AkrepHan
Yeni Üye
bi de sürekli kas yıkımı falan filan demişsin yahu sen sütteki proteini doğru düzgün işleyebildiginimi düşünüyorsun?![]()
oooooofffff

Vallaha arkadaşlar kimseye sütü özendirmek niyetinde felan değilim ama o kadar öcü olarak gösterilmişti ki süt forumda ve bodycilerin yerlerinde bende bir iki kaynaktan araştırıp sütün zararlarının yanında zararları 0 a indirecek bi beslenmeyle çok yararlı bir besin olacğını anlatmaya çalıştım. Bunun yanında ben severek içiyorum zaten sevmeyenler için illa şart bi besin değil ama forumda anlatıldığı gibi öcü bi besinde değil seviyorsanız için. Zararlarını minimize etmek de sizin elinizde:
günlük fosforunuzu alıp
Günlük süt içerseniz zararları indirgemiş olursunuz
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:27 ----------
idman ile ilgili en basit olay :
ÖNCESİNDEN SÜT İÇTİNİZ Mİ ANTRENMAN zor çıkar,daha doğrusu çıkmayabilir !..."
bundan daha açık bi konu olabilir mi ?!...)
arkadaşım burdaki bazı hocalarım demek istediğimi anladılar ama sen ve ilk baştaki arkadaş gibi bi kaç kişide anlamak istemiyor ve kafanıza göre yorum yapıyorsunuz ben antremandan önce alınırsa doping olur mu dedim antremandan SAATLER önce alınırsa zaten sütteki kazein hariç bir çok madde çözünmüş olur kazeininde eksisi olacağını zannetmiyorum ki bunun yanında ben bi kaç kez antremandan önce içmiştim ve bir - fayda sağlamadı + da sağlamadı yani nötr dü çıkaramama gibi bir olay olmadı anlayacağın. ben şunu diyorumki severek içiyorsanız için olumulu etkisini bile görürsünüz. ama zaten seven çok az sanırım
Son düzenleme: