Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
ben karpuzlu kullanıyorum tadından gayet memnunum aynı bıgbabol sakıza benzıyo aroması bu arada farkettım ucuza alan arkadaslar nedense hep kotulemıs cakma olma ıhtımalı olabılırmı acaba, ben gayet memnunum suplamenlercomdan almıstım

ö yuzden herzaman dıyorum sıte sponsorumuzdan eger urun onda yoksa turkıye genelınce bılınmıs ve ısım yapmıs supplement marketlerden alalım arkadaslar bılınmeyen satıcılardan uzak duralım yanı 100 tl lık bır urun alıyoruz o kadar parar verıpte 3 5 tl ıcın bılınmeyenlere yönelınmemelı...!

taa haziranda aldım 85 di fiyatı 400 tl üstü alışveriş yapınca 60 tl ye dek geldi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:09 ----------

ben karpuzlu kullanıyorum tadından gayet memnunum aynı bıgbabol sakıza benzıyo aroması bu arada farkettım ucuza alan arkadaslar nedense hep kotulemıs cakma olma ıhtımalı olabılırmı acaba, ben gayet memnunum suplamenlercomdan almıstım

sublementlerin kendi YERİNDEN aldım çakma olma ihtimali zor paladium karşısı ataşehir lastikçinin üstü

ürünün tadi gayet güzel tabi öncede yazdim zevk meselesi mesela xplode fruit punch ,mp bulletproof üzüm ,mp recoon ,mp assault apple, nutrex hemorage kavunlu yaninda bu şeker gibi gerçi vapor içinde kötü deniyordu bence onun tadida çok kötü değil ama extend ve nosx 10 tadi guzel nadir supp lerden

bir kutu kullandım ve iyi verim aldım.. ancak hem antrenman sırasında hem antrenmanm sonrasında kullandığım için çok çabuk bitti o yüzden tekrar kullanmayı düşünmüyorum. Bunun yerine Dymatize BCAA kullanmaya başladım. Şu an gayet güzel gidiyor, iyi bir BCAA. Tavsiye ederim.

Merhabalar,

Bu ürünün kullanımı ile alakalı tecrubelerını paylaşacak olan varmı ?

Klasık ıdmandan 30 dakıka once ve sonrası olarak mı kullanırsam verım alırım. Bır de off gunlerınde sabah kullanmayı dusunuyorum. Off gunlerınde nasıl bır kullanım olabılır ??

Bende yurt dışından getirtmiştim çok memnun kalmıştım.
Belki yeni ve eski versiyon farkı da olabilir

Selam,

Ben bir kutu bitirdim. Urun normalde intra-workout urunu yani "klasik idmandan once ve sonra" kullanimi yok aslinda. Ancak sonrasinda da alinabilir istege gore. (bence gereksiz)

Antrenman sirasinda 2 olcek atip hareket aralarinda yudumluyordum ben. Bu sekilde kullanilabilir. Urunu ayrica off gun kullanmaya hic gerek yok.

Merhabalar,

Bu ürünün kullanımı ile alakalı tecrubelerını paylaşacak olan varmı ?

Klasık ıdmandan 30 dakıka once ve sonrası olarak mı kullanırsam verım alırım. Bır de off gunlerınde sabah kullanmayı dusunuyorum. Off gunlerınde nasıl bır kullanım olabılır ??

Off günlerde gerek yok bence.
Ben antrenman sırasında kullandım 1 ölçek çok memnun kalmıştım

Rajev sen bsn amıno x kullandınmı sence bu ıkı urunden hangısını kullanırdın ??

Rajev sen bsn amıno x kullandınmı sence bu ıkı urunden hangısını kullanırdın ??

Hayır kullanmadım ama bu üründe süper gibi. Yüksek puanı var ve kullanmayı düşünüyorum ama diyetimin son evresinde olacak.

BSN Hyper fx antrenman öncesi
BSN Aminox antrenman sonrası şeklinde kombine etmeyi düşünüyorum.

Hayır kullanmadım ama bu üründe süper gibi. Yüksek puanı var ve kullanmayı düşünüyorum ama diyetimin son evresinde olacak.

BSN Hyper fx antrenman öncesi
BSN Aminox antrenman sonrası şeklinde kombine etmeyi düşünüyorum.

bsn amıno x ın tam ıcerıgı varmı yoksa 10 gramde levcini valine isolevcine felan gıbı mı yazıyor hangı bcaa dan kac gram var onu bılıyormusun ?

bsn amıno x ın tam ıcerıgı varmı yoksa 10 gramde levcini valine isolevcine felan gıbı mı yazıyor hangı bcaa dan kac gram var onu bılıyormusun ?

Bilmiyorum çünkü içerik gizliliğinden açıklamamışlar ama 10gramda

[L-Leucine (Micronized), L-Valine (Micronized), L-Isoleucine (Micronized)], L-Alanine, Taurine (Micronized), L-Citrulline (Micronized)

yukarıdakiler var. Tahminimce:

1.5g L-citrulline
500mg taurine
2g L-alanin
3g Leucine
1.5g Valine
1.5g isoleucine

vardır :) Yukarıdaki çok ufak bir oranda değişebilir.

Antreman sırasında kullanım sıskınlık vb yaratmadı mı ? İdmandan 15 dakka kullanımda sıkıntı olur mu ? acıkcası ben hem ıdman oncesı hemde sonrası kullanmayı dusunuyorum. Fakat, genel fıkır sadece ıdman oncesı yada sırasında kullunamak gıbı duruyor

bsn amino x antrenmandan önce kullanılmak üzere tasarlanmış bir aminoasit kombinasyonu.
scivation extend ise intra bir ürün, en azından antrenman sırasında mutlaka kullanılmalı.

Arkadaşlar ürünü bitirmiş olanlar üründen ne derece memnun kaldıklarını bir de kullandıkları diğer benzer ürünlerle kıyaslayarak bilgilendirirse çok iyi olur..

Back
Yukarı