Protein Tozu Önerileri

9 gün sonra sporda 3. ayım dolmuş olacak forumda okudugum kadariyla ilk 3 ay protein tozu kullanmak yersiz ben muscletech nitrotech almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

optimum tadı en hafif hiç baymıycak tozların başında gelir
ayrıca çoğu protein tozu su ile alışana kadar güzel gelmez süt ile güzel olur hem suyla içiyim hem güzel olsun diosun eyw. ama optimum a igrenc diosan başklarını deneme bile :)

ben myofisuon kullanıorm tadı optımumun en az 4 katı daha yogun ve tatlı :)

vallahi benim aldığım optimum kötüydü. çikolatamsı bi tadı vardı. capuccino iyi diyorlar henüz almadım ürünü alırsam capuccino alırım sanırsam.

ben ucuz diye aromasız aldım 5 kg lik bitmesini iple çekiyorum sanırım 1.5 kg falan kaldı

hangi aromalısı daha güzel tad olarak acaba deneyen varmı cukolata daha iyi diye biliyordum digerinde agızda kahve tadı bırakıyormuş

protein tozu kullanımına yeni başlayacaklar için bence hardline kafi.. bi çok pahalı olan iyi markalar orta düzey ve profesyoneller için bence. onlarda 50 100 tl pahalı oluyor. hem hardline yerli bi firma desteklemişte oluruz. bende yeni başlayanım hardline ı hep küçümsedim. gittim bi ton para verdim zamanında muscletech aldım. ürün süper kalite hatta bana sorarsanız 1. sınıf ürünlerin 1.si ama profesyoneller için tabiki. protein tozuna yeni başlayacak metabolizmalar için gereksiz. paranızı sokağa atmak olur benden soylemesi. şimdi hardline başlayın hem ucuz hem yerli hemde kalitesi fena değil diye düşünüyorum sonra yavaş yavaş ihtiyacınıza göre kaliteyi yükseltirsiniz.

Hardline Bipro 3,5kg Herkese önerebileceğim bir ürün fiyatı ilk başta biraz pahalı gelebilir ama porsiyonu diğer markalardaki farklı ürünler gibi 30-35gr değil sadece 25gr. ayrıca bu 25gramın 23gr'ı protein... içeriğindeki 0 karbo 0 yağ oranıda kullanım amacı doğrultusunda fazladan artısı olabilir...

ideal kilomda değilim zayıfım. Fakat hacimlenmek istiyorum sizce protein tozu mu yoksa karbonhidrat mı kullanmalıyım ? ikisinide içeren bsn true-mass tan çok bahsettiler direk onu mu alsam daha etkili olur ? önerilerinizi bekliyorum.

whey protein mi xplode mi ?

yaklaşık 2 - 3 saattir whey proteinle xplode arasındaki farkı anlamaya calısıyorum ama anlamıyorum . 2 urun arasındaki farkı net bi şekilde dile getirirmisiniz.

Optimum Nutrition whey mi yoksa MUSCLETECH Hardcore Whey Protein Tozumu arkadaşlar ben creatin le birlikte alıcam sizce hangisini alıyım bana iki marka arasında önerirmisiniz

Optimum Nutrition whey mi yoksa MUSCLETECH Hardcore Whey Protein Tozumu arkadaşlar ben creatin le birlikte alıcam sizce hangisini alıyım bana iki marka arasında önerirmisiniz
Bende ıkısı arasında kalmıştım başlık bıle açmıştım bırçok kendımce tecrubelı uye arkadaslarımada sordum bır cogu bana muschle tech önerdiler.

Dostum optımum kullandım ben çok memnun kaldım şuanda da casein içermesinden dolayı gaspari myofusıona geçtim bundan da memnunum diyebilirim. ayrıca Synthia da kullanabılırsın o da çok iyidir

ben uzun zamandır bb yapıyorum fakat ne yemek düzenim ne de çalışma günlerim düzenli değil sürekli 1 aylık yada haftalık aralar veriyordum vesaire.. haliyle hiç bir değişiklikte yok fizigimde.
artık haftada 4 ila 5 saate çıkarıcam çalışmalarımı(dinlenme hariç)

https://www.supplementler.com/shop/Diyet-Urunleri/Hardline-Nutrition-Carnifit-500-ml-x-24-adet.html
bundan sipariş verdim

birde whey proteinin piyasada çok çeşidi mevcut olduğu için hangisini alsam bilemedim
tavsiyelerinizi bekliyorum spordan önce yada sonra farketmez benim 2 amacım var
1.karın(bel,göbek) ve kalca bölgesini zayıflatmak
diğer amacımda öyle 40cm kollar ve öküz gibi göğüs kasları değil
sadece hatlarım ortaya çıksın ince bel geniş omuz jargonunu kazanmayı istiyorum.

yazdıklarımdanda anlıyacagınız üzere benim kilo almama neden olucak bir whey protein tavsiye etmeyin mümkünse 0 yağ olsun içinde :)
birde günde ne kadar ve hangi zamanlarda kullanmam gerektiğini belirtirseniz sevinirim
ayrı bir konu açma gereksinimi duymadım, bu forumun her tarafında yardım sever insan dolu. teşekkürler ve iyi çalışmalar.

ve son olarak çoğunuzun sevebileceğini düşündüğüm birşey paylaşıyorum
[YOUTUBE]bcyuh8enQhk[/YOUTUBE]​

once uykunu yemegını hayatını duzenle.
yarışmaya hazırlanmıyosun içerik olarak %0 bi ürüne ihtiyacın yok.ha illaki istiyorum diyosan vpx zerocarb al iç zaten 40 cm kol gögüs kafesi filan bu mantıkla yapabilecegin şeyler degil.

Ultimate Nutritionprostar whey proteınmı yoksa m.tech nitro-tech hardcore pro series mi arkdaslar 7 aydır bu sporu yapıyorum aralıksız ıkısınn arasında karar vermedım mtech gogus agrısı kabızlık yapıyor denıyor ama ultımate de pek etkılı degılmıs sızce hangısı yada baska onereılernız varmıdır tesekur ederım..

Bel bölgesini inceltmeye dönük ve toplam yağ onarınımı azaltmak için sıkı cardio ve diyet yapıyorum. Ağırlık antremanlarım da haftada 4 gün bölgesel olmak üzere tatminkar seviyede.

3 aylık sporcu için;
mutlaka düşük karbonhidrat ve yağa sahip,
spordan sonra alınacak,
aspartam içermeyen,
musceltech veya weider firması öncelikli olmak üzere (en kaliteli ürünler olduğunu düşündüğüm için) fiyat aralığı önemli olmaksızın protein tozu tavsiye edebilir misiniz?

Boy:187 Kilo: 87

Son düzenleme:
Back
Yukarı