilek aromalı tozlardan tabi suyla.. hafif köpüklenme oluyor etki vs. dersen oyle bir kıyas yapmam mümkün değil beslenmem iyi bu da yeterli oluyor yalnız aroma seçimi yaparken dikkat et 3-4 aroma dışında tadının kötü olduğunu söylemişler yabancı sitelerde tad olarak çilek süper muz ve sanırım çikolata-nane ve mochaya da iyi demişlerdi yine sen araştır çilek dışındakileri

Optimum Gold Whey içinde 1 servisinde - 5.5gram BCAA amino asit içeriği oldugu yazıyo bcaa kullanmaya başlıcam ant önce 5 g alcam ant sonra da tekrar dan almama gerek varmı yoksa bu 1 servisteki yeterlimi dir ant sonra kullancam wheyi cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

optimum gold whey alerji yapti bunyemde yada iltihap gibi birsey icerigi tamamen dogal gdo suz protein tozu olan varmı suphelendigim madde soya lesitinin diger markalardada var sanirim ama bilen yardimci olursa iyi olur

Whey peak selection performance line kullanan var mi acaba

Eklentiler

• IMG_9486.PNG
    IMG_9486.PNG
    242 KB · Görüntüleme: 758
  • IMG_9487.PNG
    IMG_9487.PNG
    231,5 KB · Görüntüleme: 744
  • IMG_9488.PNG
    IMG_9488.PNG
    200,5 KB · Görüntüleme: 718
  • IMG_9489.PNG
    IMG_9489.PNG
    130,8 KB · Görüntüleme: 765
Arkadaşlar selam.34 yaşındayım.4 aydır b.b. sporu yapıyorum.boy 178 kilo 75...optimum nutrition whey tozu kullanıyorum.Salondaki arkadaşlar Tr power diye bir marka önerdi.duyan bilen var mı...nasıldır?

selam arkadaşım kullandığın ürün gayet başarılı lakin performans alamadıysan eğer ya beslenme yada antreman programın zayıf kalmıştır. eğer hem beslenme hemde antreman düzeyin üst seviyede ise optımum sana uymamıştır . şuan benim kullandığım SCITEC %100 WHEY proteini öneririm gayet yüksek performans aldım şiddetle öneririm . özellikleri bunlar buraya yazıyorum

- İzole ve Konsantre Whey protein içeriği

- %23 oranında BCAA

- Düşük şeker ve yağ oranı

- Ek olarak ilave edilmiş 1300mg değerinde amino asit içeriği

* 100mg Lösin

* 210mg Glutamin

* 990mg Taurin

- Sindirimi kolaylaştıran özel Sindirim Enzimlerine sahip

[GALLERY=media, 163]Whey, kadircelep tarafından 5 Nisan 2018 21:41 tarihinde yayınlandı[/GALLERY]

ultimate sitesindeki karşılastırma :)

Arkadaşlar 17 yaşındayım 175 boyunda 68 kiloyum 1 sene önce spor salonuna gitmiştim bu senede başlamak istiyorum protein tozları hakkında pek bilgiye sahip değilim yeni başlayacağım için protein tozu önerilerinizi bekliyorum
Şimdiden Tesekkurler

forumun blog kısmında pek de alışık olmadığımız kadar kaliteli bir yazı çıkmışlar. genelde 'satın al, satın al' kafasıyla bir şeye satmaya çalıştıkları için bazı siteler, bizimkilerin hazırladığı yazı hoşuma gitti açıkçası. girişteki video da cuk oturmuş :D

https://blog.bodyforumtr.com/en-iyi-protein-tozu/
yazıda nutrede türk malı diye geçmiş, türk malı ise kur farkından en az etkilenicek ürünlerden olması lazım ama weider fiyatıyla satılıyor neden acaba :/

Back
Yukarı