Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bide bisi merak ettim 130 140 150 200 kılo neyse koyumta 2 tekrar yapınca rekormu oluyor o en az 5 tekrar gereklı bence. 5 tekrar dan assagısına ben rekor demem
bide bisi merak ettim 130 140 150 200 kılo neyse koyumta 2 tekrar yapınca rekormu oluyor o en az 5 tekrar gereklı bence. 5 tekrar dan assagısına ben rekor demem
ilk tekrar da saten barı alana kadar mahvoluyorsun trapezlerıne kadar kasılıyorsun. bence tek tekrarlı yarısma cok sacma. 5 tekrar verım verır herzaman en az. bunuda ben demıyorum hulk hogan arnoldu bı zaman calıstırmıs bırısı yazmıs sonucta. 60 cm yı gecık kola ulasmıs bır ınsan. verımsız olcaksa sonuc vucut gelıstırmenın adını guc arttırma dıye degıstırmek gerekır. TAbi bunlar benım dusuncelerım.
Beyler cosanostra'yla bulustuk pazartesı ve ıdman yaptık.. Yarıda kesmek durumunda kaldık ama gayet ıyı gectı..
Berkay ınclıne bench'te 70 kg ıle 12 tekrar cok rahat cıkarıyordu.. Vaktımız olsa daha da arttıracaktı agırlıgı..
Bende ınclıne bench'te 60 kg 8 tekrar cıkardım (Hazıran'dan berı ıdman yapmamıstım).. Ama soyle bır sey var.. Ben hazıranda ınclıne bench'te 55-60 kg basabılıyordum maksımum.. Dun nasıl olduysa ıdmansız halımle 1 set ısındıktan sonra 60 bastım dırek.. Emınım salondan cıkmasak ve bıraz daha zorlasam daha fazla basardım 6-7 tekrarda.. Bıraz ılgınc tabı durumu anlatınca berkayda sasırdı..
Idman harıcınde de gayet guzel bır sohbet gectı.. Okullar tatıl olunca daha genıs katılımla ıdmanlar, gorusmeler duzenleyelım dıyoruz.. Ilgılenenlere..
cloud hala senden ses yok mail adresi yolladım hani basamayacağımı idda ettiğin kilo için video çektim özel mesajdan mailimi verdim ekle videoyu göndereyim diye ama ses çıkmadı senden ?
bende youtube antisansürü yok dolayısıyla telefona kaydettim bilgisayara attım rapidden upload eder koyarım ama ben ona özellikle msnden yollamak istiyorum
Kardeşlerim bakın sporda en büyük güç artışının yaşandığı dönem zaten 1-1.5 yıl civarıdır yani adam 10 yıl çalışmış sen daha 2 yıl çalışmışsın nasıl ondan fazla kaldırırsın demek biraz yanlıştır ki zaten belli bir zaman sonra platoya ulaşırsınız ve 1 kg bile artırmak zor gelir...
Sizde bir zaman sonra 120 kg bench yaparsınız başkasıda size inanmaz bu işler böyle....
Mesela hemen bilmem kaç kg bench yapmış gözünüzde büyütmeyin belki o onun max potansiyelidir belki sen daha az kaldırıyorsundur ancak potansiyelinin zievesine daha ulaşmamışsındır kimisi 1 yılda kimisi 2yılda ulaşabilir...
.Hiç spor yapmayan bir insana 120 kg bench çok gelir ancak o adam kahve köşelerinden çıkıp spor yapsa bir bakmışsın 2 yılda hepsini geçmiş yani hanginizin potansiyeli nekadar orasını bilemeyiz hızlı koşamayan bir adamı köpek kovalasın potansiyel zirve yapar yani o içinizde gizli....
Adam 120 kg bench yapar potansiyeliş o kadardır ama sem 70 kg bench yaparsın potansiyelin ise 150kg dir sadece platoya ulaşacak kadar sıkı çalışmamamışsındır....
Herkese kolay gele...
15 yasindayim 5 ay once basladim
Bench Press 90 kg yardimsz 4 tekrar(bar haric)
yardimla 6 tekrar 80 kg
Leg press 200 kg 8 tekrar
Alna tr'ceps 35 kg 8 tekrar(nizami)
Barbell curl 30 kg 8 tekrar(nizami)
82 kg ym boy 178
3 yıl olmak üzere
Yaş 19
kişisel rekorlarım:
bench dumbell press 45kgliklerle 5 tekrar
deadlift 160kg 2 tekrar
squat 120kg 6 tekrar
barbell rowing 100kg 6 tekrar
skullcrusher 55kg 4 tekrar
bende ağustosta 20 yaşıma gircem basketbol oyuncusuyum yardımcı spor olarak yapıyorum leg presste 150 kg tek ayakla 3x15(2 sene önce 400kg ile 6 tekrar yapmıştım)
bench press bar hariç 80 kg 4x8
dumbell curll 20kgx10+25x8+30kgx6
maximallerimi hiç ölçme fırsatım olmadı buarada boyum 1.96 kiloda 103
kilo 84 boy 1.80 yaş 19 2yıldır düzensiz yapıyorum ondan öncede spor geçmişim vardı(yüzme yağlı güreş basketbol)
bench 115 6 tekrar
leg press 340 9tekrar
dumbell supernation curl 25kg 8 tekrar her kol için
20kilo yelekle 15barfiks yeleksiz 50 barfiks
bunlar zorlanmadan noormal yaptıklarım hiç rekor felan denemedim gücümün sırrı 5yaşından beri annem günde 3-4 yumurta yarım kilo et yedirmesi diye düşünüyorum ve hep sporla içiçeydim hep iriydim cocuklugumda. son 1yıldır ağırlıklarla geziyorum sokakda güç artışı acayip farketti. bu spora ilk başladığımda ilk 1 yıl gücüm hemen hemen değişmedi ağırlıklarla dolaşmaya başlayınca değişti herkese öneririm fakat sokaktaki bakışlara aldırmayın hyper_
Son 2 haftada kırdığım rekorlarımı geliştirdim.
Yaş 20
3.5 yıldır yapıyorum
Deadlift 170kg x 2 tekrar
Squat 140kg x 5 tekrar
Barbell Rowing 120kg x 6 tekrar
Dumbell Rowing 50kg x 10 tekrar (salonda maksimum 50kg var)
Dips +60kg ile (80kgyim) x 5 tekrar
Bench press : 75kg(Bar dahil bar +20kg) (12 - 10 - 8 )
Z bar curl : 35 kg (Bar dahil bar+10kg) (12 - 10 - 8 )
Arnold Press Dumbella 16 kg ( 12 10 8)
Lat pull down 40 kg (12 10 8 )
Push Down 31 kg (12 10 8 )
Bacak çalışmıyorum boyum kısa kalmasın dıye daha cok hareketım war ama özel olarak bunları yazdım
Not : Kıloları piramıd şeklınde yapıyorum gordugunuz kılolar hareket başlama kılolarım o gunku durumuma gore artırıyorum