• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Raito - 3. yıl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Raito

Üye
1.73 cm - 70 kg 3.yılı devirdik. Fotoğraflar arasında zaman farkı var zaten anlaşılıyor bulk olduklarım geçen haziran-temmuz ayları baya zaman farkı var belirteyim.

Eklentiler

• DSC05759.JPG
    DSC05759.JPG
    366,2 KB · Görüntüleme: 5.707
  • DSC05780.JPG
    DSC05780.JPG
    297 KB · Görüntüleme: 4.689
  • asdad.jpg
    asdad.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 4.412
  • IMG_87233.JPG
    IMG_87233.JPG
    159,2 KB · Görüntüleme: 4.367
  • DSC05757.JPG
    DSC05757.JPG
    247,6 KB · Görüntüleme: 4.544
  • DSC05766.JPG
    DSC05766.JPG
    191,3 KB · Görüntüleme: 4.567
  • Resim 040.jpg
    Resim 040.jpg
    310 KB · Görüntüleme: 4.968
5.fotoğrafta kollar ve omuz sanki olurya mankelerin takma kolları aynen o şekilde duruyor before fotoğrafları olmadığı için karşılaştırma yapılmaz tabiki ama bence gayet güzel düşük yağ oranına rağmen dolu dolu kollar..Tebrikler :)

başlamadan önceki fotolar mefta kendimi bu şekilde hatırlamak bu şekilde torunlarıma göstermek istiyorum :D profilime tıklayın orda ilk zamanlar ve geçen yılki karşılaştırmam var before and after.

Not: Kollarım takma değil :D omuz attığım zamanlar öyle göğüs attığım zamanda göğsüm takma gibi duruyor verimli antrenman diyebilirdin onun yerine.. :D

Yaptığım benzetmede gayet iyi olduğunu anlatmak istedim zaten bakarsan vitrinlere anlarsın demek istediğimi :),verimli antreman olmazsa olmaz zaten

resimlerine bakarken eski 1 yıllık hallerinden biliyorum seni ,dedim içimden bu çocuk müsabık olur :) son resme geldim ki olmuşsun tebrik ederim

yarışma sonucu ne oldu ilk deneyimmiydi

resimlerine bakarken eski 1 yıllık hallerinden biliyorum seni ,dedim içimden bu çocuk müsabık olur :) son resme geldim ki olmuşsun tebrik ederim

yarışma sonucu ne oldu ilk deneyimmiydi

Kalamadım finale eledi vicdansızlar :D definasyonda adaleden kaybettim tecrübe oldu 2.ye daha iyi olurum. Başka eksiklerde vardı şimdi oyunu onların istediği gibi oynicaz :)

güzel gelişirim raito daha iyi olman dileğiyle :)

Çok iyi bir vucudun var Raito spor hayatında başarılar.

vücuda denecek birşey yok.boyunun çok uzun olmamasının da faydaları var doluluk açısından.kısa boy dezavantajını avantaja çevirebilmişsin tebrikler.ölçü alabilir miyiz?

Çok güzel bir vücudun var Raito.
Spor hayatında başarılar ,

genç yaşta buralara gelmek kolay değil
umarım gönlündeki yere gelirsin

tebrik ederim raito çok sağlam duruyorsun.forumda böyle fotoğraflarla karşılaşmak çok motive edici oluyor. spor hayatında başarılar.

Merhaba birader. Öncelikle helal olsun bu vücuda sahip olabilmek için ne kadar çalıştığını tahmin edebiliyorum. Merak ettiğim şey, yağ yakımı için herhangi bir supplement kullandın mı ? l- carnitin cla vb gibi. Piyasadaki bu ürünlerin bir işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı