Serkan Aktaş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertakb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mertakb

Üye
Başarıları:

1995 Bursa 3.sü
1996 Bursa 1.si
1996 Türkiye 7.si
1997 Türkiye 2.si
1998 Bursa 1.si
1998 Türkiye 1.si
1998 IFBB Dünya Şampiyonası 7.si
1999 Bursa 1.si
1999 Türkiye 1.si
1999 IFBB Dünya Şampiyonası 1.si

1999 yıllarındaki yarışmalarda +overall

Son düzenleme:
malesef kendisine kaznılmış olan hakları verilmediği için belli bir süre ara verdi . tabe bu arada bazı sakatlıklarınında iyileşmesi gerekiyrdu. 2005 yılında katıldığı Türkiye şampiyonasında bariz bir şekilde haksılzlığa uğradı ve 1. lik yerine 2. liği laik gördü masabaşı hakemleri. kısacası kendisini sevmeyenler ona acı bir oyun oynadılar. yine uğramış oldu haksızlıklardan dolayı bir süreliğine ara verdi şu anda idmanlarına devam ediyor kendisi önümüzdeki senelere damgasını vuracak şekilde geri dönmeye hazırlanıyor.Bu arada SERKA AKTAŞ DÜNYA ŞAMPİYONU olduğunda daha 20 yaşındaydı. Hatırlatırım. Onun gibisi daha gelmedi.

zaman zaman eklemeler yapacağım.

Eklentiler

• Resim 020.jpg
    Resim 020.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 842
  • resim004wj5.jpg
    resim004wj5.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 866
  • serkan1.jpg
    serkan1.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 1.230
son yarışma dönemlerinden önce çekilmiş olan resimler.

Eklentiler

• P7172315.jpg
    P7172315.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 982
  • image(89).jpg
    image(89).jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 818
  • P7172321.jpg
    P7172321.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 755
  • P7172316.jpg
    P7172316.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 940
  • P7172317.jpg
    P7172317.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 811
Son düzenleme:
Çok fazla triceps bence çok kötü duruyor o yüzden 2 günde 1 12'den 4 set yapıyorum ben.

Bir de adamın karın kası ya çok sert ya da az çünkü baklava bile yok. Helal olsun valla adama başarılarından dolayı falan ama neden öyle*

definasyonda olmadığı için baklalar son resimlerde çıkmamış sanıyorum.ayrıca en son dizinden ameliyat olduğunu duymuştum.umarım iyileşmiştir.

definasyonda olmadığı için baklalar son resimlerde çıkmamış sanıyorum.ayrıca en son dizinden ameliyat olduğunu duymuştum.umarım iyileşmiştir.
dizindeki problem ne yazıkki devam etmekte ama bacak çalışmalarına yavaş yavaş başladı ancak genede tabiki çok etkiliyor, zaten yarışma planlarını ertelemesindeki en büyük sebeplerden birtanesidir ameliyatı.

evet iyi bir gözlemcisin gubar,aynı salondayız 15 yıllık arkadaşız serkanla...mertte aynı salonda artık,bazen benim myerime o yazar benim şifremle kardeşten öteyizdir,bu resimdeki benim ama bozokaydın gibi bana da sarma sonra :)

evet iyi bir gözlemcisin gubar,aynı salondayız 15 yıllık arkadaşız serkanla...mertte aynı salonda artık,bazen benim myerime o yazar benim şifremle kardeşten öteyizdir,bu resimdeki benim ama bozokaydın gibi bana da sarma sonra :)
Yok estağfirullah yanlış anlama seni tebrik ederim harbiden büyük yürekliymişsin açıkladın olayı soru işaretlerini sildin kafamdan.Bu cesareti bozokaydından da beklerdim.Kendisinin bende takipçisiyim yazılarını beğenerek okurum fakat o fotoğrafın Fransadaki Türk vücutçu Mehmet Yıldırım olduğunu biliyorum.Soruncada site yönetimi tarafından mesajlarım siliniyor.Tekrar teşekkür ederim olayı açıkladığın için.

Benim de yönetim tarafından mesajlarım siliniyor çoğu zaman ya yanlışlıkla ya da alakasız olduğundan yani sorun yok :)

Back
Yukarı