ercinerge4
Üye
Diyecek söz yok Emeklerının karsılıgını almıssın
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Merhaba birader. Öncelikle helal olsun bu vücuda sahip olabilmek için ne kadar çalıştığını tahmin edebiliyorum. Merak ettiğim şey, yağ yakımı için herhangi bir supplement kullandın mı ? l- carnitin cla vb gibi. Piyasadaki bu ürünlerin bir işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum.
supplement kombinasyonu yada varsa kür
antrenman programı beslenme programı günlüğü bekliyorum![]()
mükemmel bir vücudun var başarılarının devamını dilerim umarım istediğin hedefe ulaşırsın fena parçalamışsın vücudu
Definasyonda kas kaybettim demişsin biraz açarmısın? neler yaptın da kaybettin? ne tavsiye edersin bu konuda? açıklayıcı cevap verirsen sevinirim
Omuz genişliğin gerçekten mükemmel.. Omuz antremanından bahsetsen biraz. Tekrar sayıların. 4*12 mi yoksa piramitimi tercih edersin. Sorun yaşadığım bölgelerden birisi..
sırtın çok iyi gerçekten.Benimde sırt kaslarım gelişti fakat kalas gibi görünüyorum.Üçgenimsi bir görüntü yok.Sırt antrenmanından biraz bahseder misin?
2 yıl önceki fotolarınıda görmüştüm iyi geliştirmişsin kendini tebrikler , ben 3 aydır yapıyorum fitness'ı tecrübelerinden önerebileceğin bişeyler varmı ?
tebrik ederim kardeşim.dbeslenme ve egzersiz programını yazarsan memnun oluruz.birde sorum olcak, benim çok az yağım var.whey pteın tozu kullanıyorum işe yararmı??
madem müsabakalara katılıyorsun yaptığın ve yapacağın kürlerle alakalı açtığın konuları yöneticilere sildirmeni öneririm. yarın öbür gün derece aldığında başın ağrıyabilir. aman diyim
Ben müsabakalara kürsüz giren görmedim. Ay da mı yaşıyorum? Şaka mı yapıyorsunuz? İlk sayfadaki resimde kürsüz vücut yok arkadaşım.
Edit: Bu arada vücut genetiğin çok güzel ratio. Daha da hacimlenmen dileğiyle. Başarılar.
cok cok iyi tam bir fitness vücudu... yalniz yan göbek calismamani tavsiye ederim önden görüntüyü bozar zamanla.. dikkat ettimde belin hafif genis duruyor bu yüzden..
ben kürsüz girmiştim.2006 yılında kütahyada gençlerde 4, olmuştum. ama bu arkadaş kadarda iyi değilim. rakipler çok sağlam değildi demekki.
Yarışmalara katılabilecek bi vücut yapmışsın zaten biz buradan iyi kötü diyemeyiz![]()
Spor sever olarak değerlendirirsem çok güzel bir vücut .Eğer illa eleştiri olsun dersen klasik bodycilerin temel sorunu üst göğüs eksik. Birazda göğüs.. Yarışmacı olarak değerlendirirsem eğer yarışmaya hiç kür yapmadan girdiysen o yarışma fotosundaki halin gayet iyi. Çok da düz durmuyorsun.. Sanırım fotoğraf antalyadan.. Hatta o yarışmada bir arkadaşımda senin klasmanındaydı ve finale kalmıştı. Kızma ama senden iyiydi. Ayrıca 3-4 kür de yapmıştı. Yarışma öncesi hiç kür yapmadın mı?
Ben müsabakalara kürsüz giren görmedim. Ay da mı yaşıyorum? Şaka mı yapıyorsunuz? İlk sayfadaki resimde kürsüz vücut yok arkadaşım.
Edit: Bu arada vücut genetiğin çok güzel ratio. Daha da hacimlenmen dileğiyle. Başarılar.