Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
forumda omuz hakkında oldukça fazla konu var ama ben şunu merak ediyorum sadece lateral raise yaparak omuzlarımın daha geniş görünmesini sağlayabilir miyim ?
az önce 2 tane 3 kg vinyl dumble aldım başlıycam 2 ya da 3 hareketle bakalım nolcak şu anda omzum 118 cm sizce 3 ay sonra 122-23 falan olur mu ne dersiniz ?
tek hareket çalışmamalısın bence çalışcaksan 2 ana hareket çalış omuzların geliştikten sonra başlarını belirginleştirmek için daha ayrıntılı çalışman gerekebilir.
az önce 2 tane 3 kg vinyl dumble aldım başlıycam 2 ya da 3 hareketle bakalım nolcak şu anda omzum 118 cm sizce 3 ay sonra 122-23 falan olur mu ne dersiniz ?
3 aylık bir calısma ile bundan daha fazla bir gelismeyi de kaydedebilirsin. Tabi 2 hareketle olmaz. Forumdaki omuz gelisimi ile alakalı olan baslıkları okumanı tavsiye ederim. Yolun basında gelisim cok hızlı oluyor, sonra her gecen ay gelisim daha yavas oluyor.
Ancak 3 kg'lik dumble'lar kısa sure sonra omuzlara ihtiyacı olan gerilimi vermeyecektir. Agırlıgı artıırman sart.