telepati
Üye
Ne amcasi 15kg la bagiran salon hocalari var5 kilo ağırlıkla çalışırken " HUAAAAAĞĞĞĞKK HUAAAAAAĞKKK" diye salonu inleten amcalarımıza ne demeli
Son düzenleme:
Ne amcasi 15kg la bagiran salon hocalari var5 kilo ağırlıkla çalışırken " HUAAAAAĞĞĞĞKK HUAAAAAAĞKKK" diye salonu inleten amcalarımıza ne demeli
İşin kötü yanı amca 8 yıl güreş Milli takımında bulunmuş spor geçmişi olmasına rağmen bunu diyorsa orda spor geçmişi olmayan biri olsaydı ne derdi düşünmek bile istemiyorum@buffdudes jr bu harbi iyiymiş hee![]()
Hareketleri Aynaya Karşı yapıp dogru yapıp yapmadıgımı izlerken aynanın önünde salak salak fotograf çekenlerden
Ben oyle soranlara sacma cevaplar veriyorum mesela at tozu, kimiz falan. Nee diyolar, yok be protein diyorum haaa diyolar. Kafa karisinca akillarina steroid de gelmiyo haliylebenchte kendinden 20 kilo fazla kaldırdığım bir abimiz beni soyunma odasında protein tozumu içerken yakalar;
- ne o yiğenim içtiğin?
+ protein tozu amca
- steroid kullanıyon yani
- yok amca steroid değil bu besin takviyesi gibi birşey
+ anlamıştım zaten içerde yoksa nasıl kaldırcan o kadar ağırlığı ilaçsız..
- p..peki amca
(başımdan geçen olay.. true story)
Bunlara gidip dicen ki ' burayı terk et burayı terk et ulan, alın bunu burdan alın bunu..."Butterfly makinasında oturmuş telefonla konuşan adam. arkadan kafasına şap diye vurup 'kalk len bizde yapcaz' diyesim geldi. konuştu konuştu sonra da hareketi yapmadan kalktı gitti ya la.. offf çok sinir oldum
Kullanıyorum dicenksin. Ne var ne yok yutuyorum. Amacım hulk gibi olmak. Steroid kullansam yine iyi atlara baslına hormondan alıyorum ben diceksinbenchte kendinden 20 kilo fazla kaldırdığım bir abimiz beni soyunma odasında protein tozumu içerken yakalar;
- ne o yiğenim içtiğin?
+ protein tozu amca
- steroid kullanıyon yani
- yok amca steroid değil bu besin takviyesi gibi birşey
+ anlamıştım zaten içerde yoksa nasıl kaldırcan o kadar ağırlığı ilaçsız..
- p..peki amca
(başımdan geçen olay.. true story)
o neeeyy laann.spor geçmişini,hedefini,beslenmeni-antrenman tarzını,antrenmanının hangi kısmında oldugunu,kaçıncı hareketin oldugunu bilmeden,benim hakkımda hiçbir fikri olmadan gelip kulagımdaki kulaklıgı cıkarttırma suretiyle yaptıgım hareketin kritiğini yapan(buna birkaç kere maruz kaldım) muhtemelen besyo ogrencisi,salona gelen kızlarla cak cak yapmaktan daha fazla bi işe yaramayan hoca bozuntusu bayan,ciddi rahatsız ediyosun.
salonda bench dips yapıyoruz hocam da sağolsun bana yardım ediyor 80kg kadar çıkardım kiloyu arada da xtend içiyorum
dayının birine videoya almasını rica ettik videoyu çekti bitirdikten sonra beni benden alan cümleyi söyledi
o içtiğin kırmızı şeyden bende içsem 2 katını basarım
Bu soruya cevap olarak 60 ay demistim bendeBen en cok sunu duymusumdur, abi ben yeni basladim kac "ayda" senin gibi olurum, adamlarda yil kavrami yok yada ona gore uyelik yaptiracak sanirim
Lg Smart World
Ayni şekil bende çok ay demiştimBu soruya cevap olarak 60 ay demistim bende
Motorola Atrix Cihazimdan Gönderildi.