• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Raito - 3. yıl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
türkiyedeki bir takım müsabık ve milli sporcuların ne dümenler çevirdikleriyle alakalı en ufak bir fikrin dahi olmadığını düşünüyorum. her ne kadar
"Ben müsabakalara kürsüz giren görmedim" desende

Salonumuzda 4 müsabık sporcu var. Yeni dönemden örnek vermem gerekirse birtane Antalya podyum 1.'imiz var. Diğer 3 erkek Türkiye'nin tanıdığı isimler. Tamamı aktif yani bu sporcuların! İç içeyiz.

Devamını P.M'den cevap verdim. Burası başka bir konu. Selamlar.

tebrik ederim güzel vücut yapmışsın zaten seni eleştirecek seviyede değilim bu arada boylarımız aynı yani seni idol olarak alabilirim bu spora başlamadan önceki halin bana ilham kaynağı bile olabilir hatta :) bu arada bence sana kısa saç çok daha iyi gider diye düşünüyorum tekrar tebrikler.

Çıtayı alçaltma o kadar :) Herkes kısa saç farklı olmak lazım hem tarzım değil. Teşekkürler

karın kasıda yapsan 10 numara olcakmış

Al sana mide geçen yıl nisan ayı. Ayrıca dönem dönem bizde kışın iriyim yazın define kilo almaya çalışırken mide olmaz.

Eklentiler

• 2012-04-14_12.23.31.jpg
    2012-04-14_12.23.31.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 807
gençlerde yaş sınırı kaç oldu? 21 di ben girerken. 4. olmuştum ve büyüklerde doping çok çıktığından federasyon 2 yıl turnuva düzenlememişti.2006 kasımdı yoksa bende çok hırs yapmıştım. 19 yaşındaydım ve bitimi askerliğime felan denk geleceği için fena vurdu bana soğudum. eski tempomu bir daha tutturamadım. şu an normal bir insandan daha fazla yemediğim için pek ilerletemiyorum.

toplamda kaç yarışmacı vardı senin klasmanında?Ve gençlerde kaç kategori var?
ben girerken normalde her 5 kiloda bir kategori vardı. yani 21 yaş altı 60-65-70-75 diye gitmesi geekiyodu. sonra onu +75 ve-75 olarak ikiye ayırdılar. bizim için biraz kötü olmuştu malum 72 den 68 e inmiştim ve 7 kiloluk bi dezavantajım vardı. sonra üstüne üstlük 75+ da sadece 1 sprocu vardı onuda bize kattılar.

ama şu an nasıl raito daha iyi bilir baya kural değişikliği olmuş sanırım

toplamda kaç yarışmacı vardı senin klasmanında?Ve gençlerde kaç kategori var?

37 falandı şimdiye dek en kalabalık kategoriymiş sanırım. -75 ve +75 olarak 2 kategori var gençler klasik b.b. yarışmasında da +1.75 ve -1.75 olarak 2 kategori var.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:34 ----------

ben girerken normalde her 5 kiloda bir kategori vardı. yani 21 yaş altı 60-65-70-75 diye gitmesi geekiyodu. sonra onu +75 ve-75 olarak ikiye ayırdılar. bizim için biraz kötü olmuştu malum 72 den 68 e inmiştim ve 7 kiloluk bi dezavantajım vardı. sonra üstüne üstlük 75+ da sadece 1 sprocu vardı onuda bize kattılar.

ama şu an nasıl raito daha iyi bilir baya kural değişikliği olmuş sanırım

Aynı şekilde şuan. Bende 64 kiloda girmiştim 1-2 kiloda tolerans vardı yanlış hatırlamıyorsam 76-77 kiloda olabiliyor rakipler. Bu kadar katılım varken 70-65 gibi bir kategori yapılabilirdi koyun gibi 30 küsür kişiyi podyuma çıkarmaktansa. Tabi Avrupa'da da böyle iki kategori var gençlerde.

Saclarda ayri bi hava katmis kardesime :) , allah basarilarinin devamini getirsin insallah.

Ben bulk halini daha çok beğendim ya. Neyse tebrik ediyorum çok güzel işler olmuş 3 senede umarım bir gün 1. lik görürüz.

Karın kası genetiğimiz aynı vallahi , karınla ilgili nasıl değerlendirmeler alıyorsunuz merak ettim doğrusu ?

Back
Yukarı