Protein Tozu Önerileri

Hardline ne kadar güvenilir tartışılır , bizzat bir mağazada kgt almıştım sorduğumda içeriği bahsedilenin %50 si anca doğrudur dediler, satan adam bunu diyorsa , whey nasıldır kim bilir :D multipower der geçerim taze taze
multipower 2016 senesinde çok kullandım ama yoğun köpük ve bunun sonucunda tüketim sonrası gaz sancıları yaşadım. optimum nutrition'dan hiç şikayet etmedim.

Hardline'ın güvenilirliği tartışılmaz. Yukarıdaki arkadaş tartışılır yazmış onun için diyorum. Tartışılır olabilmesi için hakkında menfi bir laboratuvar sonucu vb. bir çalışma olması lazım, ki böyle bir şey yok. Hiç bir zaman olmamıştır.
Benim için piyasadaki en güvenilir hammaddedir Hardline. Yıllardır piyasada olmaları bir yana forum üyeleri zaman zaman kendi imkanlarınca test ettirdiler firmanın ürünlerini hiç bir zaman menfi bir şey çıkmadı.
Onun dışında tüm ürünlerinde Helal sertifikası vardır. Ayrıca Bcaa ürünlerinde Scivation veya Optimum'un aksine kümes hayvanları tüyleri kullanmazlar.

Saygılar.
peki önerir misin? Hardline whey matrix? Hiç kullanmadım hardline whey, denemek de istiyorum

optimum kullandım güzeldi herkes bilir zaten. xpro kullandım sonra fiyat olarak daha uygundu. o da gayet verimli.

Merhaba, spora başlayalı 16 gün oldu sürekli et tuketemediğim için protein tozu kullanmayı düşünüyorum amacım kilo verip kas yapmak şeker ve yağ içermeyen protein tozu önerir misiniz

Öğrenci olduğum için fiyatları çok araştırıyorum ve açık ara en cazibi Nanobolix .Sctiec bcaa ve kreatin ,supplemenler.com kreatin kullandım.
Artık whey de kullanacağım .Bu firmayla ilgili sitede hem birçok iyi hem birçok kötü yorum yazılmış.Güncel olarak fiyatı mükkemmel ,sizce kullanmalı mıyım ?Fiyat/Performans olarak tercih edeceğiniz başka whey var mı?

Hardline hipro isowhey ile Optimum gold standart arasında kararsız kaldım, her ikisini de kullanıp yorum yapabilecek var mı? ( Mevcutta Hardline whey 3 Matrix kullanıyorum ancak kreatini ayrı almaya karar verdiğim için yeni kutu olarak ikisinden birini alacağım.)

Her ikisini de kullandım, mesajınızın üstünden çok geçmiş onun için çok yüzeysel cevap vereyim. Çünkü vereceğim cevabın bir önemi kalmamış olabilir. Hipro ile Optimum Gold kıyaslanamaz.

Hipro aromasız almıştım. Hipro kadar rahat sindirilen insanı yormayan bir protein tozu içmedim. Muhtemelen şu anki fiyatlar düşünüldüğünde içemem de sanırım. Hipro'nun hammaddesi Bipro'dur. Araştırabilirsiniz. Dünyanın en saf izole wheylerinden biridir. Fiyatı çok yüksek olmasa kesinlikle içeceğim tek protein tozu olurdu, Hipro Aromasız. Ama o fiyatları vermek istemiyorum, herhangi bir hedefim olmadığı için. Optimum gold ile karşılaştırmak anlamsız olur.

Saygılar.

Her ikisini de kullandım, mesajınızın üstünden çok geçmiş onun için çok yüzeysel cevap vereyim. Çünkü vereceğim cevabın bir önemi kalmamış olabilir. Hipro ile Optimum Gold kıyaslanamaz.

Hipro aromasız almıştım. Hipro kadar rahat sindirilen insanı yormayan bir protein tozu içmedim. Muhtemelen şu anki fiyatlar düşünüldüğünde içemem de sanırım. Hipro'nun hammaddesi Bipro'dur. Araştırabilirsiniz. Dünyanın en saf izole wheylerinden biridir. Fiyatı çok yüksek olmasa kesinlikle içeceğim tek protein tozu olurdu, Hipro Aromasız. Ama o fiyatları vermek istemiyorum, herhangi bir hedefim olmadığı için. Optimum gold ile karşılaştırmak anlamsız olur.

Saygılar.
Teşekkürler yanıtınız icin, araştırmaya devam edince kıyaslanamazmis. Ama fiyatı düşününce Optimum’da karar kıldım. Sonuçta destek amaçlı kullanıyoruz.

Optimum nutrion gold’um bitmek üzere ve daha önce Supplementler.com’dan almıştım ama su an seçenekler muz, çilek ve kurabiye, hiçbirini denemedim, çikolatalı kalmamış. Başka alabileceğim güvenilir bir yer var mi?
protein yedi firmasından alabilirsiniz ben yıllardır oradan alırım. Daha öncede optimum markasının da distribütörlüğünü yapmış bir firma güvenilir.

Back
Yukarı