Lady.V.Vivien
Üye
LadyKardiyo Demek Nabzı Belirli Bir Seviyenin Üstüne Çıkarıp, O Seviyede Tutarak Vücudun Yağ Yakmasını Sağlamak Demek
50 İp Atlıyım, 10 Jump Lunge Yapayım İle Olacak İş Değil. Faydasını Görürsün Ama Yeterli Değil. Benim Yaptığım Kardiyo Çalışması High İntensity İnterval Training. Yani Aralıklı Çalışma. Örneğin Koşuda, 5 Dakika Boyunca 5.5 Km Hızla Yürüyorum, Sonra 1 Dk 6 Ya Çıkarıyorum, 1 Dk Bittikten Snra 1 Dk 8 De Koşuyorum,Sonra 1 Dk 6 Ya indiriyorum, Sonra 1 dk 10 A Çıkarıyorum Sonra 1 dk 6 Ya Düşürüyorum, 12 Ye Çıkarıyorum 6 ya Düşürüyorum 14 e Çıkıyorum 6 Ya Düşürüyorum.Sonra Geriye Doğru, 12-6,10-6,8-6, Ve En Son 5.5 Km Hız İle Soğumak İçin 5 Dk Yürüyüp Kardiyomu Tamamlıyorum Spor Salonunda
Normalde De Her Sabah Zuzana Ablamın Yaptıklarını Yapıyorum. Her Gün Başka Bölgeyi Kullanarak Kardio Çalıştırıyo.
Koşu Kardiomu Şöyle Yazayım
5 Dk 5.5 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 8 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 10 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 12 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 14 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 12 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 10 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
1 Dk 8 Km Hız
1 Dk 6 Km Hız
5 Dk 5.5 Km Hız
duhduh iyimiş.. gerçekten vay canına.hyper_ ben de o nefes nefese kalma ip atlamadan sonra oluyor zaten

enerjim o kadaaaar düşük ki benim. son 4 aydır ''no life'' mod derler ya. pc başında abur cubur, sigaradan ibaret geçiyor.
bir tek şınav yetiyordu bana. şimdi hem diyet hem zor ve sıkıcı hareketler yapıyorum. biraz daha beklemem lazım sporu arttırmak için sanırım.kafa_
bu arada çoook iyi koşarım

Sadece ip atlama yetersiz ... yanına koşu bisiklet olursa daha kapsamlı olur ..
Ama ev ortamında olduğunuz için bunları gerçekleştirmeniz zor sanırım , size tavsiyem varsa yakınlarda koşu yapabileceğiniz müsait bir alan sabahları çıkıp 30-45 dk arasında tempolu koşu yapmanız...
Dövüş sporları bu sporu prof.anlamda yapanlar için yeterli yağ yakımını sağlar ..
kum torbasına giriştiğimde ateş basıyor beni ve nefes almakta zorluk çekiyorum bu yağ yakmaz mı yani??
dediğim gibi öğrenmem lazım istanbulu

Son düzenleme: