Bugün Optimum aldım dostum. Uzun araştırmalaım sonucu. Daha sonra Nitro kullanabilirim. Başlangıç olarak böyle seçtim. Bunun yanında BCAA alsam mı acaba?Ucuz ve yeterli içeriğe sahip üstteki...Diğerlerine hiç bakma bile...Üsttekini de güvenilir yerlerden al piyasada sahteleri olduğu söyleniyor.
Şuan bcaa gerekli degil protein tozundaki yeterli gelir.Çok ağir çalisip ertesi gune yorgunluk devam ettigi vucudun toparlanmasini sağlayamadigi daha ileriki asamalarda gerekebilir. Bunu sen anlarsin zaten...[DOUBLEPOST=1488452360][/DOUBLEPOST]Ben önce weider almistim son 20 kullanimlik kalana kadar kullandim. Baktim traş digerlerinden hic bir farki yok ustelik tat bana gore berbat fiyat ucuk. Onu birakip dymatize iso 100 aldim. Etkiside iyi tadi da guzel...Ama yine de bu kadar yuksek rakamlar verilmesi mantiksiz. Bu noktada dogal gidalarla beslenmek daha mantikli olacaktirBugün Optimum aldım dostum. Uzun araştırmalaım sonucu. Daha sonra Nitro kullanabilirim. Başlangıç olarak böyle seçtim. Bunun yanında BCAA alsam mı acaba?
Anladım dostum cevapların için teşekkür ederim. Bakalım bugün geldi kargo ilk defa kullanacağım. Yine yazarım buraya detaylıca.Şuan bcaa gerekli degil protein tozundaki yeterli gelir.Çok ağir çalisip ertesi gune yorgunluk devam ettigi vucudun toparlanmasini sağlayamadigi daha ileriki asamalarda gerekebilir. Bunu sen anlarsin zaten...[DOUBLEPOST=1488452360][/DOUBLEPOST]Ben önce weider almistim son 20 kullanimlik kalana kadar kullandim. Baktim traş digerlerinden hic bir farki yok ustelik tat bana gore berbat fiyat ucuk. Onu birakip dymatize iso 100 aldim. Etkiside iyi tadi da guzel...Ama yine de bu kadar yuksek rakamlar verilmesi mantiksiz. Bu noktada dogal gidalarla beslenmek daha mantikli olacaktir
şu an kullanıyorummyprotein whey kullanan oldu mu?
Memnun musunuz içimi nasıl hangi aromasını kullanıyorsunuzşu an kullanıyorum
Arkadaşlar selam.34 yaşındayım.4 aydır b.b. sporu yapıyorum.boy 178 kilo 75...optimum nutrition whey tozu kullanıyorum.Salondaki arkadaşlar Tr power diye bir marka önerdi.duyan bilen var mı...nasıldır?
yazıda nutrede türk malı diye geçmiş, türk malı ise kur farkından en az etkilenicek ürünlerden olması lazım ama weider fiyatıyla satılıyor neden acaba :/forumun blog kısmında pek de alışık olmadığımız kadar kaliteli bir yazı çıkmışlar. genelde 'satın al, satın al' kafasıyla bir şeye satmaya çalıştıkları için bazı siteler, bizimkilerin hazırladığı yazı hoşuma gitti açıkçası. girişteki video da cuk oturmuş
https://blog.bodyforumtr.com/en-iyi-protein-tozu/