Dostum ben genrise kullandım iyi hemde hesaplı ilk başta çekincelerim vardı ama ondan önce ingiliz markası vardı unuttum adını ingilterede kullanılan bir marka ordan getirdim o bitti sonra genrise kullanadım daha sonra biftek proteini aldım yemek sağlam yemediysem içiorum. bitince gene genrise alıcam. Muscletech in re-covery ürünü var oda protein gibi aynı aldım ama kullanmadım daha . içeriği çok sağlam 1 yıldır yapıyorum spor tabi dah atecrübelerilerin tecrübelerinden faydalanmak isterim ben ama daha iyi bir cevap gelene kadar Genrise yanına da spinat(ıspanak) extract kullanmanı tavsiye ederim günde 4 hap min kullanman lazım .onun dışında weider creatine kullanıordum şuan kullanmıyorum. Şuan sadece besleniyorum . hiç birşey kullanmadan devam ediyorum şuanda.Günde 4 öğün halinde besleniyorum . 150 gr hayvansal gıdalardan protein toplamda 2800-3000 kalori. Kısaca genrise tavsiye ederim değerleride aynı weider gibi .selam
teşşekkürler
Optimum gold veya dymatize iso 100Yaş 19.5 / Boy 1.75 / Kilo 72
Vücudum üçgen, yağsız ve kas kütleli. Ama biraz eksik hissediyorum. Beslenme ve dinlenme düzenim aşırı iyi. Protein tozu kullanmak istiyorum ama hangisini kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Kafam karışıklık. Estetik ve kas hacimli bi vücut için hangi protein tozunu kullanmali?
Abi her yerde bana yardimcisin tesekkur ederimomur1987 dedi:Optimum gold veya dymatize iso 100
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulgar menseli oldugunu bilmiyorum söyle bir sey diyim bu kisimin bir önceki sayfalarinin hepsini oku anliyacaksin forumu arastir kardesim.Abi her yerde bana yardimcisin tesekkur ederimyalniz Optimum gold Türkiyeye Bulgar menşeli geliyormuş. Dymatize İso'da kalitesinden dolayi fabrikası kapanmış. Kafam çok karışık
![]()
Evet biliyorum reis arastirdim optimum son 10 yılın bir numarası yalnız İngiliz menşeli gelse bize düşünmeden alırım. Weider veya daha iyisini de almayı düşünüyorum ama fiyatları biraz pahalıomur1987 dedi:Bulgar menseli oldugunu bilmiyorum söyle bir sey diyim bu kisimin bir önceki sayfalarinin hepsini oku anliyacaksin forumu arastir kardesim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bnde şuanda bu varEvet biliyorum reis arastirdim optimum son 10 yılın bir numarası yalnız İngiliz menşeli gelse bize düşünmeden alırım. Weider veya daha iyisini de almayı düşünüyorum ama fiyatları biraz pahalı![]()
İnkosporda karar kıldımBnde şuanda bu var![]()
bundan önce ilk ingiliz markası whey kullamdım 2 ay sonra 3 ay genrise şuanda kullanmıyorum çünkü beselenmem yeterli eksik kalırsa bi cup alıorum değerleri hepsinin weiderla nerdeyse aynı çok ufak farklar var. Baya araştırma yaptım beefte creatin var mesela vaya iyi birde muscletec miydi recovery ürünü var oda çok iyi bcaa ve protein değerleri bcaa yerine kullanmak için toz formda tercih senin param var dersen weider orta dersen bu beef iyi az ama öz dersen yerlimalı yurdun malı genrise
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
salondaki arkadaşlarımın tavsiyesine uydum muscletech ten vazgeçtim hammadde kalitesi olarak weider'i önerdi hemen hepsi spor hocamda dahilDostum ben genrise kullandım iyi hemde hesaplı ilk başta çekincelerim vardı ama ondan önce ingiliz markası vardı unuttum adını ingilterede kullanılan bir marka ordan getirdim o bitti sonra genrise kullanadım daha sonra biftek proteini aldım yemek sağlam yemediysem içiorum. bitince gene genrise alıcam. Muscletech in re-covery ürünü var oda protein gibi aynı aldım ama kullanmadım daha . içeriği çok sağlam 1 yıldır yapıyorum spor tabi dah atecrübelerilerin tecrübelerinden faydalanmak isterim ben ama daha iyi bir cevap gelene kadar Genrise yanına da spinat(ıspanak) extract kullanmanı tavsiye ederim günde 4 hap min kullanman lazım .onun dışında weider creatine kullanıordum şuan kullanmıyorum. Şuan sadece besleniyorum . hiç birşey kullanmadan devam ediyorum şuanda.Günde 4 öğün halinde besleniyorum . 150 gr hayvansal gıdalardan protein toplamda 2800-3000 kalori. Kısaca genrise tavsiye ederim değerleride aynı weider gibi .
