sadece lateral raise ile omuz çalışmak

prayer

Üye
forumda omuz hakkında oldukça fazla konu var ama ben şunu merak ediyorum sadece lateral raise yaparak omuzlarımın daha geniş görünmesini sağlayabilir miyim ?

az önce 2 tane 3 kg vinyl dumble aldım başlıycam 2 ya da 3 hareketle bakalım nolcak şu anda omzum 118 cm sizce 3 ay sonra 122-23 falan olur mu ne dersiniz ?

tek hareket çalışmamalısın bence çalışcaksan 2 ana hareket çalış omuzların geliştikten sonra başlarını belirginleştirmek için daha ayrıntılı çalışman gerekebilir.

az önce 2 tane 3 kg vinyl dumble aldım başlıycam 2 ya da 3 hareketle bakalım nolcak şu anda omzum 118 cm sizce 3 ay sonra 122-23 falan olur mu ne dersiniz ?

3 aylık bir calısma ile bundan daha fazla bir gelismeyi de kaydedebilirsin. Tabi 2 hareketle olmaz. Forumdaki omuz gelisimi ile alakalı olan baslıkları okumanı tavsiye ederim. Yolun basında gelisim cok hızlı oluyor, sonra her gecen ay gelisim daha yavas oluyor.

Ancak 3 kg'lik dumble'lar kısa sure sonra omuzlara ihtiyacı olan gerilimi vermeyecektir. Agırlıgı artıırman sart.

Back
Yukarı