Kim o ben görmedim hiçBizim salonda yelpazeyle dolaşan kız varerken menepoz sanirsam
![]()
Aynen senin gibi kulaklıkları takıyorum 10 numara motivaston kimseyi taktığım yok.Aslında ben bunda 4-5 sene önce salona giderken duyardım bunlarıŞu anki salonda kulaklık takıyorum kimseyi duymuyorum
kimseyede bakmıyorum mis free
Ama önceki salonda çok onuşan oluyordu. Birde ben salonda birbirleriyle muhabbet etmeye gelmiş adamlara yar oluyorum. He bide favorim hareketin set arasında makinada oturarak mesajlasarak dinlenen mallar var arkdaşım kalk bi silkenelen malmısın![]()
Abi ego zaten ben demek, soru da beni gicik edeni soruyo, tabi egoist olcaz. Yirtiyoz biyerimizi yillarca, iki gunluk bebe artistlik tasliyoCevaplar çok ego içerikli yahu
Genel konusmayacagım, salona girerken egomu kenara bırakırım. "Abi ne zamandir yapiyorsun" dediklerinde güzel ve sade bir dille kaç aydır yaptığımı söylüyorum. Birisi hareketin doğru oldugunu iddiaa ettiginde "Teşekkürler böylesi daha iyi " diye biliyorum. Karşındaki kişiye kin tutmana gerek yokAbi ego zaten ben demek, soru da beni gicik edeni soruyo, tabi egoist olcaz. Yirtiyoz biyerimizi yillarca, iki gunluk bebe artistlik tasliyoyanlis miyim
Spor esnasında Testesteron artışının dışa vurumu hep bunlar. Normalde dalga geçilecek konular hep bunlar ama o an. ah o anBu kadar gerginlikle nasıl yaşıyorsunuz bilmiyorum.