Franquez 1026530 dedi:arkadaşlar ben inkospor,weider gibi kaliteli markalar kullandım artık standart bıraz daha F/P avantajlı toza gecıcemde optimum,ultimate gibi markalar aşırı reklam sayasında sükse yapıyor ben olimp yada nutrade düşünüyorum nutrade iso gerek yok suanda wheyını alabilirim yorumları hepsini okudum yenı zamanda alan kullanan tadını bıraz yardımcı olcak varsa cok ıyı olur
3 ölcek kardesm 10 gramlık oBu inkospor un icinden çıkan ölçek biraz farklı 1 servis olması için içindeki ölçekten kaç ölçek atmamız lazım? Kafama takıldı aldım kullanıyorum tadı ve dokusu çok iyi
Hardline da 1servis :35gr protein varken
optimum da 1servis : 24gr protein var. O zaman ben neden optimum kullanayim ki ?
Benden daha bilgili olan kişilerin de yorumlarını beklerim benim hatalarımın düzeltilmesi için.Arkadaslar merhaba;
ben spora baslayalı 5 ay oldu henüz toz kullanmadım daha, aklımda iki soru var yardım ederseniz sevinirim; öncelikle 1.77 boy 73 kiloyum, ilk basladıgımda 68 kiloydum bunu belirtmek isterim. genelde beslenmem spordan sonra 300 gram tavuk veya 200gram kırmızı et ve 400-500gram yogurt günde 1 kiloya kadar cıkabiliyor. günde iki yumurtaydı, bu hafta 6 ya cıkardım , ve 8 e yükseltecegim 2 tanesinin sarısını kalanının beyazını yiyorum. haftada 5 gün spor yapıyorum.
1) ben whey in tozlarını inceledim genelde spordan önce ve sonra alın yazmıslar fakat o zaman 7 haftada 2300 olan paketini bitirebilirim buda bana maliyet olarak fazla gelir ben sadece spordan sonra kullansam tek ölçek faydası nasıl olur? bana bir 10hafta falan dayanmalı diye düsünüyorum cokmu az gelir.
2) bazı kulaktan dolma sözler içersinde protein tozunun kan akısını hızlandırdıgını duydum, bunun protein tozu ile ilgisi varmı veya bazı protein tozlarının içinde kan akısını hızlandırıcı maddemi bulunmakta, yardımcı olursanız sevinirim.
Benden daha bilgili olan kişilerin de yorumlarını beklerim benim hatalarımın düzeltilmesi için.
Öncelikle eğer vitamini karb yağ proteini yeteri kadar alıyorsan hiç birşey kullanmana gerek yok bence vücudun 1 saatte 10 gram protein sentezliyor.
Günlük ne kadar sentezliyor öğrenmek için test yaptırabilirsin hastaneye gidip.
Bence yemek ye zten yeni başlamışsın Beslenmeni takip et ben fat secret diye bir uygulama var onu kullanıyorum.
Elimden geldiğince min150-200max gr protein almaya çalışıyorum .
Kaliteli karb tüketmeye çabalıyorum.
Kaliteli yağ tüketmeye lifli yicekler için uğraşıorum 84 kiloyum . yağlıyım biraz ama iri duruyor fotoğraf eski bu arasa 74 kiloydum orda . Tavsiye için kırmızı et proteini var bnde beslenmem eksik kalırsa içiorum. Kısaca bnce beslen
Hiç duymadım ben o dediğin olayı bnde olmadı ilk defa duydum