kajmerkadir
Üye
Merhaba abiler ablalar benim yaş 14 boy 1.80 kilo 78.3 göbek var göğüsdede hafif sarkma var;
Sabah 7:00 kalkış 7:40 kahvaltı
-2 Yumurta (Sarısı ile birlikte)
-1 dilim Kepek ekmek
-3-4 tatlı kaşığı pekmez-tahin
-1 bardak 1 tatlı kaşığı ballı süt
-1 çay kaşığından az tereyağı,bal
-Yağlı peynir
-3-5 adet yeşil zeytin
Okulda saat 12:20
-döner,köfte,nugget,çiğ köfte,Ayvalık tost,büyük ekmek tost,tost (bunlardan birisini yiyorum ekmek arası her gün farklı birinden yiyorum)
Saat 17:20 (spor günleri bu öğünü yemiyorum (bazen saat 12:20 de de bişi yemiyorum kahvaltı ile spor yapıyorum,zamanım olmuyor))
-çorba
-pilav
Değişiyor,genellikle çorba pilav oluyor bazen balık oluyor bazen köfte bazen mantı....
Spor olmadığında bu öğünden başka bişi yemiyorum;spor olunca saat 20:45
Yukarıdaki gibi değişiyor yine,bazen fazla acıktığımdan fazla kaçırıyorum.bazen meyve yiyorum 3 mandalina 1 yeşil elma 1 muz bazen 1 kivi spor olunca bazen bunları ama spor olmayınca yemek saat 5 den sonra yemek yememek için meyve yiyorum saat 22:40 gibi de yatış... Acil zayıflamam lazım yardım......
Sabah 7:00 kalkış 7:40 kahvaltı
-2 Yumurta (Sarısı ile birlikte)
-1 dilim Kepek ekmek
-3-4 tatlı kaşığı pekmez-tahin
-1 bardak 1 tatlı kaşığı ballı süt
-1 çay kaşığından az tereyağı,bal
-Yağlı peynir
-3-5 adet yeşil zeytin
Okulda saat 12:20
-döner,köfte,nugget,çiğ köfte,Ayvalık tost,büyük ekmek tost,tost (bunlardan birisini yiyorum ekmek arası her gün farklı birinden yiyorum)
Saat 17:20 (spor günleri bu öğünü yemiyorum (bazen saat 12:20 de de bişi yemiyorum kahvaltı ile spor yapıyorum,zamanım olmuyor))
-çorba
-pilav
Değişiyor,genellikle çorba pilav oluyor bazen balık oluyor bazen köfte bazen mantı....
Spor olmadığında bu öğünden başka bişi yemiyorum;spor olunca saat 20:45
Yukarıdaki gibi değişiyor yine,bazen fazla acıktığımdan fazla kaçırıyorum.bazen meyve yiyorum 3 mandalina 1 yeşil elma 1 muz bazen 1 kivi spor olunca bazen bunları ama spor olmayınca yemek saat 5 den sonra yemek yememek için meyve yiyorum saat 22:40 gibi de yatış... Acil zayıflamam lazım yardım......