Salonda Kafayı Yedirten İnsanlar

Bide yeni gelen üyeler salondaki crossfit grubunun lideri olduğum icin yanima gelip bunu yaparsak nasil olur diyolar cok hevesliymis gibi 2 saat konusuyoruz diyorum bu adamda baslasin iyidir falan saatlerce laf anlattiktan sonra spor bana gore degilmis diyip evine gidip bidaha gelmiyolar simdi bunlari sokakta yakalama

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahanda sinirim zipladi yine, decline bench giriyorum yardim istedim iki farkli kisiden ikisi de beceremiyo bok oldu setim.

Butterfly makinasında oturmuş telefonla konuşan adam. arkadan kafasına şap diye vurup 'kalk len bizde yapcaz' diyesim geldi. konuştu konuştu sonra da hareketi yapmadan kalktı gitti ya la.. offf çok sinir oldum

Hareketleri Aynaya Karşı yapıp dogru yapıp yapmadıgımı izlerken aynanın önünde salak salak fotograf çekenlerden

Ben de onlardanım o vakit:)[DOUBLEPOST=1413751636][/DOUBLEPOST]4 set veya kaç setse işte, bütün hareket boyunca poposunu makinadan kaldırmayanları kınıyorum ben de:)

benchte kendinden 20 kilo fazla kaldırdığım bir abimiz beni soyunma odasında protein tozumu içerken yakalar;
- ne o yiğenim içtiğin?
+ protein tozu amca
- steroid kullanıyon yani
- yok amca steroid değil bu besin takviyesi gibi birşey
+ anlamıştım zaten içerde yoksa nasıl kaldırcan o kadar ağırlığı ilaçsız..
- p..peki amca
(başımdan geçen olay.. true story)

benchte kendinden 20 kilo fazla kaldırdığım bir abimiz beni soyunma odasında protein tozumu içerken yakalar;
- ne o yiğenim içtiğin?
+ protein tozu amca
- p..peki amca
Ben oyle soranlara sacma cevaplar veriyorum mesela at tozu, kimiz falan. Nee diyolar, yok be protein diyorum haaa diyolar. Kafa karisinca akillarina steroid de gelmiyo haliyle :)

Benimde basima cok geliyor.shakeri gorunce yaklasip soruyorlar,proteinmi o,ilacmi o vs,
Yok diyorum sulandirilan toz meyve sularindan.inanmasada inanmak zorunda kaliyor.bu cevabi vermesem devami gelecek sorularin.

spor geçmişini,hedefini,beslenmeni-antrenman tarzını,antrenmanının hangi kısmında oldugunu,kaçıncı hareketin oldugunu bilmeden,benim hakkımda hiçbir fikri olmadan gelip kulagımdaki kulaklıgı cıkarttırma suretiyle yaptıgım hareketin kritiğini yapan(buna birkaç kere maruz kaldım) muhtemelen besyo ogrencisi,salona gelen kızlarla cak cak yapmaktan daha fazla bi işe yaramayan hoca bozuntusu bayan,ciddi rahatsız ediyosun.

Butterfly makinasında oturmuş telefonla konuşan adam. arkadan kafasına şap diye vurup 'kalk len bizde yapcaz' diyesim geldi. konuştu konuştu sonra da hareketi yapmadan kalktı gitti ya la.. offf çok sinir oldum
Bunlara gidip dicen ki ' burayı terk et burayı terk et ulan, alın bunu burdan alın bunu..." :D[DOUBLEPOST=1413854278][/DOUBLEPOST]
- ne o yiğenim içtiğin?
+ protein tozu amca
- p..peki amca
Kullanıyorum dicenksin. Ne var ne yok yutuyorum. Amacım hulk gibi olmak. Steroid kullansam yine iyi atlara baslına hormondan alıyorum ben diceksin :D[DOUBLEPOST=1413854365][/DOUBLEPOST]
spor geçmişini,hedefini,beslenmeni-antrenman tarzını,antrenmanının hangi kısmında oldugunu,kaçıncı hareketin oldugunu bilmeden,benim hakkımda hiçbir fikri olmadan gelip kulagımdaki kulaklıgı cıkarttırma suretiyle yaptıgım hareketin kritiğini yapan(buna birkaç kere maruz kaldım) muhtemelen besyo ogrencisi,salona gelen kızlarla cak cak yapmaktan daha fazla bi işe yaramayan hoca bozuntusu bayan,ciddi rahatsız ediyosun.
o neeeyy laann. :D Bence bayansa sana yazılıyo olabilir :D

4 günlük geldiği halde kelebek çalıştıktan sonra aynada hemen göğüslerine bakanlar..

Kızmıyorum tabiki 1 yıl gelsen, hadi 2-3 ay gelsen bak gelişme var mı diye ama adam 4 gün olmuş geleli:)[DOUBLEPOST=1413985836][/DOUBLEPOST]
salonda bench dips yapıyoruz hocam da sağolsun bana yardım ediyor 80kg kadar çıkardım kiloyu arada da xtend içiyorum

dayının birine videoya almasını rica ettik videoyu çekti bitirdikten sonra beni benden alan cümleyi söyledi

o içtiğin kırmızı şeyden bende içsem 2 katını basarım

Hocam gülmekten yıkıldım yemin ederim

Benim de spor salonundan degil ama sen diyetisyenin verdigi programa gore muz yerken elinde pideyle yalniz muz kilo aldirir diyen arkadaslar da cok sinir bozucu

Back
Yukarı