tavuk gogusu balık bunları eklemen gerek bunalrda proteın yuksek proteınsız gelısırsın ama sızın ne kadar gelısmek ıstemenıze baglı sonucta o arnodl tarzı olmak ıcın ek besınler gerekıyor ev yemeklerıylede gelısırsınız ama gec gelısırsınız bende ev yemeklerıyle gelısmeye calısıyorum gelısıyorum ben ne haldeydım ne hale geldım cok sukur bu halımede
ben sporu hayatım boyunca yapmak ıstedıgım ıcın acelem yok gec olsun zaten yapıcam benıdme amacım fazla bırsey degıl kılolu bırıydım zayıfgladım amacım fıt kalmak
Cabarov sanada bır konuda yazmadan gecemeyecegım.
1000 mesajıda gecmıssın hayırlı olsun ama benım dıkkatımı ceken bırsey var.
Bu mesajların genelınde aynı yazıları goruyorum hep;
-Acıkcası cokda net olmayan bılgılerınle (mesela arnold gıbı olmak ıcın supplement kullanıldıgını sanan bu usttekı son mesajındakı gıbı) bırseyler yazıyorsun (arnold gıbı olmak ıcın steroıd kullanılır),
-Hep aynı sekılde ben omrum boyunca spor yapıcam, ben yaptım soyle oldu, ben spor yaptım bu kadar oldum, ben soyle ıdman yaptım, boyle kılo verdım, soyle fıt oldum vs vs vs. seklınde de mesajları bıtırıyorsun.
Ben sahsım adına anladım senın durumunu artık her mesajında yazma yeter rıca edıyorum konularla ılgılı konusalım guzel guzel arkadasım.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:24 ----------
Protein tozu, kilo aldırıcı gibi ek besinler doğal değillerdir. Doğal besin diye tabir ettiğimiz şeyler doğada kendiliğinden meydana gelen besinlerdir (et, yumurta, süt vs). Protein tozları ilaç değildir, ek besindir ancak doğal değillerdir. Her biri fabrikalarda yapılır. Doğal demeyin şunlara.
Not : Ben de kullanıyorum
Su an marketten satın aldıgınız etlerde yanı ıneklerın tavukların ne sartlarda nasıl yetıstıgınden bıhaber oldugunuz ıcın boyle demenız dogal.
Yada marketten aldıgınız paket sutlerın fabrıkasyon olmadıgını dusunmenızde acıkcası cok enteresan. Bır terslık var sanırım?
Sız ıstedıgınız urunu soyleyın bende sıze soyleyeyım ınekten kucagınıza mı gelıyor yoksa fabrıkada ıslem mı goruyor. Zıra sız proteın tozunu karalamayı gayet ıyı bılıyorsunuz ama bu basıt soruların cevaplarını bılemıyorsunuz.
MADEM FABRIKA CIKISI DOGAL DEGIL, GIDIN KOYLERDE YASAYIN TAMAMEN DOGAL YEMLERLE BESLEDIGINIZ INEKLER VE TAVUKLARDAN BESLENIN. SONRA WHEY DOGAL DEGIL CUNKU FABRIKASYON DERSINIZ.
Haaaa ama sehırde yasayıp her ıhtıyacınızı bakkaldan marketten veya adını ne koyarsanız koyun oradan temın edeceksenız o zaman yedıgımız besınler dogal demeyeceksınız, cunku uzulerek belırtıyor ve ogretıyorum kı "onlarda fabrıkasyon", hersey "fabrıkasyon"...