Salonda Kafayı Yedirten İnsanlar

birde havlusuz terli başlarını saçlarını benche yapıştırıyolar
orda kafalarının fotokopisi çıkıyo terden yapılmış
onlardan nefret ediyorum

Abi benim senin gbi vucudum olsa naparim biliyormusun.
Naparsin.

Sporu birakirim
Birakinca o kaslar kalacak saniyorlar :)

Suratlarında 5 kg makyaj olan 30-40 yaş arası koca arayan bayanlar + Kirli havlularını tekrar tekrar kullanan üyeler + Duştan çıktıktan sonra soyunma odasını ıslatanlar.

Kız görünce dibi düşen,yeni başlayan erkek bireylerle zerre ilgilenmeyen,diğer taraftan kızlarla samimi olmak için çırpınan,40 yaşını geçkin 165 boyundaki atom karınca üniversite fitness hocam.:D

Ha bu arada salonu keyfine göre açar ,kendi salonu olmamasına rağmen,eğer birkaç kişi kalmışsa 1 saat erken kapatabilme rahatlığına sahiptir,at yarışlarını da asla kaçırmaz kendileri :D

Aslında ben bunda 4-5 sene önce salona giderken duyardım bunları :) Şu anki salonda kulaklık takıyorum kimseyi duymuyorum :D kimseyede bakmıyorum mis free :D
Ama önceki salonda çok onuşan oluyordu. Birde ben salonda birbirleriyle muhabbet etmeye gelmiş adamlara yar oluyorum. He bide favorim hareketin set arasında makinada oturarak mesajlasarak dinlenen mallar var arkdaşım kalk bi silkenelen malmısın :D
Aynen senin gibi kulaklıkları takıyorum 10 numara motivaston kimseyi taktığım yok. :D

Benim gibi 174 boy ve 58 kilo, çok ince ve kaburga kemikleri sayılır halde, omuzlar çökmüş 34 yaşında bir adam için aldığınız 6 kg ağırlığa ve sürekli artan ölçülerinize rağmen öncenizi bilmeden "abi hala geldiğin gibisin" dediklerinde kafa göz dalası geliyor insanın. Hakikaten motivasyon bozuyorlar. Oysa kendin görüyosun gelişimini.

Abi ego zaten ben demek, soru da beni gicik edeni soruyo, tabi egoist olcaz. Yirtiyoz biyerimizi yillarca, iki gunluk bebe artistlik tasliyo :) yanlis miyim
Genel konusmayacagım, salona girerken egomu kenara bırakırım. "Abi ne zamandir yapiyorsun" dediklerinde güzel ve sade bir dille kaç aydır yaptığımı söylüyorum. Birisi hareketin doğru oldugunu iddiaa ettiginde "Teşekkürler böylesi daha iyi " diye biliyorum. Karşındaki kişiye kin tutmana gerek yok

Hareketleri Aynaya Karşı yapıp dogru yapıp yapmadıgımı izlerken aynanın önünde salak salak fotograf çekenlerden

Back
Yukarı