Hocam belki aklından çıkmıştır, carb backloading videonu bekliyoruz. Tabata videosu için teşekkürler
Salonumda rack olmadığından bench'ten eğilerek barı sırtıma alarak squat yapıyorum normalde. Ama dün bu zor geldi ve bir değişiklik yapıp ilk kez Zercher Squat denedim;
Abi bir sorum olcak sana john kieferin carb back loadingi hakkinda. 200 gr şeker 2 tum beyaz ekmek seklinde yukleme yapiorm idmanlardan sonra . Ama bu ara farketttigim bisi var dişlerimde çurüme olmaya basladi gibi diş agiz sagligi konusunda ne dusunuyosunuz diyet hakkinda ? Bu kadar fazla şeker alinca kaçınılmaz oluyor zaten
Carb backloading videosu bekleyen tayfa burda schwarz hocam![]()
Hocam hayirli aksamlar. Bende carb yuklemesi yaparken patates ve pilav tercih ediyorum . Arada da cubuk kraker vs. Yiyorum bunlarin gl si yuksek oldugu icin. Peki hocam bu carb backloading de bulk mümkünmudür yani idman sonrasi yuklemeyi daha fazlami yapmak gerekiyor yani karbonhidrat ve protein acisindan. Cunku bulk denince akla 3 saat arayla 5-6 ogun kompleks karbonhidrat ve bolca protein tuketmek geliyor. Ama maglum carb backloading de idmandan once sadece protein ve yag alabiliyoruz. Buyumek mumkunmudur . Kendi sahsim adina konusuyorum 2-3 haftadir yukleme yapiyorum ( daha oncesinde 10 gun pre phase de yaptim )yag yakimi ciddi derecede var kaslarda fakat pump etkisini eskisi kadar alamiyorum. Baska yuksek gl neler tavsiye edersiniz hocam ben pasta tatli pek tercih etmiyorum sadece arada cubuk kraker 1 paket ( 36 ) gr. Daha nasil cesitlendirebilirim. Simdiden Teşekkürler hocam
![]()
Videoyu çektim de hazırlamaya vakit olmadı. Ekleyeceğim yakında.
Schwarz hocam merhaba. Bi sorum daha olacaktı. Squat ve deadlift in bel üzerine etkileri nedir ? Kalinlasmaya sebebiyet olurlar mı? Amacım tamamen atletik Üzerine olacağı için oblik kısmını hiç ellememem lazım.Videoyu çektim de hazırlamaya vakit olmadı. Ekleyeceğim yakında.
238 kg dead, 175 kg squatım var. 82-83 cm bel olmuş. kalınlaştırıyor mu sence?Schwarz hocam merhaba. Bi sorum daha olacaktı. Squat ve deadlift in bel üzerine etkileri nedir ? Kalinlasmaya sebebiyet olurlar mı? Amacım tamamen atletik Üzerine olacağı için oblik kısmını hiç ellememem lazım.
Bu arada carb backloading Tayfası hala burda schwarz hocam![]()
gerçekten dikkat etmem gereken bi konu olduğu için sordum. teşekkür ederim cevabınız için. artık içim rahat şekilde yapabilirim238 kg dead, 175 kg squatım var. 82-83 cm bel olmuş. kalınlaştırıyor mu sence?
ha ekliyim haftada 2 gün pizza , 2 gün karadeniz et lokantası etc yerim. hergün düzenli çukulat püskevit. temiz yesem 77-79 olur.
Schwarz hocam merhaba. Bi sorum daha olacaktı. Squat ve deadlift in bel üzerine etkileri nedir ? Kalinlasmaya sebebiyet olurlar mı? Amacım tamamen atletik Üzerine olacağı için oblik kısmını hiç ellememem lazım.
Schwarz hocam merhaba. Bi sorum daha olacaktı. Squat ve deadlift in bel üzerine etkileri nedir ? Kalinlasmaya sebebiyet olurlar mı? Amacım tamamen atletik Üzerine olacağı için oblik kısmını hiç ellememem lazım.